Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de coggunlukla bebe uyuyunca hemen kahve yapıyorum bu sefer tersini yaptım kahveyi icemedim. Ama sen de icememissin en azından tek başına. Neyse yarın keyif yapalım inşallah.

Uyumasını bekledim
Uyudu ve salıncaktan alıp emzirdim. Sonra uyandı ve uyumadı bir daha . Hiç durmadı da uykusu olduğu ıcın. Şimdi uyuttum . Bu sekilde çok uykusu bölünüyor
Uyandiginda emzirsen yani uyaninca hemen peşi sira emse olmuyor mu veya yaklasik kac dk uyuyorsa sona dogru emzirsen

Benim bebe mesela asla emerek uyumuyor. Hatta uyku varsa memeyi asla almadi. Direndi agladi. Ama uyaninca Allah a sükür ki hemen peşine emziriyorum. Biraz ilgi dagilsa vakit gecse yine emmez. Garip sekilde 40 takla atarak emzirmek durumunda kaliyoruz. Gecen arkadaşm ilk defa duyuyorum ben emerek uyur bebekler diye biliyordum dedi. Biz mi anormaliz bilmiyorum cidden. Böyle böyle ek gidaya kadar gidebiliriz inş.

Memede uyusa iyi olurdu ,uyku egitiminde işin bir tık kolay olurdu ama dur bakalim huyu 1 gunde değişen bebeler var zaman ne gostercek bakalim

Bnmki elimi okşayarak emiyor birde kendisi kapatıyor gözünü emerken bnm ekstra bişi yapmama gerek yok şimdilik

Hangisi uslu uslu duruyorki
Haklılar da. Biri gelip burnuma sıvı sıksa ve bunu anlamaya başlasam ben de durmam

Ben konuşarak oyalayıp saniyelik yanağından hafif tutup damlatıp kaçırıyorum
Ben yan yatırıp bi delikten, sonra diğer tarafa yatırıp diğer delikten sıkıp sonra kucağıma alıp sırtına vuruyorum. En iyi bu şekilde çıkarıyor bu da tek başıma zor oluyor. Eşimi bekliyorum ellerini tutsun en azından diye ama o zaman da gün içinde 2 defa falan yapmış oluyorum. Bebişin serumu püskürtmesi lazım ama artık nefesini tutuyor ya da yutuyor başını geriye atıyor zaptetmem zor oluyor. Bizim bebişim geniz akıntısı çok fazla o yüzden sadece birkaç damla yeterli gelmiyor

Evet benim kızımda emerek uyumuyor. Dalsa bile bıraktığım an uyanıyor çok ilginç. Ortanca oğlum hep emerek uyurdu

Bunda şaşırcak bişi yok. her bebek aynı degil cunku.
Basına gelmeyince konuşmak kolay oluyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…