- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.021
Kundakta da üşüyor yaBu elleri yanakları soğuk kısmı bu gece bende düşündümmm ama bakıyorum diğer yerleri sıcak, aslında kundak bu konuda iyi aslında elleri içerde oluyo ama benim bebiş uykuya dalarken kundan kullanıyorum gece oda, 4-5 gibi çıkartmamı istiyo resmenn kendi sağa sola atıyo bende acıyorum ellerini yukarı atıp rahat uyuyo
Bu seferlde eller soğuk oluyo
Huğuu diye sessizce ağlıyor benimki açıyorum susuyorKundakta da üşüyor ya
Nerden anlıyorsun kundaktan çıkar dediğini
Çok sabır gerektiriyor valla bende şu an hiç yok o sabırVerem oldum veremmmm ..memede uyumasın yerine yatsın dedim anaa ne uyumak bilmedi.3 saattir uyumuyor .öyle gözüktüğü gibi değil ağlamıyor evet ama uyuyana kadar el kol durmuyor. Uyumayinca tekrar kaldır tekrar yatır.emzik düşer tekrar ver .İlk 2 gün çok güzel gidiyor sonra direniyor.zamanla oturur belki bilmiyorum ama öyle gözüktüğü gibi uyku egitmenlerinin dedigi gibi her zaman 5 dakikada uyumuyorlar .çok sabrımı sınıyor inşallah meyvesini alırım
Evet benimki öyle aynı tarafa yatmasını engellemeye çalış zamanla düzelirmiş diye biliyorumKızlar ya bebeği hep aynı tarafa yatmaktan kafası yamulan var mı?
Zıbın Üzerine mi giydiriyorsınuz ince kıyafet üzerine mi? Birde üzerini örtüyor musunuz.Ben de uyku tulumu giydiriyorum 1.5 tog terlemiyor oda 22 derece sabaha doğru 21 e doğru düşüyor
Evde mutluyum benHayattaki sanşımızneyse ikinciyi dusunursem belki o uyur memede biraz once bi stres atayim pazara gideyim dedim bebek arabasinda ciglik cigliga agladi 10 kat stres oldum dondüm şuan başım agrimaya başladi. Bende sanırım migren veya gerilim tipi baş agrisi oluştu kaç gündür inanılmaz baş agrıları yaşıyorum senin hesap evden cıkmamak mı daha iyidir acaba. Zaten havalar da soguyor
Belki hiç ihtiyacın olmayacak alıp kötüyü çağırma bence zaten Allah korusun ama gerekirse eczaneden hemen alınıyor tabi fiyatları artar ama belki hiç gerekmeyecekKızlar yaa belki çok mu erken bilemedim ama nebülazatör almak düşüncesindeyim şu aralar ..
Malum havalar daha da soğuyacak , çocuklar büyüyecek ama sürekli hastaneye gidipte hava vermeden onları ev de rahatlatmak için hastalıklara çok davetiye çıkarmadan evimde tedarikli olmak istiyorum .
Bana önerebilecğiniz hava makinesi nebülat. var mı ?
Kiz aglamiyorsa iyi benimki agliyor yaa hem de etini cimdirmiş gibi agliyor bazen töbe tobe vallahi bilerek canını acıtsam bu kadar aglar heralde disardan duyan bebeye iskence ediyorum sanar. Elim ayagima karisiyor öyle yapinca hem de geriliyorum baya zorlaniyrmVerem oldum veremmmm ..memede uyumasın yerine yatsın dedim anaa ne uyumak bilmedi.3 saattir uyumuyor .öyle gözüktüğü gibi değil ağlamıyor evet ama uyuyana kadar el kol durmuyor. Uyumayinca tekrar kaldır tekrar yatır.emzik düşer tekrar ver .İlk 2 gün çok güzel gidiyor sonra direniyor.zamanla oturur belki bilmiyorum ama öyle gözüktüğü gibi uyku egitmenlerinin dedigi gibi her zaman 5 dakikada uyumuyorlar .çok sabrımı sınıyor inşallah meyvesini alırım
Bu düşüncene tamamen katılıyorum maksat huzursa suan evde de huzurluyuz zira disari cikayim az huzur bulayim desem de yok bacım anladim bugun boyumun olcüsunü aldim en son bebek arabasi bi kac poset ve bebek iki üç merdiven basamagini cikarmak zorunda kaldik arti tüm bina aglamamizla şenlendi daha nolsunEvde mutluyum ben
Sonuçta evde durmaktakı amacında huzurdan
Deneyeyim canım öyle hiç aklıma gelmediUyuduktan sonra yapsan benim gibi
Uyku tulumunun içine ne giydiriyorsun canımBen de uyku tulumu giydiriyorum 1.5 tog terlemiyor oda 22 derece sabaha doğru 21 e doğru düşüyor
Ben kadife tulum giydirmiyorum. Üstüne 1 tog uyku tulumu ama kolları dışarda kolları var ama çıkardım. Onun üstüne peluş battaniye ortuyorum.Zıbın Üzerine mi giydiriyorsınuz ince kıyafet üzerine mi? Birde üzerini örtüyor musunuz.
Bnde tulum giydiriyorum da ondan soruyorum.. Bn Zıbın üzerine giydiriyorum ama aceba kıyafet üzeri mi giydirsem diye düşünüyorum artık geceler soğuk ya. Üzerini örtsemde hep altına alıyor.
Bence her evde olması gereken bir alet çok faydalı.Belki hiç ihtiyacın olmayacak alıp kötüyü çağırma bence zaten Allah korusun ama gerekirse eczaneden hemen alınıyor tabi fiyatları artar ama belki hiç gerekmeyecek
Bu konuda en iyisi omron. Bizde nimo marka var. O da iyi ben memnunum.Kızlar yaa belki çok mu erken bilemedim ama nebülazatör almak düşüncesindeyim şu aralar ..
Malum havalar daha da soğuyacak , çocuklar büyüyecek ama sürekli hastaneye gidipte hava vermeden onları ev de rahatlatmak için hastalıklara çok davetiye çıkarmadan evimde tedarikli olmak istiyorum .
Bana önerebilecğiniz hava makinesi nebülat. var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?