Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Topik sessiz. Tam gün girmesem de sayfa falan birikmiyor artık

Fırtına öncesi sessizlik mi desem?
Yorgunluktan kimsenin yazacak hevesi yok mu desem?
Şahsen benim bebem hasta iki gram enerjim var sadece

Bende bunda hep odaya geçip emzirmeye başladım aynı senin dediğin gibi yatağa uzanıyoruz. Uzun uzun emiyor. Salonda tv karşısında çok mızırdıyordu. Özellikle akşamları ağlıyordu. Ama kolye olayını denemeyn en sevdiğim kolyemi kopardı Dışarda kopardığı için boncukları toplayamadım.

Bebeyi uyuttum. Kahve içeyim dedim. Hazırlarken uyandı
Ama kahvemi içiyorum
Ne güzel valla. Ben bebeyi uyuttum tuvalet temizledim. Sonra ütülenmiş malzemeleri yerine koydum. Yemek için mutfağa geçemeden bebe uyandı. Emzirmeye oturmadan yemeği ocağa koydum. Abisi geldi de o arada neyse o oyaladı. Şİmdi emme seansı..

Of maalesef bızımkı de gecmedı
Ya uyuyor ya aglıyor
Sınırlerım altustu olmus durumda
Hergun 3 sefer 20 dk gaz masajı yapıyorum ama aglama krızlerı tam gaz devam edıyor
Ne zaman bıtecek Allah bılır

Eşim gelsinde yemek yapıyım dedim oda çocuğa bakar o sıra, geldi sağolsun uyudu çok yardımcı oluyo
Ben burayi 32.haftadan beri okuyorum.
Gecen gun ruyamda sizin esinizin megersem bizim bi akrabamiz oldugunu gordum
Neden yardim etmiyosun kiza bebegi yikiyormus banyo malzemelerini bile toplamiyormussun diye hesap soruyodum

Topik sessiz. Tam gün girmesem de sayfa falan birikmiyor artık

Fırtına öncesi sessizlik mi desem?
Yorgunluktan kimsenin yazacak hevesi yok mu desem?
Bu aralar herkesin bebesi uyku sorunu yaşiyor sanki. Ben de dagildim iki gündur. Baş ağrısı uykusuzluk kafam yerinde degil zombi gibiydim. Bugün akşama dogru iyi gibiyim inş toparlaniriz

Ben işe güce bakmadan kahveye giriştim ama
Sadece kahvaltı sofrasını toplayıp yatak kapattım
Oğlanı okula bıraktık geldik kızı uyuttum. İşe güce bakmadan oturmak istedim.
Ama bu sefer eşimin kuzeni gelmek istedi. Benim keyif işi de yarım kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…