Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kundakta da üşüyor ya
Nerden anlıyorsun kundaktan çıkar dediğini

Burun tıkanıklığı yüzünden asla düz yatamıyor birkaç gündür ince bir yastık koyuyorum mecburen
Bezini falan almaya bile düz yatıramıyorum hemen çırpınıyor rahatsız oluyor
Üzülüyorum ya

Çok sabır gerektiriyor valla bende şu an hiç yok o sabır hoş uyurken düzgün emdiği için eğitim de veremem ben şu an paldır küldür devamm

Kızlar pertim çıktı bebiş ikindiden beri derin uykuya dalamadı çok yorulduğu için çok huysuzlandı bir türlü uyutmama izin vermedi en sonunda omzumda sızdı kaldı her yerim ağrıyor duş almaya mecalim yok

Ben de uyku tulumu giydiriyorum 1.5 tog terlemiyor oda 22 derece sabaha doğru 21 e doğru düşüyor
Zıbın Üzerine mi giydiriyorsınuz ince kıyafet üzerine mi? Birde üzerini örtüyor musunuz.

Bnde tulum giydiriyorum da ondan soruyorum.. Bn Zıbın üzerine giydiriyorum ama aceba kıyafet üzeri mi giydirsem diye düşünüyorum artık geceler soğuk ya. Üzerini örtsemde hep altına alıyor.

Evde mutluyum ben
Sonuçta evde durmaktakı amacında huzurdan

Belki hiç ihtiyacın olmayacak alıp kötüyü çağırma bence zaten Allah korusun ama gerekirse eczaneden hemen alınıyor tabi fiyatları artar ama belki hiç gerekmeyecek

Kiz aglamiyorsa iyi benimki agliyor yaa hem de etini cimdirmiş gibi agliyor bazen töbe tobe vallahi bilerek canını acıtsam bu kadar aglar heralde disardan duyan bebeye iskence ediyorum sanar. Elim ayagima karisiyor öyle yapinca hem de geriliyorum baya zorlaniyrm

Evde mutluyum ben
Sonuçta evde durmaktakı amacında huzurdan
Bu düşüncene tamamen katılıyorum maksat huzursa suan evde de huzurluyuz zira disari cikayim az huzur bulayim desem de yok bacım anladim bugun boyumun olcüsunü aldim en son bebek arabasi bi kac poset ve bebek iki üç merdiven basamagini cikarmak zorunda kaldik arti tüm bina aglamamizla şenlendi daha nolsun

Son düzenleme:
Ben kadife tulum giydirmiyorum. Üstüne 1 tog uyku tulumu ama kolları dışarda kolları var ama çıkardım. Onun üstüne peluş battaniye ortuyorum.

Belki hiç ihtiyacın olmayacak alıp kötüyü çağırma bence zaten Allah korusun ama gerekirse eczaneden hemen alınıyor tabi fiyatları artar ama belki hiç gerekmeyecek
Bence her evde olması gereken bir alet çok faydalı. Benim gibi alerjik rinitinolan insana olmazsa olmaz.

Bu konuda en iyisi omron. Bizde nimo marka var. O da iyi ben memnunum.

Kızlar benm bu aralar ter bezlerim çokmu çalışıyor nedir acaip terliyorum ve terim kokuyor sürekli duş almama rağmen bugün gratiste tereson die bişey dördüm kullanan varmı biraz araştırdim emziren anneler kullanmasın falan yazıyor içeriğide çok temiz gelmedi bana ama işte denenmeye değermi size sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…