- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.921
Neden canimi istetttinBebeyi şimdi uyuttum bi çay istedi canım, demledim tek demlik içiyorum bakalım nereye kadar...
Ayyy hiç sorma yaaaa yorucu bi işi yok amaaa uykusuzluğa gelemiyo hiçErkek milleti hic zora gelemiyor
Şahsen benim bebem hasta iki gram enerjim var sadeceTopik sessiz. Tam gün girmesem de sayfa falan birikmiyor artık
Fırtına öncesi sessizlik mi desem?
Yorgunluktan kimsenin yazacak hevesi yok mu desem?
Bende bunda hep odaya geçip emzirmeye başladım aynı senin dediğin gibi yatağa uzanıyoruz. Uzun uzun emiyor. Salonda tv karşısında çok mızırdıyordu. Özellikle akşamları ağlıyordu. Ama kolye olayını denemeyn en sevdiğim kolyemi kopardıİlk çocukta yaşıyordum bunu. Sessiz bir ortama çekilip etrafla ilişiğini kesiyordum ben de..
Evdeysem yatağa yatarak çapraz memeyi vererek emziriyordum. Bir şey göremeyince memeyle ilgilenmeye başlıyordu.
Başka bir evdeysem koltuğa uzanıp onu da dip tarafa yatırarak birini görmesini engelliyordum.
İki haftada falan normal emmeye döndü. Bir anda bırakmamaya başladı.
Üstüne düşmeseydim sütüm kesilirdi. Çünkü düzgün vakumlayıp sütü indirmeden bırakıyordu..
Hem yorgunluk hem iş birikmesi ancak emzirirken bakabiliyorumTopik sessiz. Tam gün girmesem de sayfa falan birikmiyor artık
Ne güzel valla. Ben bebeyi uyuttum tuvalet temizledim.Bebeyi uyuttum. Kahve içeyim dedim. Hazırlarken uyandı
Ama kahvemi içiyorum
Yolarım valla.Erkek milleti hic zora gelemiyor
Düşünemiyorum cidden. Allah yardımcın olsun+1
Onunla birlikte o an yatıp onunla kalkmak dışında Bi tavsiyem yok malesef. Ben onuda yapamıyorum diğeri de küçük
Ben kahve yaptım kendimeNeden canimi istetttin
Kalkip cay demleyecem simdi
Of maalesef bızımkı de gecmedıGünaydın
Bizimki neredeyse 4 aylık hala ilk aydaki gibi gazlı hiç geçmedi. 3. Ay kontrolünde konuştuk doktorla, acaba ne zaman biter dedim belli olmuyor ama sona yaklaştığımız düşünüyorum dedi.
Nurse harveys kullanıyorum gaz masajı rutinler ve beyaz gürültü iyi geliyor.
Bunun dışında da çok ağlatmadan ne yaparsam yapmaya gayret ediyorum. Yani mesela mızıkladı mı hemen alıyorum, kıvtanmya başladı hemen alıyorum. Çünkü eğer ağlamaya başlarsa susmuyor. Kolik problems
Tüm enerjimi harcıyor bebe. Uyumuyor emmiyor. Tüm gün peşindeyimTopik sessiz. Tam gün girmesem de sayfa falan birikmiyor artık
Ben burayi 32.haftadan beri okuyorum.Eşim gelsinde yemek yapıyım dedim oda çocuğa bakar o sıra, geldi sağolsun uyudu çok yardımcı oluyo
Bu aralar herkesin bebesi uyku sorunu yaşiyor sanki. Ben de dagildim iki gündur. Baş ağrısı uykusuzluk kafam yerinde degil zombi gibiydim. Bugün akşama dogru iyi gibiyim inş toparlanirizTopik sessiz. Tam gün girmesem de sayfa falan birikmiyor artık
Ne güzel valla. Ben bebeyi uyuttum tuvalet temizledim.Sonra ütülenmiş malzemeleri yerine koydum. Yemek için mutfağa geçemeden bebe uyandı. Emzirmeye oturmadan yemeği ocağa koydum. Abisi geldi de o arada neyse o oyaladı. Şİmdi emme seansı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?