- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.061
Gercekten bebeler evde rahat , disari cikinca butun duzeni gidiyor benimkinin ve herkes hani aglamiyordu duzelmisti artik diyorlar bu duzelmis halimi diyorlar bideEvde mutluyum ben
Sonuçta evde durmaktakı amacında huzurdan
Doktora sor muhakkak olur mu? Doktor bana hormonlar süte geçiyor , en iyi ihtimalle bile sütun tadini ve kalitesini tamamen bozuyor bebeğin direk seni bırakır dedi . O yüzden spiral ihtimalini düşündüm hattaAsm yi aradim 6 ayliktan sonra baslayabilrisin dedi , ek gidaya gecince anne sutu ihtiyaci azalir etkilemez demisti , ama elebladin onderigi hapida alcam oda emziren anneler içinmiş alip baslayayim diyorum
Çıtçıtlı body uzun kollu patikli pijamaUyku tulumunun içine ne giydiriyorsun canım
Evet çok mantıklı denicemBen de sıktıktan sonra ters çeviriyorum. Sonrasında da aspiratörler akmayanı çekiyorum.
Ellerini pijamasının içine sok tek başına yapman gerekirken
Ben mahvolmuş durumdayım hala uyumadı ölüyorum yorgunluktanBu uyku gerilemesi bizdede oluyı sanırım normalde 12 de uyurdu, şimdi de uyuyo ama 3 gibi uyanıyo bildiğin gözleri acılıyoooo
Sorcam canim bu aralar kontrole gitmeyi düşünüyorum ,mantar belasi gecip geri basliyor muayene olunca spirali ve hapi bi sorayim napayim diyeDoktora sor muhakkak olur mu? Doktor bana hormonlar süte geçiyor , en iyi ihtimalle bile sütun tadini ve kalitesini tamamen bozuyor bebeğin direk seni bırakır dedi . O yüzden spiral ihtimalini düşündüm hatta
Ne zaman bitiyor bu dönemBiraz uyku gerilemesi dönemindeyiz, benim ki dönmeyi çözmüş mesela saftirik sürekli poposunu sağa ya da sıla atıyor öylece kalıyor ağlıyor sonra . Ondan bu ataklar normal gibi geldi
İlk çocuk da bende aman öyle bakma böyle bakma falan derdim , şimdi yeter ki baksın asla müdahale etmiyorum
Hindistan cevizi yağı hemen emiliyor mu? Ben de burada gördüğümden beri karbonat sürüyorum gerçekten hiç koku oluşmuyor ama bi gün sürdükten sonra turuncu bi tshirt giymiştim koltuk altım yeşile dönmüştüTer kokusu için karbonat hindistan cevizi yağı karıştırdım rolon gibi bir kıvamda oldu jaseden parmağıma alıp duş sonrası sürüyorum kizlar muko bir yöntem . Terlemeyi de azaltıyor , koku sıfır oluyor . Eğer uçucu yağ varsa esans olarak eklenebiliyormus bir kaç damla benim evde yoktu ekleyemedim .
Sanırım bebekler yeni eklenen özelliklere alışıncaNe zaman bitiyor bu dönem
Bende karbonat 5..6 saat etki etti geri ter ve koku geldiHindistan cevizi yağı hemen emiliyor mu? Ben de burada gördüğümden beri karbonat sürüyorum gerçekten hiç koku oluşmuyor ama bi gün sürdükten sonra turuncu bi tshirt giymiştim koltuk altım yeşile dönmüştüsanırım boya ile etkileşime girdi
4.ayda geriler derlerdi cidden doğruymuşBen mahvolmuş durumdayım hala uyumadı ölüyorum yorgunluktan
Tek karbonatı sürünce bı süre sonra dökülmeye devam ediyor ya , o karışımda o olmuyorHindistan cevizi yağı hemen emiliyor mu? Ben de burada gördüğümden beri karbonat sürüyorum gerçekten hiç koku oluşmuyor ama bi gün sürdükten sonra turuncu bi tshirt giymiştim koltuk altım yeşile dönmüştüsanırım boya ile etkileşime girdi
Seninki bu aralar ağlıyor bence belki de huy wdindiKiz aglamiyorsa iyi benimki agliyor yaa hem de etini cimdirmiş gibi agliyor bazen töbe tobe vallahi bilerek canını acıtsam bu kadar aglar heralde disardan duyan bebeye iskence ediyorum sanar. Elim ayagima karisiyor öyle yapinca hem de geriliyorum baya zorlaniyrm
Biz de aynu durumdayız bu saatte. Normalde emer uykusuna devam ederdiBu uyku gerilemesi bizdede oluyı sanırım normalde 12 de uyurdu, şimdi de uyuyo ama 3 gibi uyanıyo bildiğin gözleri acılıyoooo
Hayır ya öyle değil. Bana doktorum yazdı. Hormonsuz ve süte gecse de süte faydalı haplar var .Bana bunu kullan hem de bebise faydalı olur dedi .Yasak beybiiiii, süte geçiyor
Dönem dönem oluyor. Bize haftada bir uğruyor özellikle yorgun yatmissa erken uyanıyor .o yüzden ben gece uykusundan önce bir yarım saat yatiriyorum zaten kendisi uyanıyor. Tabi bugün yatmadıBu uyku gerilemesi bizdede oluyı sanırım normalde 12 de uyurdu, şimdi de uyuyo ama 3 gibi uyanıyo bildiğin gözleri acılıyoooo
Bir ara çok ağlıyordu benimki de .Yarım saat ağlıyordu.tam bu günlerdi .Kiz aglamiyorsa iyi benimki agliyor yaa hem de etini cimdirmiş gibi agliyor bazen töbe tobe vallahi bilerek canını acıtsam bu kadar aglar heralde disardan duyan bebeye iskence ediyorum sanar. Elim ayagima karisiyor öyle yapinca hem de geriliyorum baya zorlaniyrm
Aslında bebeklerin kafasını sağa sola sallaması uyumaya hazırlıkmış.mendi kendini uyutmaya calisiyormusKafasını sağa sola atıyooo deli gibi cırpınıyo resmennn açtım kundağı , saniyesinde esnedi sonra uyudu
Asm dekiler ne biliyor acaba ?kadın doğum doktoru mu ?daha boy olcmeyi bilmiyorlar doğum kontrol hapı tavsiyesi vermek onlara mi kalmış. Onlar önce bir boy kilo olcmeyi ogrensin .daha pamukcugun ne olduğunu bilmiyorlar hey yavrum hey .benim doktorum günde kaç hastaya bakıyor kaç kişiye tavsiye veriyor .asm dekiler doğum kontrol haplarınin içeriğini araştırıyor mu acaba ?gecen gün siz yazıyor musunuz diye mesaj attım. Cevap bilmiyorum ki oldu .Ben asm ye asla bir hastalık veya tavsiye için gitmem .Ne kendimi ne çocuğumu götürürüm. Onların tavsiyelerini dinlesem çocuğum uyku uyumazdi .2 aylık çocuğu uyandır 2 saatte bir besle diyor bana .sanki boynunda eğrilik var gibi çok sola yatmış bak kafasını sola çeviriyor diyor. Halbuki bizimki ışığa çevirir. Daha çocuğu üstüyle tartiyorlar .2600 geldiyse yaz 2500 diyorlar .halbuki elbiseleri 250 grm geliyor .Yani böyle onların dediği saçma şeyleri yazsam burdan uzaya yol olur.hamileyken bana verdiği saçma ilaç ve antibiyotik .neler neler .Asm yi aradim 6 ayliktan sonra baslayabilrisin dedi , ek gidaya gecince anne sutu ihtiyaci azalir etkilemez demisti , ama elebladin onderigi hapida alcam oda emziren anneler içinmiş alip baslayayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?