- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.941
Ben de coggunlukla bebe uyuyunca hemen kahve yapıyorumBen işe güce bakmadan kahveye giriştim ama
Sadece kahvaltı sofrasını toplayıp yatak kapattım
Oğlanı okula bıraktık geldik kızı uyuttum. İşe güce bakmadan oturmak istedim.
Ama bu sefer eşimin kuzeni gelmek istedi. Benim keyif işi de yarım kaldı
Salıncakta iyutmaktan vazgecmen gerekiyor sanki.Uyumasını bekledim
Uyudu ve salıncaktan alıp emzirdim. Sonra uyandı ve uyumadı bir daha . Hiç durmadı da uykusu olduğu ıcın. Şimdi uyuttum . Bu sekilde çok uykusu bölünüyor
Salıncakla alakası yok canim. Uyuduğunda sallamıyorum. Genel olarak memeyi sevmiyor ve yutkunurken zorlanıyor. EnteresanSalıncakta iyutmaktan vazgecmen gerekiyor sanki.
Uyandiginda emzirsen yani uyaninca hemen peşi sira emse olmuyor mu veya yaklasik kac dk uyuyorsa sona dogru emzirsenUyumasını bekledim
Uyudu ve salıncaktan alıp emzirdim. Sonra uyandı ve uyumadı bir daha . Hiç durmadı da uykusu olduğu ıcın. Şimdi uyuttum . Bu sekilde çok uykusu bölünüyor
Sabah 9 dan sonra almıyor veletUyandiginda emzirsen yani uyaninca hemen peşi sira emse olmuyor mu veya yaklasik kac dk uyuyorsa sona dogru emzirsen
İç kız afiyet şifa olsun. Ne edeyim uzun süredir ilk defa uyudu. Dedim bi de ağlamadan çay içeyim.Neden canimi istetttin
Kalkip cay demleyecem simdi
Memede uyusa iyi olurdu ,uyku egitiminde işin bir tık kolay olurdu ama dur bakalim huyu 1 gunde değişen bebeler var zaman ne gostercek bakalimBenim bebe mesela asla emerek uyumuyor. Hatta uyku varsa memeyi asla almadi. Direndi agladi. Ama uyaninca Allah a sükür ki hemen peşine emziriyorum. Biraz ilgi dagilsa vakit gecse yine emmez. Garip sekilde 40 takla atarak emzirmek durumunda kaliyoruz. Gecen arkadaşm ilk defa duyuyorum ben emerek uyur bebekler diye biliyordum dedi. Biz mi anormaliz bilmiyorum cidden. Böyle böyle ek gidaya kadar gidebiliriz inş.
Sanada Afiyet olsun canimİç kız afiyet şifa olsun. Ne edeyim uzun süredir ilk defa uyudu. Dedim bi de ağlamadan çay içeyim.
Bnmki elimi okşayarak emiyor birde kendisi kapatıyor gözünü emerken bnm ekstra bişi yapmama gerek yok şimdilikBende bunda hep odaya geçip emzirmeye başladım aynı senin dediğin gibi yatağa uzanıyoruz. Uzun uzun emiyor. Salonda tv karşısında çok mızırdıyordu. Özellikle akşamları ağlıyordu. Ama kolye olayını denemeyn en sevdiğim kolyemi kopardıDışarda kopardığı için boncukları toplayamadım.
Teşekkür ederim, sende içmişsindir inşaallah.Sanada Afiyet olsun canim
O an icemedim bebe uyandi ,ama simdi 2 tane ictimTeşekkür ederim, sende içmişsindir inşaallah.
OohO an icemedim bebe uyandi ,ama simdi 2 tane ictim
Ben yan yatırıp bi delikten, sonra diğer tarafa yatırıp diğer delikten sıkıp sonra kucağıma alıp sırtına vuruyorum. En iyi bu şekilde çıkarıyor bu da tek başıma zor oluyor. Eşimi bekliyorum ellerini tutsun en azından diye ama o zaman da gün içinde 2 defa falan yapmış oluyorum. Bebişin serumu püskürtmesi lazım ama artık nefesini tutuyor ya da yutuyor başını geriye atıyor zaptetmem zor oluyor. Bizim bebişim geniz akıntısı çok fazla o yüzden sadece birkaç damla yeterli gelmiyorHangisi uslu uslu duruyorki
Haklılar da. Biri gelip burnuma sıvı sıksa ve bunu anlamaya başlasam ben de durmam
Ben konuşarak oyalayıp saniyelik yanağından hafif tutup damlatıp kaçırıyorum
Evet benim kızımda emerek uyumuyor. Dalsa bile bıraktığım an uyanıyor çok ilginç. Ortanca oğlum hep emerek uyurduBenim bebe mesela asla emerek uyumuyor. Hatta uyku varsa memeyi asla almadi. Direndi agladi. Ama uyaninca Allah a sükür ki hemen peşine emziriyorum. Biraz ilgi dagilsa vakit gecse yine emmez. Garip sekilde 40 takla atarak emzirmek durumunda kaliyoruz. Gecen arkadaşm ilk defa duyuyorum ben emerek uyur bebekler diye biliyordum dedi. Biz mi anormaliz bilmiyorum cidden. Böyle böyle ek gidaya kadar gidebiliriz inş.
Aynen öDü kopuyor memede uyuyacagım diyeEvet benim kızımda emerek uyumuyor. Dalsa bile bıraktığım an uyanıyor çok ilginç. Ortanca oğlum hep emerek uyurdu
Neyse memeden keserken bundan sonra nasıl uyutacağız derdimiz olmazAynen öDü kopuyor memede uyuyacagım diye
Bunda şaşırcak bişi yok. her bebek aynı degil cunku.Benim bebe mesela asla emerek uyumuyor. Hatta uyku varsa memeyi asla almadi. Direndi agladi. Ama uyaninca Allah a sükür ki hemen peşine emziriyorum. Biraz ilgi dagilsa vakit gecse yine emmez. Garip sekilde 40 takla atarak emzirmek durumunda kaliyoruz. Gecen arkadaşm ilk defa duyuyorum ben emerek uyur bebekler diye biliyordum dedi. Biz mi anormaliz bilmiyorum cidden. Böyle böyle ek gidaya kadar gidebiliriz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?