Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben iki isim severim, kızıma da öyle koyduk. Hatta eşimle güzel isim anlayışlarımız tam olarak uymuyor, birini o seçti birini ben seçtim ama ikimiz de birbirimizin seçtiklerini beğendik. Kızım da isimlerin ikisine de bayılıyor, birini babam birini annem seçmiş diye ballandıra ballandıra anlatıyor herkese.Fiziksel görüntüsüne çok uyduğu için benim koyduğum ismi daha akılda kalıcı, çoğunluk onu kullanır. Ama iki ismine de alışkın, hangisiyle seslensen üzerine alınır.

Bende bakıyorum bizden çok konuşuyorlar oku oku bitmiyor. Benim de için gidiyor almak için. Ama çok erken. Ama dayanamayıp ıslak mendil aldım. Bez aldım 2 tane biberon aldım
Bizde konuşuruz ama şimdi sakin dönem onlarda cinsiyet telaşı var ondan öyleler

Ne kdar ruhu bunaltan bir hava, daha da miskinleşiyor insan
benim de ruh halim bi bi

Kendimden sıkıldım.

Kızlar dün kendimi biraz yordum. Kahverengi akıntı oldu. Bugün için rahat etmedi gittim doktora. Benim yaramaz 3 gün öne geçmiş. Bu arada bir de soğuk algınlığı geçiriyorum. Burnum tıkalı, geniz akıntım var. Ben acile gittim. Acildeki doktor soğuk algınlığı gibi duruyor a isterseniz Covid testi yaptırın ona göre bakalım dedi. Ama yapyltirmadan geldim eve. Yaptirsamiydim acaba şimdi kararsız kaldım

Eklentiler

• IMG_20211207_172230.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 84
Açıkçası bu durumda bende yaptırmazdım, covid çok farklı geçiyor bence ya da bizde öyle oldu. hemen anlamıştım ben covid olduğumu

Doktorlar en küçük şeyde hep olumsuz konuşur benimki de 200 du kalp atışı ama bir sıkıntı yok. Baska bir doktora da git.

Uçmuşlar ya bu nedir böyle?

Topu topu ense ve burun ölçüsü bir de kan değerinden risk oranı verecek. Hatta bana yaşım nedeniyle riskli grupta diyecek. Sanki bilmiyoruz..

Bugün oğlumu hasta diye özel tıp merkezine götürdüm. Çıkarken de sağlık ocağının yapmadığı toxoplasma ve enfeksiyon testini sordum 418₺ dedi. İçimden küfrettim resmen.

Devlet hastanesinden randevu aldım. Ama ayın 23 ünde. O gün 10+6 günlük olacağım. İkili tarama için erken mi olur acaba? Bir hafta daha beklemek gerekir mi?
Öncekinde 12 haftalıkken yaptırmıştım. Bana direk o hafta denmişti. 11-14 arası bakılıyorsa hem testleri hem de taramayı aradan çıkarabilirim belki

İkili tarama icin bekle canim biraz daha . Ben de beklemedeyim suan

Açıkçası bu durumda bende yaptırmazdım, covid çok farklı geçiyor bence ya da bizde öyle oldu. hemen anlamıştım ben covid olduğumu
Bir de hamileliğin ilk haftalarında eşim Covid oldu. Delta varyantı. Çok şükür aynı evde bana bulasmadi. Şimdi de Covid olduğumu sanmıyorum. Ama eşim illa yaptır ya öyleyse diye korkuyor.

İsmini merak ettim doğrusu

Benimde öncekinin kalbi 94 atıyordu seninkinde de düşük Dr moralimi bozmamami söylemişti seninki bence gayet iyi haftasına göre inşallah canlanacak hergun yasin suresi okumaya çalış Kur'an'ın kalbi yasin suresi bebeğinin kalbine şifa verecek inşallah
Bu arada belirtilerin neler bulantın varmı

Bu kalp atışı olayını doktor bana hic soylemedi .
Fhr diye yazarmış ultrasonda ama orada da yok dr bakmadı galiba bu atışı hızı önemli mi kizlar ??

Devlet hastanesinde yaptirdim ilk hamilelikte ikili degil ama 4 lu test memnun kalmistim bu arada devlete 182 den randevu alabilirsiniz perinatoloji iki test icin diyerk birde genel cevap olsun ilk gebelkte 2li degil 4lü yaptrdm bundada ikili yaptrip sorun olmazsa 4lü seker yuklemesi vs yaptirmayacagm

Bunu bilmem iyi oldu
Direkt o sekilde söyleyip alayım randevu

Bunu bilmem iyi oldu
Direkt o sekilde söyleyip alayım randevu
Canim devlete almak hele boyle ozel testlere randevu almak asiri zor ilk arayista alan şanslı oglu şanslidir oyuzden 10+4 yada5 ken aramaya baslayin ve saat tam 4 te arayin 4 te yeni randevular aciliyor :) bilginiz olsun ben ilk gebeliktede ozele muayne disinda tek kurus odemedim hersyi devlet hastanesinde yaptrdm imkanimda var ozelde yaptircak ama neden devletin sundugu imkani kullanmayayim teste verecegim parayla bebegimin bi eksigini alirim daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…