- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.041
Napiyorsun uyuttun mu bebeyiHello kızlarcım
4 diyorlar, 6-8 ayda anca geçiyor diyolar...Of maalesef bızımkı de gecmedı
Ya uyuyor ya aglıyor
Sınırlerım altustu olmus durumda
Hergun 3 sefer 20 dk gaz masajı yapıyorum ama aglama krızlerı tam gaz devam edıyor
Ne zaman bıtecek Allah bılır
Uyutmustum 10 da , şimdi 1. Emzirme seansı. İşte benim bebe gecede Max. Bu kadar uyuyor artık. Gündüz 40-50 dk.Napiyorsun uyuttun mu bebeyi
Ben kullanmıyorum hiç hir şey ama aynı durumdayım sürekli duş alıyorum. Bezen pudra sürüyorum. Bazen karbonat.Kızlar benm bu aralar ter bezlerim çokmu çalışıyor nedir acaip terliyorum ve terim kokuyor sürekli duş almama rağmen bugün gratiste tereson die bişey dördüm kullanan varmı biraz araştırdim emziren anneler kullanmasın falan yazıyor içeriğide çok temiz gelmedi bana ama işte denenmeye değermi size sorayım dedim
Demek ki bağırsakları artık güzel çalışmaya başlıyor. Çok kaka yapması iyi değil aslındaBenim kız bugün kaka yapmadı.esergry seninki yaptı mı sonradan. Günde 3 kaka yapan çocuk yapması şimdi gece kalkıp yaparsa diye korku sardı beni. Zaten uyumadi daha kaka yüzünden mi uyumuyor diye şüpheleniyorum.
Benim ki de uyumadı hala bir taraftan emiyor bir taraftan eliyle memeyi kistirmis. Tırnaklar da uzamış yine.Uyutmustum 10 da , şimdi 1. Emzirme seansı. İşte benim bebe gecede Max. Bu kadar uyuyor artık. Gündüz 40-50 dk.
Biliyorum değil tabi. Ama bu yapmadan durmaz. Gece kaka için uyumazsa diye korkuyorum.Demek ki bağırsakları artık güzel çalışmaya başlıyor. Çok kaka yapması iyi değil aslında
Biraz uyku gerilemesi dönemindeyiz, benim ki dönmeyi çözmüş mesela saftirik sürekli poposunu sağa ya da sıla atıyor öylece kalıyor ağlıyor sonra . Ondan bu ataklar normal gibi geldiBiliyorum değil tabi. Ama bu yapmadan durmaz. Gece kaka için uyumazsa diye korkuyorum.Dünde 4 te kalktı 6 ya kadar uyumadı en son babası ayağı da salladı. Normalde istemezdim de artık mecalom kaamis bir şey demedim.
Yasak beybiiiii, süte geçiyorKizlar dogum kontrol hapina baslayan varmi baska
Kafasını sağa sola atıyooo deli gibi cırpınıyo resmennn açtım kundağı , saniyesinde esnedi sonra uyuduKundakta da üşüyor ya
Nerden anlıyorsun kundaktan çıkar dediğini
Bende istiyorum geçen hastalandı hastaneye gittik olsaydı evde gitmwye gerek kalmazdı bencede gerekli şimdidenKızlar yaa belki çok mu erken bilemedim ama nebülazatör almak düşüncesindeyim şu aralar ..
Malum havalar daha da soğuyacak , çocuklar büyüyecek ama sürekli hastaneye gidipte hava vermeden onları ev de rahatlatmak için hastalıklara çok davetiye çıkarmadan evimde tedarikli olmak istiyorum .
Bana önerebilecğiniz hava makinesi nebülat. var mı ?
Kızlar benm bu aralar ter bezlerim çokmu çalışıyor nedir acaip terliyorum ve terim kokuyor sürekli duş almama rağmen bugün gratiste tereson die bişey dördüm kullanan varmı biraz araştırdim emziren anneler kullanmasın falan yazıyor içeriğide çok temiz gelmedi bana ama işte denenmeye değermi size sorayım dedim
Aynen tereson emzirem anneler için uygun değilmiş, ama acıkcası ben kullanıyorummKızlar benm bu aralar ter bezlerim çokmu çalışıyor nedir acaip terliyorum ve terim kokuyor sürekli duş almama rağmen bugün gratiste tereson die bişey dördüm kullanan varmı biraz araştırdim emziren anneler kullanmasın falan yazıyor içeriğide çok temiz gelmedi bana ama işte denenmeye değermi size sorayım dedim
Canım duş sonrası karbonat sür yazın benimde aynı şekildeydi terlemeyen ben terlesemde terim kokmazdı ama doğumdan sonra ter kokuyordum karbonat çok iyi geldi dene hemde zararsız, dediğin gibi bende emzirdiğini için roll-on falan kullanmak istemedimKızlar benm bu aralar ter bezlerim çokmu çalışıyor nedir acaip terliyorum ve terim kokuyor sürekli duş almama rağmen bugün gratiste tereson die bişey dördüm kullanan varmı biraz araştırdim emziren anneler kullanmasın falan yazıyor içeriğide çok temiz gelmedi bana ama işte denenmeye değermi size sorayım dedim
Asm yi aradim 6 ayliktan sonra baslayabilrisin dedi , ek gidaya gecince anne sutu ihtiyaci azalir etkilemez demisti , ama elebladin onderigi hapida alcam oda emziren anneler içinmiş alip baslayayim diyorumYasak beybiiiii, süte geçiyor
Uzun kollu çıtçıtlı body patikli pijama üstüne giydiriyorum canım üstüne bir şey örtmüyorumZıbın Üzerine mi giydiriyorsınuz ince kıyafet üzerine mi? Birde üzerini örtüyor musunuz.
Bnde tulum giydiriyorum da ondan soruyorum.. Bn Zıbın üzerine giydiriyorum ama aceba kıyafet üzeri mi giydirsem diye düşünüyorum artık geceler soğuk ya. Üzerini örtsemde hep altına alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?