- 26 Eylül 2018
- 624
- 1.892
- 113
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.901
Ben de aynı sancılar içindeyim başlamama 1 ay olmasına rağmen. Sanırım bunu yaşayacağız ve alışacağız, bu bir süreç ve hep bu duygusallıkta olmayacak. Çevremde böyle erken başlayan çok kişi var hepsi de işe başlamanın onlara iyi geldiğini söylüyor. Evde olduğumuz zamanı iyi değerlendirip telafi edeceğiz artık.Ya ben hiç düşünmüyordum ama güzel iş teklifi aldım mecbur kabul ettim ekonomik şartlar da malum ama Şuan nasıl bırakıp gideceğimi düşünüyorum nasıl olacak bilmiyorum
İstemiyor ki ,Reflu yatağında yatır benim öyle. Refusu yok ama uzansin diye koydum
Kim bakacak ? Çalışma saatlerin nasıl olacak ?Ya ben hiç düşünmüyordum ama güzel iş teklifi aldım mecbur kabul ettim ekonomik şartlar da malum ama Şuan nasıl bırakıp gideceğimi düşünüyorum nasıl olacak bilmiyorum
Migdeleri büyümüştür.Benimde şuan öyle canımmm normalde 2 saatte bi acıkırdı şuan 4 saatte çıktı bende o nezman acıkırsa ozman veriyorum
Serum fizyolojik yapmak da zorlaştı artık istemiyor önceden tek başıma sık sık yapardım şimdi zor tutuyorum
3,5 aylık bebeğim ölçüm de oldu bir cihaz bar onla oluyor damlalı muayene de olduYok ihmal etmem gotururum muhakkak. Bana doktor 6 veya 9 aylikken olcüm oluyo dedi. Burda da bazisina 1 yaş bazisina 2 yaş denilmis.
Nabersinız len
ÇOCUK CERRAHI DrYUSUF DEMİRCAN (@izmirsunnetklinigi) • Instagram photos and videos burda yaptırdık canım çocuk doktorumuz tavsiye etmiştiNerde yaptırmıştın? Bende yaptıracağım doktor onay verirse bir kaç yer seçenek olarak aklım çok karıştı
Afiyet olsunBebeyi uyuttum. Kahve içeyim dedim. Hazırlarken uyandı
Ama kahvemi içiyorum
Aynı bizdede durum aynı ciden zorluyo biraz ama illa acıkınca alıcak bekleee olmadıBen hem mama takviyesi yapıyorum hem de anne sütü içiriyorum ama artık ikisini de kabul etmiyor biberonu verdiğimde kafasını sağa sola sallıyor ayaklarını kaldırıyor havaya meme verdiğimde de ağzını açmıyor yine aynı şekilde kafasını sallıyor ne yapacağımı bilmiyorum
Ee o kadar farkımız olsunGörüyon tabi beni dimi
Erkek milleti hic zora gelemiyorEşim gelsinde yemek yapıyım dedim oda çocuğa bakar o sıra, geldi sağolsun uyudu çok yardımcı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?