- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.081
2 aydır kullanıyorum aksine adet döneminde bile artıyor. Hic de birakmadi beni .ne alaka birakmasiyla .nasil bir cahillik bu .Bunu hangi doktor söyledi çok merak ettim. Hormonsuz doğum kontrol hapinin olduğunu bilmiyor muymuş. Bir de ne kesin konuşmuş. Direkt seni bırakır. Kalite tamamen bozulur .vay vay vay .benim doktorum direkt vitamin olur dedi .Doktora sor muhakkak olur mu? Doktor bana hormonlar süte geçiyor , en iyi ihtimalle bile sütun tadini ve kalitesini tamamen bozuyor bebeğin direk seni bırakır dedi . O yüzden spiral ihtimalini düşündüm hatta
Genelde çok hareketli olmayan bebeklerde oturmaya başlayınca geçiyormuş. Ayağı kolu oynuyorsa zaten kendi cikariyor .Ben 2 ay gaz ihtimali olan bile şeyleri yemedim .millet aa yesene ne olacak ki bebek bu alışır. Kendini kasma falan dedi .hayır yemedim.ilerisini bilmem ama bile bile yemek bencillik .yemedim ve bebeği çok zorlamadim. 50 günlük falandı bitti .şimdi çoğunu yiyorum .iyiki milleti dinleyip her şeyi yememisim. Bunu bana diyen gorumcenin eşi.kendi çocuklarının ki 7.ayda geçti. Öyle pis bogazlik yaparsan geçmez. Görümce her şeyi yiyordu.kimyon atıyordu.kimyon mucize değil işte.cok geç bitti .Of maalesef bızımkı de gecmedı
Ya uyuyor ya aglıyor
Sınırlerım altustu olmus durumda
Hergun 3 sefer 20 dk gaz masajı yapıyorum ama aglama krızlerı tam gaz devam edıyor
Ne zaman bıtecek Allah bılır
Bağırsakları güzel çalışan çocuk kaka yapar .Bagirsagi tembel olan kaka yapmaz Aksine kaka yapınca karnı acıkır yeni yiyeceklere yer açılır.simdiden günde 2 3 kere kaka yapacak ki ilerde bir kaç güne düşsün.burda astirid çok kaka yapıyor dememiş ki .günde 2 kere yapıyor demiş. Kötü olsa doktorlar kilo almanın şartının günde 2 3 kakali bez demez .Demek ki bağırsakları artık güzel çalışmaya başlıyor. Çok kaka yapması iyi değil aslında
Aynen ya zor oluyo4.ayda geriler derlerdi cidden doğruymuş
Ya bizde de var çocuklar için aldık maalesef ve küçükken bir kere kullandık ama 2 yıldır maalesef aktif kullanıyoruz. İşte ekonomi fiyat durumu olmasa hemen alınacak bir şey zaten ama tabi fiyatı artar diye önceden alınabilir bilemedimBence her evde olması gereken bir alet çok faydalı.Benim gibi alerjik rinitinolan insana olmazsa olmaz.
Wwoww taktik aldım yakın zamanda denerim
Benim kız bugün kaka yapmadı.esergry seninki yaptı mı sonradan. Günde 3 kaka yapan çocuk yapması şimdi gece kalkıp yaparsa diye korku sardı beni. Zaten uyumadi daha kaka yüzünden mi uyumuyor diye şüpheleniyorum.
SanrmSeninki bu aralar ağlıyor bence belki de huy wdindi
Kızlar yaa belki çok mu erken bilemedim ama nebülazatör almak düşüncesindeyim şu aralar ..
Malum havalar daha da soğuyacak , çocuklar büyüyecek ama sürekli hastaneye gidipte hava vermeden onları ev de rahatlatmak için hastalıklara çok davetiye çıkarmadan evimde tedarikli olmak istiyorum .
Bana önerebilecğiniz hava makinesi nebülat. var mı ?
Geçer inş dönemseldir ya valla yıldumBir ara çok ağlıyordu benimki de .Yarım saat ağlıyordu.tam bu günlerdi .
İşte zamanla bizz onları öğreniyoruz ona göre ilerliyoruzDönem dönem oluyor. Bize haftada bir uğruyor özellikle yorgun yatmissa erken uyanıyor .o yüzden ben gece uykusundan önce bir yarım saat yatiriyorum zaten kendisi uyanıyor. Tabi bugün yatmadı3 saat uyumayinca derin uykuya dalamadi .11 de kalktı. Taktik maktik ise yaramıyor bu bebelere
Her bebekde farklıdır bence o mesela avucu kapalıysa aç derler ama benim bebiş hep ellerini açarak yemek yer .. zamanla onların size ne demek istediğini anlıyosun bence ..Aslında bebeklerin kafasını sağa sola sallaması uyumaya hazırlıkmış.mendi kendini uyutmaya calisiyormus
İnşallah uzun sürmezBiz de aynu durumdayız bu saatte. Normalde emer uykusuna devam ederdi
A var evde hindistan cevizi yağı ve karbonat bende deneyimTer kokusu için karbonat hindistan cevizi yağı karıştırdım rolon gibi bir kıvamda oldu jaseden parmağıma alıp duş sonrası sürüyorum kizlar muko bir yöntem . Terlemeyi de azaltıyor , koku sıfır oluyor . Eğer uçucu yağ varsa esans olarak eklenebiliyormus bir kaç damla benim evde yoktu ekleyemedim .
Kaç kere yazdık bunu burda anca mı yapıyorsunızTer kokusu için karbonat hindistan cevizi yağı karıştırdım rolon gibi bir kıvamda oldu jaseden parmağıma alıp duş sonrası sürüyorum kizlar muko bir yöntem . Terlemeyi de azaltıyor , koku sıfır oluyor . Eğer uçucu yağ varsa esans olarak eklenebiliyormus bir kaç damla benim evde yoktu ekleyemedim .
E uykuda da sallayıp niye açıyor o zaman uykuyu bu bebeAslında bebeklerin kafasını sağa sola sallaması uyumaya hazırlıkmış.mendi kendini uyutmaya calisiyormus
Ben de acıktığı için yapıyor diye biliyorum, benimki gece öyle kalkıyor zaten hıh hıh diye ses çıkarıyor kafa bi o yana bir bu yana dönüyor memeye saldırıyır sonraE uykuda da sallayıp niye açıyor o zaman uykuyu bu bebe
GünaydınGünaydınnn. Akşam dolunay mı vardı retro mu bilmiyorum ama 6 7 kere kalktı
E uykuda da sallayıp niye açıyor o zaman uykuyu bu bebe
Ben de acıktığı için yapıyor diye biliyorum, benimki gece öyle kalkıyor zaten hıh hıh diye ses çıkarıyor kafa bi o yana bir bu yana dönüyor memeye saldırıyır sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?