Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bunda şaşırcak bişi yok. her bebek aynı degil cunku.
Basına gelmeyince konuşmak kolay oluyor genelde
Aynen yani o da duymadiysa belki. ne biliyim genel geçer olan normal olan memede uyumasi gibi saniliyor. ben de bizimki skntılı sandım bi an. Heralde arkadasin bebeleri hep memede uyuyor ikinci bebegi oldu da

Emzik uyku egitimine engel degilmiş. Vallahi dün biraz denedim de bilmiyrm cidden sabir lazm. Bu aralar sallasam da direnerek gece uykusunu reddediyor zaten belki dogru zaman mı degil ay ne biliyim. Memede de uyusun demiyorum sadece uykudan kalkinca olmasa da sonra bile olur memeyi alsn. Bi zaman var onu gecirdik mi almiyor ona sinir oluyorum. Yoksa memede uyumasa da olur. Hatta benim icin daha iyi memede uyumamasi

Aynen yani o da duymadiysa belki. ne biliyim genel geçer olan normal olan memede uyumasi gibi saniliyor. ben de bizimki skntılı sandım bi an. Heralde arkadasin bebeleri hep memede uyuyor ikinci bebegi oldu da
2 si de memedr uyuyor belli.
Benim ilki de memede uyurdu ve 5. Aydan sonra hiç sallamadım. Ağlıyordu hemen yanına gidip emzııeyordum uyuyordu.
Meme de uyuyan bebek rahattır ya

Amannn bir sekilde büyüyecekler insallah napalim.
Bak 4 ay bitti bizim

Benim bebe üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Birkaç gündür kakası felaket kokuyordu, neyseki bugün daha normal hatta baya normal
Geçmiş olsunn
Kızlar gece benim oğlanın yanakları soğuk oluyor üşüyor mu acaba ensesi göğüsü sıcak battaniye ile örtüyorum
Ense ve göğsü sıcaksa üşümez derler hep. Bence takma kafana bizim bile uyurken soğuk oluyor yanaklarımız burnumuz ama vücudumuz üşümüyor

Geçmiş olsunn

Ense ve göğsü sıcaksa üşümez derler hep. Bence takma kafana bizim bile uyurken soğuk oluyor yanaklarımız burnumuz ama vücudumuz üşümüyor
Akşam kafama taktım uyuyamadım sürekli çocuğu kontrol ettim acaba dedim üşüyor mu üzerine başka birşey daha mı örtsem dedim sonra dedim terler bu sefer hasta olur ne yapacağımı bilemedim
Bende sabah 4 de uyandığında aldım elleri buz gibi. Ama diğer yerleri sıcaktı. Uyurken eldiven mi taksam diye düşündüm valla.
Bazen elleri de soğuk oluyor canım dediğin gibi acaba dedim uyku tulumunu mu giydirsem dedim üzerini açmıyor gerçi ama ne yapacağımı bilemedim

Banada oluyor öyle üşüdü mü terledi mi sıkıntılı mevsimdeyiz

Canım yatağının yanina ya da içine derece koy için rahat etsin . Ben odanın ısısına göre hareket ediyorum. Gece en düşük 23 dereceyi gördüm ,ondada içine kısa kol zıbın ,alt üst pijama giyiyor . Gece 3-4 gibi ince bir yelek giydiriyorum emzirme sonrası. Üstünü örtmuyorum ben. Elleri,kulakları ,kafası soğuk olabilir ,doktorlarda hep soğuk olması normal diyorlar ki benim hep soğuktur ellerim ayaklarim yazın bile ama usumem

Kızlar gece benim oğlanın yanakları soğuk oluyor üşüyor mu acaba ensesi göğüsü sıcak battaniye ile örtüyorum
Yanak kulak serin olabilir benimkinin de hep öyle üşüdüğünü göstermez diyor doktor
Benim kız da öyle olmuştu işte. Antibiyotik ve bağırsak düzenleyici verdi doktor.
Anladım neden verdiğini bizimkinin ayarı bozuldu gecenin bi körü bile yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…