- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.841
Bazen kalkıyor bazen kalkmıyor. Bazen oluyor kendi başına 4 4 uyuyor Bazen de 3 2 1 diye uyanıyorSonra uyanmadı mi bir daha. Canım benim kız da hep 4.30-5 gibi kalkıyordu. Sonra bıraktı. Ama bazen yine kalkıyor. Açılırsa ihtiyaç duyarsa kalkar zaten
Ay vala bizimkinin gündüz uykusu sıfır sallıyorum ayağımdan indirdiğim gibi gözler fal taşı gibi0-4 ,ay arası bebekler gündüz 5 7 saat uyuyabilirmis .hatta daha bile çok. Bebeginden bebeğine değişir. Bizimki böyle büyük büyük uyumaz.1 saat 1 saat uyuyor .bazen 1.5 saat .
3 gün yapmadı annem biraz sabun koydu çözüldü o işKızçem 24 saatten fazladır kaka yapmadı. Bu gece bir muamma
30.yaşın kutlu olsun 30 yaşında bana bi aydınlanma gelmişti her şeyin değiştiği bir yaşBu kolik tam olarak neye karsilik geliyor. Hangi bebeler kolik oluyo? Uyumayan? Ota b.ka aglayan? Emmeyen ? Huysuz ?? Nasil saptiycaz bunu.
Kız napican kaosuYok ya şimdide sıkıcı. Kaoos istiyorum entrika istiyorum
Başka bir sebebi vardır mamaya bağlama bence.
3 gün yapmadı annem biraz sabun koydu çözüldü o iş
Rahatsız etmiyorsa boşver ellemeMama kaynaklı olsa şimdiye ara ara olurdu bence..
Dönemsel, gelişimsel bir teranedir kesin. Böyle az ve aralıklı yapmaya başlamıştı zaten.
İlk aylar gibi çok huzursuz etmiyor sanki.
Bugün zeytinyağıyla uyarayım diyorum..
En iyisi kundak missBen de aciktigini sanmıyorum.bence elini ağzına götürmek için uyanıyor ya da başka bir şey için
Diğer türlü de 4 te kalkacak napiyim
Rahatsız etmiyorsa boşver elleme
Bence kesinlikle göz muayenesi yaptırmayı ihmal etmeyim arkadaşlar ben kırkı çıktıktan sonra götürmüştüm şimdi 3,5 aylık hafif kayma vardı ondan götürdüm ve şaşılık ve hipermetrop çıktı gözlük tedavisi akabinde ise bir yaşında gözünden ameliyat olacak, sırf foruma bu yüzdem üye oldu. Ben hep buradaki yorumları okudum çünküKimisi 6 ay kimisi 1 yaşinda demişneyse bi ara götürürüz inş. Dediginiz gibi olcüm yapilacakmıs ve bebeklere gore cihazla oluyormuş. Merkezde yaptırın burda o cihaz yok dedi doktor. Baya iyi bi doktora benziyordu ilgiliydi.
Kundak olmasa yandık zaten .ilerde ne yapacağız belli değilEn iyisi kundak miss
Ben geçen ay götürdüm çok güzel baktılarBence kesinlikle göz muayenesi yaptırmayı ihmal etmeyim arkadaşlar ben kırkı çıktıktan sonra götürmüştüm şimdi 3,5 aylık hafif kayma vardı ondan götürdüm ve şaşılık ve hipermetrop çıktı gözlük tedavisi akabinde ise bir yaşında gözünden ameliyat olacak, sırf foruma bu yüzdem üye oldu. Ben hep buradaki yorumları okudum çünkü
Yatılan odada ayrı olması lazım. Aslında bir tane de salonda olmalı. Wifi, telefon vs derken radyasyon emici de olduğu için.Ben de hep alıcam unutuyorum tuz lambası.
Peki bunu yatılan odaya koymak şart mı? Yoksa orta bir yere koyunca geniş bir alana yayılıyor mu faydası?
Hayırlı olsun canımKizlar kızlar sünnet olduk biz bugün cok korkuyorum anestezinin etkisi gecince dünyayı dar etmezse iyi. Damakları sertlesmis diye 2 gündür deliriyordu
Birazcık daha zaman var annesiBenimki sanırım kolik değil normalde ağlama yok maşallah sadece uyanında ağlıyor pırtlayınca susuyor. Valla bazen çırpınıyor ben ellemiyorum hareket olsunda rahat çıkarsın diye. Son 1 haftadır böyle kaka da yapmıyor ç. Anlamadığım fitilde kaka yaptı o gaz hiçmi geçmez yahuıkınmayı bilmiyor hala ağlayınca yada öksürünce çıkacak sanıyor gösteriyorum anlamıyor
Kız napican kaosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?