Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya ben hiç düşünmüyordum ama güzel iş teklifi aldım mecbur kabul ettim ekonomik şartlar da malum ama Şuan nasıl bırakıp gideceğimi düşünüyorum nasıl olacak bilmiyorum
Ben de aynı sancılar içindeyim başlamama 1 ay olmasına rağmen. Sanırım bunu yaşayacağız ve alışacağız, bu bir süreç ve hep bu duygusallıkta olmayacak. Çevremde böyle erken başlayan çok kişi var hepsi de işe başlamanın onlara iyi geldiğini söylüyor. Evde olduğumuz zamanı iyi değerlendirip telafi edeceğiz artık.

Serum fizyolojik yapmak da zorlaştı artık istemiyor önceden tek başıma sık sık yapardım şimdi zor tutuyorum

Hangisi uslu uslu duruyorki
Haklılar da. Biri gelip burnuma sıvı sıksa ve bunu anlamaya başlasam ben de durmam

Ben konuşarak oyalayıp saniyelik yanağından hafif tutup damlatıp kaçırıyorum

İlk çocukta yaşıyordum bunu. Sessiz bir ortama çekilip etrafla ilişiğini kesiyordum ben de..

Evdeysem yatağa yatarak çapraz memeyi vererek emziriyordum. Bir şey göremeyince memeyle ilgilenmeye başlıyordu.

Başka bir evdeysem koltuğa uzanıp onu da dip tarafa yatırarak birini görmesini engelliyordum.

İki haftada falan normal emmeye döndü. Bir anda bırakmamaya başladı.
Üstüne düşmeseydim sütüm kesilirdi. Çünkü düzgün vakumlayıp sütü indirmeden bırakıyordu..

Topik sessiz. Tam gün girmesem de sayfa falan birikmiyor artık

Fırtına öncesi sessizlik mi desem?
Yorgunluktan kimsenin yazacak hevesi yok mu desem?

Aynı bizdede durum aynı ciden zorluyo biraz ama illa acıkınca alıcak bekleee olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…