Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar gece benim oğlanın yanakları soğuk oluyor üşüyor mu acaba ensesi göğüsü sıcak battaniye ile örtüyorum

Ensesi, sırtı, göğsü sıcaksa yüzü ve ellerinden üşüdüğü anlamı çıkmaz. Bazen ben de emin olamıyorum ama el soğuk olabilir.
Evde derece varsa ona bak..
Gece uyurken kan akışımız yavaşlıyor. Dışarıda kalan yer soğuyabilir.

Ben şu anda kısa kolluyla oturuyorum. Kollarım ve yüzüm soğuk ama üşümüyorum.
Uyusam bu şekilde üstümü örtmeden tüm vücut üşürüm ama

Oda da derece var canım 23 gösteriyordu içine kalın askılı zıbın alt üst ayaklı pijama giydiriyorum emzirmeye kalkınca da üzerini örtüp emziriyorum. Bu gece de bakıcam yine nasıl olcak

Ensesi göğüsü sıcaktı canım derece normal aslında ama işte bı kaç yerde üşüdüğünü gösterir yazıyordu nette tedirgin oldum çok örtüp terleyip hasta da okur diye düşündüm bı gece de takip etcem bakalım. Sürekli yüzüne dokunmaktan çocuğu uyandıracaktım

Hayattaki sanşımız neyse ikinciyi dusunursem belki o uyur memede biraz once bi stres atayim pazara gideyim dedim bebek arabasinda ciglik cigliga agladi 10 kat stres oldum dondüm şuan başım agrimaya başladi. Bende sanırım migren veya gerilim tipi baş agrisi oluştu kaç gündür inanılmaz baş agrıları yaşıyorum senin hesap evden cıkmamak mı daha iyidir acaba. Zaten havalar da soguyor

Bu elleri yanakları soğuk kısmı bu gece bende düşündümmm ama bakıyorum diğer yerleri sıcak, aslında kundak bu konuda iyi aslında elleri içerde oluyo ama benim bebiş uykuya dalarken kundan kullanıyorum gece oda, 4-5 gibi çıkartmamı istiyo resmenn kendi sağa sola atıyo bende acıyorum ellerini yukarı atıp rahat uyuyo
Bu seferlde eller soğuk oluyo

Bn ne gece ne gündüz kundak var. Eller serbest modda sadece uykuya dalması için sallarken elinden tutuyorum o. Onun dışında yok. Zının üzerine 1.5 togluk tulum giydiriyorum. Oda sıcaklığı da 24 derece üzerinş de ince battaniyesi ile örtüyorum. Ama sabah altında oluyor o ayrı öyle uyuyor.

Ben hiç kundak yapmadım canım durmaz şimdiden sonra yapsam da dediğin gibi elleri ya yukarda ya da yana alıyor üst üste koyup öyle uyuyor, bu gece de gözlemlicem olmazsa doktora sorarım bakalım ne dicek

Ben hiç kundak yapmadım canım durmaz şimdiden sonra yapsam da dediğin gibi elleri ya yukarda ya da yana alıyor üst üste koyup öyle uyuyor, bu gece de gözlemlicem olmazsa doktora sorarım bakalım ne dicek
İşte bizimkide bi dalarken istiyo bi kaç saat sonra açmamı istiyo. Belki bende uyku tulumu giydiriririm artık

Uyuduktan sonra yapsan benim gibi

Geçen gün uyuduktan sonra fermuarlı kundağa sardım benimkini. Sonra bi baktım uyanmış kollarını boyun kısmından çıkarmaya çalışıyo değişik bir bebe
Benimki çok sıkılırsa bağırıyor, yoksa durur uykudayken. Ama kundaklayıp da asla yatıramazsın

Kızlar yaa belki çok mu erken bilemedim ama nebülazatör almak düşüncesindeyim şu aralar ..
Malum havalar daha da soğuyacak , çocuklar büyüyecek ama sürekli hastaneye gidipte hava vermeden onları ev de rahatlatmak için hastalıklara çok davetiye çıkarmadan evimde tedarikli olmak istiyorum .
Bana önerebilecğiniz hava makinesi nebülat. var mı ?

Verem oldum veremmmm ..memede uyumasın yerine yatsın dedim anaa ne uyumak bilmedi.3 saattir uyumuyor .öyle gözüktüğü gibi değil ağlamıyor evet ama uyuyana kadar el kol durmuyor. Uyumayinca tekrar kaldır tekrar yatır.emzik düşer tekrar ver .İlk 2 gün çok güzel gidiyor sonra direniyor.zamanla oturur belki bilmiyorum ama öyle gözüktüğü gibi uyku egitmenlerinin dedigi gibi her zaman 5 dakikada uyumuyorlar .çok sabrımı sınıyor inşallah meyvesini alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…