Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doktora sor muhakkak olur mu? Doktor bana hormonlar süte geçiyor , en iyi ihtimalle bile sütun tadini ve kalitesini tamamen bozuyor bebeğin direk seni bırakır dedi . O yüzden spiral ihtimalini düşündüm hatta
2 aydır kullanıyorum aksine adet döneminde bile artıyor. Hic de birakmadi beni .ne alaka birakmasiyla .nasil bir cahillik bu .Bunu hangi doktor söyledi çok merak ettim. Hormonsuz doğum kontrol hapinin olduğunu bilmiyor muymuş. Bir de ne kesin konuşmuş. Direkt seni bırakır. Kalite tamamen bozulur .vay vay vay .benim doktorum direkt vitamin olur dedi .
Aksine spiral kanamani artırıp demirini düşürür. Bebege vitamin gitmez .kilo alamaz .

Of maalesef bızımkı de gecmedı
Ya uyuyor ya aglıyor
Sınırlerım altustu olmus durumda
Hergun 3 sefer 20 dk gaz masajı yapıyorum ama aglama krızlerı tam gaz devam edıyor
Ne zaman bıtecek Allah bılır
Genelde çok hareketli olmayan bebeklerde oturmaya başlayınca geçiyormuş. Ayağı kolu oynuyorsa zaten kendi cikariyor .Ben 2 ay gaz ihtimali olan bile şeyleri yemedim .millet aa yesene ne olacak ki bebek bu alışır. Kendini kasma falan dedi .hayır yemedim.ilerisini bilmem ama bile bile yemek bencillik .yemedim ve bebeği çok zorlamadim. 50 günlük falandı bitti .şimdi çoğunu yiyorum .iyiki milleti dinleyip her şeyi yememisim. Bunu bana diyen gorumcenin eşi.kendi çocuklarının ki 7.ayda geçti. Öyle pis bogazlik yaparsan geçmez. Görümce her şeyi yiyordu.kimyon atıyordu.kimyon mucize değil işte.cok geç bitti .

Demek ki bağırsakları artık güzel çalışmaya başlıyor. Çok kaka yapması iyi değil aslında
Bağırsakları güzel çalışan çocuk kaka yapar .Bagirsagi tembel olan kaka yapmaz Aksine kaka yapınca karnı acıkır yeni yiyeceklere yer açılır.simdiden günde 2 3 kere kaka yapacak ki ilerde bir kaç güne düşsün.burda astirid çok kaka yapıyor dememiş ki .günde 2 kere yapıyor demiş. Kötü olsa doktorlar kilo almanın şartının günde 2 3 kakali bez demez .
Bebekken kabızlik yaşayanlar az kaka yapanlarv ilerde de yaşıyor.zayiflara bak düzenli tuvalete gidenlerdir .kabız olanlar düzgün tuvalete gidemeyenler hep şişkinlik çeker. Düşmanı icerde tutmayacaksin
Bizimki günde 2 kere yapıyor. Yaptıktan sonra da tekrar emiyor .

Bence her evde olması gereken bir alet çok faydalı. Benim gibi alerjik rinitinolan insana olmazsa olmaz.
Ya bizde de var çocuklar için aldık maalesef ve küçükken bir kere kullandık ama 2 yıldır maalesef aktif kullanıyoruz. İşte ekonomi fiyat durumu olmasa hemen alınacak bir şey zaten ama tabi fiyatı artar diye önceden alınabilir bilemedim

Wwoww taktik aldım yakın zamanda denerim

Annem yapardı kardeşime

O günden sonra yaptı canım. Hem de göbeğine kadar
Dün tüm gün yapmamıştı. Yine bekletecek diyordum uyutmadan önce yaptı baya çok.
Günde bire düşüyor galiba

Kullanmak için erken ama evde bulunsun.
Sık kullanımı iyi değilmiş. Ama hastalık zamanı aşırı tıkanmalarda gerekiyor.
Her şey her ay zamlanıyor. Al şimdiden bence.
Benimkinin markasını hatırlamıyorum.

İşte zamanla bizz onları öğreniyoruz ona göre ilerliyoruz

Aslında bebeklerin kafasını sağa sola sallaması uyumaya hazırlıkmış.mendi kendini uyutmaya calisiyormus
Her bebekde farklıdır bence o mesela avucu kapalıysa aç derler ama benim bebiş hep ellerini açarak yemek yer .. zamanla onların size ne demek istediğini anlıyosun bence ..
çünkü uyumaya hazırlandığı bi durum olmuyo 12 gibi uyuyo bu dediğimi 3/4 gibi yapıyo zaten o sıra uyuyo oluyo. Sağa sola atıyo kendini.. ben anladım açtım. Sonra sağa sola atmayı bıraktı

A var evde hindistan cevizi yağı ve karbonat bende deneyim

Kaç kere yazdık bunu burda anca mı yapıyorsunız

E uykuda da sallayıp niye açıyor o zaman uykuyu bu bebe
Ben de acıktığı için yapıyor diye biliyorum, benimki gece öyle kalkıyor zaten hıh hıh diye ses çıkarıyor kafa bi o yana bir bu yana dönüyor memeye saldırıyır sonra

E uykuda da sallayıp niye açıyor o zaman uykuyu bu bebe

Ben de acıktığı için yapıyor diye biliyorum, benimki gece öyle kalkıyor zaten hıh hıh diye ses çıkarıyor kafa bi o yana bir bu yana dönüyor memeye saldırıyır sonra

Aynen benimkide uyanmak isterken öyle yapıyo. Emzik verirsem iste kubdağını açarsam uyumaya devam edito, günayydınnnnnn dersem yüzüme bakıp uyanıp gülümsüyo

Bebe hapsuruyor, oksuruyor kesik kesik burnu tıkalı. sadece burnunu açık tutsam yeter herhalde doktora gerek yoktur ates olmadıkça di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…