Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar 1 haftadır çok kısa huzursuz uykuları var. Ölücem yorgunluktan. Ne yapabilirim nolur bi çare
Geceleri büyük abdestini yapıp mı uyuyor.

Bnde de öyle oldu da bi kaç gündür takip ettim eğer gaz ya da büyük abdestini yaparsa, karnı tok ve burnu açıksa uyuyor. Yok bunlardan herhangi biri etkiliyor. Bnmkinin burnu açıktı ama yatmadan önce ne gaz ne de abdestini yaptı o yüzden gece ağlayarak uyandı. En son şiödi emerken yaptı rahatladı. Sabaha geldiğimiz için 8 de en geç uyanır. Bnden b3n gider ama yapacak bir şey yok.

Birde ayaklarını felan da kontrol edin soğuk olabilir ondan da uyumayabilir geceleri.

Misaifrim geldi yeminleeee başımın ağrısı yeni geçti, misafir sesinde çocuğum bunsaatte uyanık halaaaa şaka gibiçocuğunda başı ağrıdıysa demekki
Bnmde gündüz arkadaşlarım geldi, baktım onlarda eli boş gelmemiş yenmesi gereken şeyler var eşimle bende tövbe bitiremeyiz duramadım akşama görümcemleri çağırdım kendimi yordum. Çocuğun uyku düzeni şaştı akşam ve gündüzde. Kendim kaşındım.

Ya bu çocuk ne uyuyor gündüzleri hele yemesi hiç yok zorla zorla biberonu ağzına sokuyorum ağzında dolandırıyor eğimlerde tartıştık sürekli biberon veriyorsun ya veriyorum da çekmiyor ki aç çocuk aç dedim vallahi yemiyor atak mı herneyse geçsin artık vala çocuğa zorla süt içiriyorum resmen

Evet bildiğin kaşınmışsın yerdiniz nolcskahh ahh

Benimde şuan öyle canımmm normalde 2 saatte bi acıkırdı şuan 4 saatte çıktı bende o nezman acıkırsa ozman veriyorum

Maalesef bizimde öyle 10 gündür ve cok zormuş böyle olması zayıfladı gibi görünüyor gözüme birde

Benimde şuan öyle canımmm normalde 2 saatte bi acıkırdı şuan 4 saatte çıktı bende o nezman acıkırsa ozman veriyorum
Ben hem mama takviyesi yapıyorum hem de anne sütü içiriyorum ama artık ikisini de kabul etmiyor biberonu verdiğimde kafasını sağa sola sallıyor ayaklarını kaldırıyor havaya meme verdiğimde de ağzını açmıyor yine aynı şekilde kafasını sallıyor ne yapacağımı bilmiyorum

Günaydın bugün 3 ay kontrolümuz menenjit ve rota aşimiz var . Menenjit kola mi bacağa mi yapılıyor ona göre kıyafet sececektim de ?

Tekstil tozları, parfümler, ev akarları üşümesi.. Bir çok şey sebep oluyor aslında burnunun tıkanmasına genzinin akmasına. Ben bol bol açmaya çalışıyorum

Serum fizyolojik yapmak da zorlaştı artık istemiyor önceden tek başıma sık sık yapardım şimdi zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…