- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.881
Geceleri büyük abdestini yapıp mı uyuyor.Kızlar 1 haftadır çok kısa huzursuz uykuları var. Ölücem yorgunluktan. Ne yapabilirim nolur bi çare
Bnmde gündüz arkadaşlarım geldi, baktım onlarda eli boş gelmemiş yenmesi gereken şeyler var eşimle bende tövbe bitiremeyiz duramadım akşama görümcemleri çağırdım kendimi yordum. Çocuğun uyku düzeni şaştı akşam ve gündüzde. Kendim kaşındım.Misaifrim geldi yeminleeee başımın ağrısı yeni geçti, misafir sesinde çocuğum bunsaatte uyanık halaaaa şaka gibiçocuğunda başı ağrıdıysa demekki
Evet bildiğin kaşınmışsın yerdiniz nolcskBnmde gündüz arkadaşlarım geldi, baktım onlarda eli boş gelmemiş yenmesi gereken şeyler var eşimle bende tövbe bitiremeyiz duramadım akşama görümcemleri çağırdım kendimi yordum. Çocuğun uyku düzeni şaştı akşam ve gündüzde. Kendim kaşındım.
Benimde şuan öyle canımmm normalde 2 saatte bi acıkırdı şuan 4 saatte çıktı bende o nezman acıkırsa ozman veriyorumYa bu çocuk ne uyuyor gündüzleri hele yemesi hiç yok zorla zorla biberonu ağzına sokuyorum ağzında dolandırıyor eğimlerde tartıştık sürekli biberon veriyorsun ya veriyorum da çekmiyor ki aç çocuk aç dedim vallahi yemiyor atak mı herneyse geçsin artık vala çocuğa zorla süt içiriyorum resmen
Maalesef bizimde öyle 10 gündür ve cok zormuş böyle olması zayıfladı gibi görünüyor gözüme birdeYa bu çocuk ne uyuyor gündüzleri hele yemesi hiç yok zorla zorla biberonu ağzına sokuyorum ağzında dolandırıyor eğimlerde tartıştık sürekli biberon veriyorsun ya veriyorum da çekmiyor ki aç çocuk aç dedim vallahi yemiyor atak mı herneyse geçsin artık vala çocuğa zorla süt içiriyorum resmen
Ben hem mama takviyesi yapıyorum hem de anne sütü içiriyorum ama artık ikisini de kabul etmiyor biberonu verdiğimde kafasını sağa sola sallıyor ayaklarını kaldırıyor havaya meme verdiğimde de ağzını açmıyor yine aynı şekilde kafasını sallıyor ne yapacağımı bilmiyorumBenimde şuan öyle canımmm normalde 2 saatte bi acıkırdı şuan 4 saatte çıktı bende o nezman acıkırsa ozman veriyorum
Bizim doktorumuz da 6 ay sonrası dedi , herkese farklı bi şey söyleniyor galiba. Neye göre acabaYok ihmal etmem gotururum muhakkak. Bana doktor 6 veya 9 aylikken olcüm oluyo dedi. Burda da bazisina 1 yaş bazisina 2 yaş denilmis.
Tekstil tozları, parfümler, ev akarları üşümesi.. Bir çok şey sebep oluyor aslında burnunun tıkanmasına genzinin akmasına. Ben bol bol açmaya çalışıyorum
Kızlar 1 haftadır çok kısa huzursuz uykuları var. Ölücem yorgunluktan. Ne yapabilirim nolur bi çare
+1Aynı durumdayim
Rota damla şeklinde ağızdan, menenjit kola yapılıyor. Alttan çıtçıtlı sını kısa kollu seçersen iyi olabilirGünaydınbugün 3 ay kontrolümuz menenjit ve rota aşimiz var . Menenjit kola mi bacağa mi yapılıyor ona göre kıyafet sececektim de ?
Ben ağlamasına huysuzlanmasına fırsat vermeden, çok da kulak asmadan pata küte yapıyorumSerum fizyolojik yapmak da zorlaştı artık istemiyor önceden tek başıma sık sık yapardım şimdi zor tutuyorum
Ya ben hiç düşünmüyordum ama güzel iş teklifi aldım mecbur kabul ettim ekonomik şartlar da malum ama Şuan nasıl bırakıp gideceğimi düşünüyorum nasıl olacak bilmiyorumYarın iznim bitiyor benim deama ara tatile kadar rapor alacağım inşallah
Reflu yatağında yatır benim öyle. Refusu yok ama uzansin diye koydumReflüsü olan çocuğa oyun halısı almak pişmanlıktır
İlk çocuk acemiliği o zaman benimkisiBen ağlamasına huysuzlanmasına fırsat vermeden, çok da kulak asmadan pata küte yapıyorumyoksa hiç bir çocuk yaptırmıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?