Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Of maalesef bızımkı de gecmedı
Ya uyuyor ya aglıyor
Sınırlerım altustu olmus durumda
Hergun 3 sefer 20 dk gaz masajı yapıyorum ama aglama krızlerı tam gaz devam edıyor
Ne zaman bıtecek Allah bılır
4 diyorlar, 6-8 ayda anca geçiyor diyolar...

Hayır aklımı kurcalayan bizim sütümüz bile bu kadar gaz yapıyorsa , ek gıda da mahvolur bebişim öyle değil mi?

Benim kız bugün kaka yapmadı. esergry seninki yaptı mı sonradan. Günde 3 kaka yapan çocuk yapması şimdi gece kalkıp yaparsa diye korku sardı beni. Zaten uyumadi daha kaka yüzünden mi uyumuyor diye şüpheleniyorum.

Ben kullanmıyorum hiç hir şey ama aynı durumdayım sürekli duş alıyorum. Bezen pudra sürüyorum. Bazen karbonat.

Demek ki bağırsakları artık güzel çalışmaya başlıyor. Çok kaka yapması iyi değil aslında

Demek ki bağırsakları artık güzel çalışmaya başlıyor. Çok kaka yapması iyi değil aslında
Biliyorum değil tabi. Ama bu yapmadan durmaz. Gece kaka için uyumazsa diye korkuyorum. Dünde 4 te kalktı 6 ya kadar uyumadı en son babası ayağı da salladı. Normalde istemezdim de artık mecalom kaamis bir şey demedim.

Ter kokusu için karbonat hindistan cevizi yağı karıştırdım rolon gibi bir kıvamda oldu jaseden parmağıma alıp duş sonrası sürüyorum kizlar muko bir yöntem . Terlemeyi de azaltıyor , koku sıfır oluyor . Eğer uçucu yağ varsa esans olarak eklenebiliyormus bir kaç damla benim evde yoktu ekleyemedim .

Biliyorum değil tabi. Ama bu yapmadan durmaz. Gece kaka için uyumazsa diye korkuyorum. Dünde 4 te kalktı 6 ya kadar uyumadı en son babası ayağı da salladı. Normalde istemezdim de artık mecalom kaamis bir şey demedim.
Biraz uyku gerilemesi dönemindeyiz, benim ki dönmeyi çözmüş mesela saftirik sürekli poposunu sağa ya da sıla atıyor öylece kalıyor ağlıyor sonra . Ondan bu ataklar normal gibi geldi

İlk çocuk da bende aman öyle bakma böyle bakma falan derdim , şimdi yeter ki baksın asla müdahale etmiyorum

Bende istiyorum geçen hastalandı hastaneye gittik olsaydı evde gitmwye gerek kalmazdı bencede gerekli şimdiden

yoncambenim kullaniyordu

Aynen tereson emzirem anneler için uygun değilmiş, ama acıkcası ben kullanıyorumm en başından beri yazın hep kullandım.. arkadaşlar karbonatı denemişlerdi sen de onu dene istersen

Canım duş sonrası karbonat sür yazın benimde aynı şekildeydi terlemeyen ben terlesemde terim kokmazdı ama doğumdan sonra ter kokuyordum karbonat çok iyi geldi dene hemde zararsız, dediğin gibi bende emzirdiğini için roll-on falan kullanmak istemedim

Uzun kollu çıtçıtlı body patikli pijama üstüne giydiriyorum canım üstüne bir şey örtmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…