Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Asm yi aradim 6 ayliktan sonra baslayabilrisin dedi , ek gidaya gecince anne sutu ihtiyaci azalir etkilemez demisti , ama elebladin onderigi hapida alcam oda emziren anneler içinmiş alip baslayayim diyorum
Doktora sor muhakkak olur mu? Doktor bana hormonlar süte geçiyor , en iyi ihtimalle bile sütun tadini ve kalitesini tamamen bozuyor bebeğin direk seni bırakır dedi . O yüzden spiral ihtimalini düşündüm hatta

Doktora sor muhakkak olur mu? Doktor bana hormonlar süte geçiyor , en iyi ihtimalle bile sütun tadini ve kalitesini tamamen bozuyor bebeğin direk seni bırakır dedi . O yüzden spiral ihtimalini düşündüm hatta
Sorcam canim bu aralar kontrole gitmeyi düşünüyorum ,mantar belasi gecip geri basliyor muayene olunca spirali ve hapi bi sorayim napayim diye

Ne zaman bitiyor bu dönem

Hindistan cevizi yağı hemen emiliyor mu? Ben de burada gördüğümden beri karbonat sürüyorum gerçekten hiç koku oluşmuyor ama bi gün sürdükten sonra turuncu bi tshirt giymiştim koltuk altım yeşile dönmüştü sanırım boya ile etkileşime girdi

Bende karbonat 5..6 saat etki etti geri ter ve koku geldi
Hindistan cevizi ve karbonati deniycem bakalim

Tek karbonatı sürünce bı süre sonra dökülmeye devam ediyor ya , o karışımda o olmuyor

Seninki bu aralar ağlıyor bence belki de huy wdindi

Bu uyku gerilemesi bizdede oluyı sanırım normalde 12 de uyurdu, şimdi de uyuyo ama 3 gibi uyanıyo bildiğin gözleri acılıyoooo
Dönem dönem oluyor. Bize haftada bir uğruyor özellikle yorgun yatmissa erken uyanıyor .o yüzden ben gece uykusundan önce bir yarım saat yatiriyorum zaten kendisi uyanıyor. Tabi bugün yatmadı 3 saat uyumayinca derin uykuya dalamadi .11 de kalktı. Taktik maktik ise yaramıyor bu bebelere

Bir ara çok ağlıyordu benimki de .Yarım saat ağlıyordu.tam bu günlerdi .

Asm yi aradim 6 ayliktan sonra baslayabilrisin dedi , ek gidaya gecince anne sutu ihtiyaci azalir etkilemez demisti , ama elebladin onderigi hapida alcam oda emziren anneler içinmiş alip baslayayim diyorum
Asm dekiler ne biliyor acaba ?kadın doğum doktoru mu ?daha boy olcmeyi bilmiyorlar doğum kontrol hapı tavsiyesi vermek onlara mi kalmış. Onlar önce bir boy kilo olcmeyi ogrensin .daha pamukcugun ne olduğunu bilmiyorlar hey yavrum hey .benim doktorum günde kaç hastaya bakıyor kaç kişiye tavsiye veriyor .asm dekiler doğum kontrol haplarınin içeriğini araştırıyor mu acaba ?gecen gün siz yazıyor musunuz diye mesaj attım. Cevap bilmiyorum ki oldu .Ben asm ye asla bir hastalık veya tavsiye için gitmem .Ne kendimi ne çocuğumu götürürüm. Onların tavsiyelerini dinlesem çocuğum uyku uyumazdi .2 aylık çocuğu uyandır 2 saatte bir besle diyor bana .sanki boynunda eğrilik var gibi çok sola yatmış bak kafasını sola çeviriyor diyor. Halbuki bizimki ışığa çevirir. Daha çocuğu üstüyle tartiyorlar .2600 geldiyse yaz 2500 diyorlar .halbuki elbiseleri 250 grm geliyor .Yani böyle onların dediği saçma şeyleri yazsam burdan uzaya yol olur.hamileyken bana verdiği saçma ilaç ve antibiyotik .neler neler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…