- 23 Ekim 2018
- 16.295
- 37.695
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.861
Yarın iznim bitiyor benim deSelam kızlar aranızda işe başlayan var mı? Ben pazartesi günü işe başlıyorum aşırı stresliyim
Geçmiş olsun canım, Allah damatlığını da göstersin. Bizim oğlanda oldu korkma canım küçük oldukları için hemen iyileşiyor bizimki anestezinin etkisi geçince de hiç huysuzluk yapmadı inşallah senin oğlanda sorunsuz atlatırKizlar kızlar sünnet olduk biz bugün cok korkuyorum anestezinin etkisi gecince dünyayı dar etmezse iyi. Damakları sertlesmis diye 2 gündür deliriyord
Özele mi gittinizBen geçen ay götürdüm çok güzel baktılar
Sadece astigmat çıktı o da bu aylarda olurmuş zaten
Evet liv e götürüyoruz bizÖzele mi gittiniz
30.yaşın kutlu olsun 30 yaşında bana bi aydınlanma gelmişti her şeyin değiştiği bir yaş
Bende 3.ayda götürdüm astigmat var dedi banada. Ama bu ayda normal kabul ediliyormuş.Ben geçen ay götürdüm çok güzel baktılar
Sadece astigmat çıktı o da bu aylarda olurmuş zaten
Bende de oldu 30 yaş aydınlanması yakmıştım gemileri30.yaşın kutlu olsun 30 yaşında bana bi aydınlanma gelmişti her şeyin değiştiği bir yaş
Hiç üstüme alınmadımSenden şikayet edenler bir köşede utanabilir
Yok ihmal etmem gotururum muhakkak. Bana doktor 6 veya 9 aylikken olcüm oluyo dedi. Burda da bazisina 1 yaş bazisina 2 yaş denilmis.Bence kesinlikle göz muayenesi yaptırmayı ihmal etmeyim arkadaşlar ben kırkı çıktıktan sonra götürmüştüm şimdi 3,5 aylık hafif kayma vardı ondan götürdüm ve şaşılık ve hipermetrop çıktı gözlük tedavisi akabinde ise bir yaşında gözünden ameliyat olacak, sırf foruma bu yüzdem üye oldu. Ben hep buradaki yorumları okudum çünkü
İnsallah fitil vermis miydi sargi bezini ne zaman aldiniz?Geçmiş olsun canım, Allah damatlığını da göstersin. Bizim oğlanda oldu korkma canım küçük oldukları için hemen iyileşiyor bizimki anestezinin etkisi geçince de hiç huysuzluk yapmadı inşallah senin oğlanda sorunsuz atlatır
Tesekkur ederizHayırlı olsun canım
Bir hafta önce götürdük, herhangi bir sıkıntı yoktu. Dr. bir yaşında damlalı muayene olacak dedi.Yok ihmal etmem gotururum muhakkak. Bana doktor 6 veya 9 aylikken olcüm oluyo dedi. Burda da bazisina 1 yaş bazisina 2 yaş denilmis.
Fitil vermedi canım sargı bezi de yoktu bizde bardak kapatmıştık krem vermişti onu sıkıyorduk üzerineİnsallah fitil vermis miydi sargi bezini ne zaman aldiniz?
Tesekkur ederiz
Deli olma tabiki senden bahsetmiyorumHiç üstüme alınmadım
Nerde yaptırmıştın? Bende yaptıracağım doktor onay verirse bir kaç yer seçenek olarak aklım çok karıştıFitil vermedi canım sargı bezi de yoktu bizde bardak kapatmıştık krem vermişti onu sıkıyorduk üzerine
Ayyy ne guzel olurdu ,bellimi olur belki birgun kesişir yollarimiz dağ daga kavusmaz, insan insana kavuşurmuşMerve kız keşke aynı yerde yaşasaydık sana kahveye gelirdim
Yaaa belli mi olur çıkar geliriz gezmeyeAyyy ne guzel olurdu ,bellimi olur belki birgun kesişir yollarimiz dağ daga kavusmaz, insan insana kavuşurmuş
Hadi insallahYaaa belli mi olur çıkar geliriz gezmeye
Aynı durumdayimKızlar 1 haftadır çok kısa huzursuz uykuları var. Ölücem yorgunluktan. Ne yapabilirim nolur bi çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?