- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.101
Benim de öyleydi burnunu açıyordum sadeceBebe hapsuruyor, oksuruyor kesik kesik burnu tıkalı.sadece burnunu açık tutsam yeter herhalde doktora gerek yoktur ates olmadıkça di mi?
Faydasını gördünmü pekiAynen tereson emzirem anneler için uygun değilmiş, ama acıkcası ben kullanıyorummen başından beri yazın hep kullandım.. arkadaşlar karbonatı denemişlerdi sen de onu dene istersen
Nasıl sürüyoruz karbonatı pekiCanım duş sonrası karbonat sür yazın benimde aynı şekildeydi terlemeyen ben terlesemde terim kokmazdı ama doğumdan sonra ter kokuyordum karbonat çok iyi geldi dene hemde zararsız, dediğin gibi bende emzirdiğini için roll-on falan kullanmak istemedim
Kazamiz mübarek olaBenim de öyleydi burnunu açıyordum sadece
Sonra sümüğü yeşile döndü:/ sonra da ateşlendi o zaman götürdüm doktora
Takip et bakalım ne olacak
Ateşi takip et. Salgın varmış sanırım bu aralar her yerde. Kadına dikkat et. Mikrop çıktı bizimkinde abisi okuldan getirdi diye şüpheleniyorum. Kakası yemyeşil oldu. Ve çok kötü kokuyordu.Bebe hapsuruyor, oksuruyor kesik kesik burnu tıkalı.sadece burnunu açık tutsam yeter herhalde doktora gerek yoktur ates olmadıkça di mi?
Ben pudra gibi avcuma döküp sürdüm.Nasıl sürüyoruz karbonatı peki
Ay benimki de, çok koyu yeşil ve inanılmaz kötü kokuyordu. Ben bebek kakasından vs iğrenmem altını zor değiştirdim kusacaktım neredeyse. Bize kimden bulaştı ki ya acaba her zamankinden farklı bir dedesine gittik orada kötüleşti zaten ondam öı bulaştı acabaAteşi takip et. Salgın varmış sanırım bu aralar her yerde. Kadına dikkat et. Mikrop çıktı bizimkinde abisi okuldan getirdi diye şüpheleniyorum. Kakası yemyeşil oldu. Ve çok kötü kokuyordu.
Onlarin verdiği hap anne sutunu azaltiyormuz o yuzden biz 6 aydan sonra vermeye başlıyoruz dedi ,senin dedigin ilaçla basliycam ben asm nin ilaci ile bile bile azalmasina goz yumamamAsm dekiler ne biliyor acaba ?kadın doğum doktoru mu ?daha boy olcmeyi bilmiyorlar doğum kontrol hapı tavsiyesi vermek onlara mi kalmış. Onlar önce bir boy kilo olcmeyi ogrensin .daha pamukcugun ne olduğunu bilmiyorlar hey yavrum hey .benim doktorum günde kaç hastaya bakıyor kaç kişiye tavsiye veriyor .asm dekiler doğum kontrol haplarınin içeriğini araştırıyor mu acaba ?gecen gün siz yazıyor musunuz diye mesaj attım. Cevap bilmiyorum ki oldu .Ben asm ye asla bir hastalık veya tavsiye için gitmem .Ne kendimi ne çocuğumu götürürüm. Onların tavsiyelerini dinlesem çocuğum uyku uyumazdi .2 aylık çocuğu uyandır 2 saatte bir besle diyor bana .sanki boynunda eğrilik var gibi çok sola yatmış bak kafasını sola çeviriyor diyor. Halbuki bizimki ışığa çevirir. Daha çocuğu üstüyle tartiyorlar .2600 geldiyse yaz 2500 diyorlar .halbuki elbiseleri 250 grm geliyor .Yani böyle onların dediği saçma şeyleri yazsam burdan uzaya yol olur.hamileyken bana verdiği saçma ilaç ve antibiyotik .neler neler .
Tabi evet süper bişi valla, banyodan çıktıkdan sonra 3 fıs sıkıyosun terlemiyosun aslaaaaFaydasını gördünmü peki
Ben dolduruyorum gelmiyo yaKızlar bana geçen hir kargo geldi. Açtım krem. Ben krem almadım Allah Allah nerden çıktı bu diyorum. Sonradan hatırladım burdan anket doldurmuştum. Henüz deneyemedim bugünden itibaren denemeye başladım bakalım.Eki Görüntüle 3149288
Direk Elime döküp sürüyorum canımNasıl sürüyoruz karbonatı peki
Amyaaaaaağğg pühhMerveeeaaağğğğ
Sakin ol şampiyon, profesör kadın ama yinede sen bilirsin2 aydır kullanıyorum aksine adet döneminde bile artıyor. Hic de birakmadi beni .ne alaka birakmasiyla .nasil bir cahillik bu .Bunu hangi doktor söyledi çok merak ettim. Hormonsuz doğum kontrol hapinin olduğunu bilmiyor muymuş. Bir de ne kesin konuşmuş. Direkt seni bırakır. Kalite tamamen bozulur .vay vay vay .benim doktorum direkt vitamin olur dedi .
Aksine spiral kanamani artırıp demirini düşürür. Bebege vitamin gitmez .kilo alamaz .
İyi ve düzgün çalışan bağırsak çok iyi emilim yapar, atık az olur. Eğer bir bebek yediğini yer yemez çıkarıyor, günde 3 - 4 kez kaka yapıyorsa bu aslında içtiği sütün faydalı faydasız bir çok kısmını atıyor demektir. Gazlı bağırsakları tam gelişmemiş bir bebeğim var, bu konu üzerine çok şey denedik ve süreçte çok konuştuk. 20 günlükkenden beri ayda nerdeyse 2 kez profesör tarafından takip ediliyoruz ve ayrıca Endokrin, Nefroloji ve Metabolizmada da takipleri yapıldığı için direk birinci ağızlardan duyuyorum açıklamaları ve malesef birazcık ezbere bilgilerinin dışında öğrenmiş oldum..Bağırsakları güzel çalışan çocuk kaka yapar .Bagirsagi tembel olan kaka yapmaz Aksine kaka yapınca karnı acıkır yeni yiyeceklere yer açılır.simdiden günde 2 3 kere kaka yapacak ki ilerde bir kaç güne düşsün.burda astirid çok kaka yapıyor dememiş ki .günde 2 kere yapıyor demiş. Kötü olsa doktorlar kilo almanın şartının günde 2 3 kakali bez demez .
Bebekken kabızlik yaşayanlar az kaka yapanlarv ilerde de yaşıyor.zayiflara bak düzenli tuvalete gidenlerdir .kabız olanlar düzgün tuvalete gidemeyenler hep şişkinlik çeker. Düşmanı icerde tutmayacaksin
Bizimki günde 2 kere yapıyor. Yaptıktan sonra da tekrar emiyor .
Kaka konusunda haklisin gercekten bebe surekli kaka yapinca faudali faydasiz vitaminlerde gidiyor diye okumustum kaka bekledikce emilip vitaminler sindirile sindiirle vucuda yayiliyomus mantikliSakin ol şampiyon, profesör kadın ama yinede sen bilirsin
İyi ve düzgün çalışan bağırsak çok iyi emilim yapar, atık az olur. Eğer bir bebek yediğini yer yemez çıkarıyor, günde 3 - 4 kez kaka yapıyorsa bu aslında içtiği sütün faydalı faydasız bir çok kısmını atıyor demektir. Gazlı bağırsakları tam gelişmemiş bir bebeğim var, bu konu üzerine çok şey denedik ve süreçte çok konuştuk. 20 günlükkenden beri ayda nerdeyse 2 kez profesör tarafından takip ediliyoruz ve ayrıca Endokrin, Nefroloji ve Metabolizmada da takipleri yapıldığı için direk birinci ağızlardan duyuyorum açıklamaları ve malesef birazcık ezbere bilgilerinin dışında öğrenmiş oldum..
Ha bu arada asla kesinlikle içme demedim dememde tatlı bir dille doktoruna danış dedim, burada %100 bildiğim emin olduğum konularda bile şuan senin kullandığın üslubu kullanarak net şeyler söylemem annenin yetiştirme tarzı, yaşam tarzı, koşulları vs demek ki bunu yapmasını sağlıyor deyip genelde susuyorum.
Sanada aynını tavsiye ederim
Hiç uyumadım bende gece, perişan oldum. 10da ki doktor randevusuna geç kaldık inanır mısınGünaydınnn. Akşam dolunay mı vardı retro mu bilmiyorum ama 6 7 kere kalktı
Hamileyken çok sorun yoktu terle ilgili falan doğum sonrası yaz sıcaklarında denedim bende vallaKaç kere yazdık bunu burda anca mı yapıyorsunız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?