- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.961
Nasibinde ne varsa oNeyse memeden keserken bundan sonra nasıl uyutacağız derdimiz olmaz
Hep mi bu şekildeydi canım?Benim bebe mesela asla emerek uyumuyor. Hatta uyku varsa memeyi asla almadi. Direndi agladi. Ama uyaninca Allah a sükür ki hemen peşine emziriyorum. Biraz ilgi dagilsa vakit gecse yine emmez. Garip sekilde 40 takla atarak emzirmek durumunda kaliyoruz. Gecen arkadaşm ilk defa duyuyorum ben emerek uyur bebekler diye biliyordum dedi. Biz mi anormaliz bilmiyorum cidden. Böyle böyle ek gidaya kadar gidebiliriz inş.
Hem yorgunluk hem iş birikmesi ancak emzirirken bakabiliyorum
Bu aralar herkesin bebesi uyku sorunu yaşiyor sanki. Ben de dagildim iki gündur. Baş ağrısı uykusuzluk kafam yerinde degil zombi gibiydim. Bugün akşama dogru iyi gibiyim inş toparlaniriz
Şahsen benim bebem hasta iki gram enerjim var sadece
Salıncakla alakası yok canim. Uyuduğunda sallamıyorum. Genel olarak memeyi sevmiyor ve yutkunurken zorlanıyor. Enteresan
Ben yan yatırıp bi delikten, sonra diğer tarafa yatırıp diğer delikten sıkıp sonra kucağıma alıp sırtına vuruyorum. En iyi bu şekilde çıkarıyor bu da tek başıma zor oluyor. Eşimi bekliyorum ellerini tutsun en azından diye ama o zaman da gün içinde 2 defa falan yapmış oluyorum. Bebişin serumu püskürtmesi lazım ama artık nefesini tutuyor ya da yutuyor başını geriye atıyor zaptetmem zor oluyor. Bizim bebişim geniz akıntısı çok fazla o yüzden sadece birkaç damla yeterli gelmiyor
Menenjit bacaktan yapıldı bizimRota damla şeklinde ağızdan, menenjit kola yapılıyor. Alttan çıtçıtlı sını kısa kollu seçersen iyi olabilirkolay geçsin
Ay çok fena geçti ,daha aşi yapilmadan kiyametleri kopardı . Artık yabancilamaya başladı insanları ,doktor muayene ettikçe katıla katıla ağladıRota damla şeklinde ağızdan, menenjit kola yapılıyor. Alttan çıtçıtlı sını kısa kollu seçersen iyi olabilirkolay geçsin
Bizim de bacaktan oldu , verem harici tüm aşılar bacaktan olacak dedi doktor .Menenjit bacaktan yapıldı bizim
Bir tek verem koldan yapıldı
Bende salıncakta yatağa alınca uyanıyor sandım. Bizimki bu ara geceleri memede uyumayı bıraktı. Emiyor emmesi bitince dikiliyor. Pusette sallayarak uyutmaya başladım.Salıncakla alakası yok canim. Uyuduğunda sallamıyorum. Genel olarak memeyi sevmiyor ve yutkunurken zorlanıyor. Enteresan
Bende başıma gelene kadar bilmiyordum. Kendi oğlumu görünce çok şaşırmıştım. XBunda şaşırcak bişi yok. her bebek aynı degil cunku.
Basına gelmeyince konuşmak kolay oluyor genelde
E iyi ki sormuşsun o zamanDert adamı söyletir.
Sorunca topiğe biraz hareket geldi
Ohaaaaa hadi yaaaaBen burayi 32.haftadan beri okuyorum.
Gecen gun ruyamda sizin esinizin megersem bizim bi akrabamiz oldugunu gordum
Neden yardim etmiyosun kiza bebegi yikiyormus banyo malzemelerini bile toplamiyormussun diye hesap soruyodum
Evet ya çok zor canım resmen işkence belki de bu ayda oluyordur bi kaç arkadaş daha yaşamışMaalesef bizimde öyle 10 gündür ve cok zormuş böyle olması zayıfladı gibi görünüyor gözüme birde
Sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun gerisi kısmetNasibinde ne varsa o
Benim kadar uğraşan olmuş mu acaba ciddi merak ediyorum.
3 aydır bununla savaşıyorum resmen ve halen devam ediyorum.
Buna rağmen pes etmedim
Emerek uyutmak çok sağlıklı bir uyutma şekli değil ki bunu yapmayan bebekleri anormal bebek gibi görmüş arkadaşın. Aslında küçükken yorulup kalıyorlar sürekli memede uyuyorlar .büyüdükçe şekerleme yapıyorlar bırakınca uyaniyorlar .mini bir mola gibi oluyor .1 yaşındaki çocuğu memede meme bağımlısı değilse uyutamazsin.memede uyutmak sallanmakla aynı hatta daha tehlike çünkü her uyumada sana muhtaç. En güzeli şudur.yapabilirsek uykusu geldi yatağına yatır ve kendi kendine uyumasını bekle .doğru uyuma budur .Ne sallanma ne emme ne hoplatma bunlar iyi değil. 120.gunden sonra kendi kendilerine uyuyabilme yeteneğine sahip oluyorlar .Benim bebe mesela asla emerek uyumuyor. Hatta uyku varsa memeyi asla almadi. Direndi agladi. Ama uyaninca Allah a sükür ki hemen peşine emziriyorum. Biraz ilgi dagilsa vakit gecse yine emmez. Garip sekilde 40 takla atarak emzirmek durumunda kaliyoruz. Gecen arkadaşm ilk defa duyuyorum ben emerek uyur bebekler diye biliyordum dedi. Biz mi anormaliz bilmiyorum cidden. Böyle böyle ek gidaya kadar gidebiliriz inş.
Evet benimkini de uyuduktan sonra alır emzirirsem derin uykuya dalmiyor. Aç da olsa ellemiyorum yoksa 8 de yatan bebek 10.30 da kalkıyor.belki de boş mideyle yatmayı seviyorlarUyumasını bekledim
Uyudu ve salıncaktan alıp emzirdim. Sonra uyandı ve uyumadı bir daha . Hiç durmadı da uykusu olduğu ıcın. Şimdi uyuttum . Bu sekilde çok uykusu bölünüyor
Evet her iste zoru sevdigimiz gibi bu da böyle napcenMemede uyusa iyi olurdu ,uyku egitiminde işin bir tık kolay olurdu ama dur bakalim huyu 1 gunde değişen bebeler var zaman ne gostercek bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?