Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sonra uyanmadı mi bir daha. Canım benim kız da hep 4.30-5 gibi kalkıyordu. Sonra bıraktı. Ama bazen yine kalkıyor. Açılırsa ihtiyaç duyarsa kalkar zaten
Bazen kalkıyor bazen kalkmıyor. Bazen oluyor kendi başına 4 4 uyuyor Bazen de 3 2 1 diye uyanıyor

0-4 ,ay arası bebekler gündüz 5 7 saat uyuyabilirmis .hatta daha bile çok. Bebeginden bebeğine değişir. Bizimki böyle büyük büyük uyumaz.1 saat 1 saat uyuyor .bazen 1.5 saat .
Ay vala bizimkinin gündüz uykusu sıfır sallıyorum ayağımdan indirdiğim gibi gözler fal taşı gibi

Başka bir sebebi vardır mamaya bağlama bence.

Mama kaynaklı olsa şimdiye ara ara olurdu bence..
Dönemsel, gelişimsel bir teranedir kesin. Böyle az ve aralıklı yapmaya başlamıştı zaten.
İlk aylar gibi çok huzursuz etmiyor sanki.
Bugün zeytinyağıyla uyarayım diyorum..

Bence kesinlikle göz muayenesi yaptırmayı ihmal etmeyim arkadaşlar ben kırkı çıktıktan sonra götürmüştüm şimdi 3,5 aylık hafif kayma vardı ondan götürdüm ve şaşılık ve hipermetrop çıktı gözlük tedavisi akabinde ise bir yaşında gözünden ameliyat olacak, sırf foruma bu yüzdem üye oldu. Ben hep buradaki yorumları okudum çünkü

Ben geçen ay götürdüm çok güzel baktılar
Sadece astigmat çıktı o da bu aylarda olurmuş zaten

Ben de hep alıcam unutuyorum tuz lambası.
Peki bunu yatılan odaya koymak şart mı? Yoksa orta bir yere koyunca geniş bir alana yayılıyor mu faydası?
Yatılan odada ayrı olması lazım. Aslında bir tane de salonda olmalı. Wifi, telefon vs derken radyasyon emici de olduğu için.

Oda büyüklüğü ve odadaki kişi sayısı arttıkça etkisinin aynı olması için daha büyük lamba tercih ediliyormuş. 3 boy satılıyor genelde.

Birazcık daha zaman var annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…