Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebe hapsuruyor, oksuruyor kesik kesik burnu tıkalı. sadece burnunu açık tutsam yeter herhalde doktora gerek yoktur ates olmadıkça di mi?
Benim de öyleydi burnunu açıyordum sadece
Sonra sümüğü yeşile döndü:/ sonra da ateşlendi o zaman götürdüm doktora
Takip et bakalım ne olacak

Bebe hapsuruyor, oksuruyor kesik kesik burnu tıkalı. sadece burnunu açık tutsam yeter herhalde doktora gerek yoktur ates olmadıkça di mi?
Ateşi takip et. Salgın varmış sanırım bu aralar her yerde. Kadına dikkat et. Mikrop çıktı bizimkinde abisi okuldan getirdi diye şüpheleniyorum. Kakası yemyeşil oldu. Ve çok kötü kokuyordu.

Ateşi takip et. Salgın varmış sanırım bu aralar her yerde. Kadına dikkat et. Mikrop çıktı bizimkinde abisi okuldan getirdi diye şüpheleniyorum. Kakası yemyeşil oldu. Ve çok kötü kokuyordu.
Ay benimki de, çok koyu yeşil ve inanılmaz kötü kokuyordu. Ben bebek kakasından vs iğrenmem altını zor değiştirdim kusacaktım neredeyse. Bize kimden bulaştı ki ya acaba her zamankinden farklı bir dedesine gittik orada kötüleşti zaten ondam öı bulaştı acaba

Onlarin verdiği hap anne sutunu azaltiyormuz o yuzden biz 6 aydan sonra vermeye başlıyoruz dedi ,senin dedigin ilaçla basliycam ben asm nin ilaci ile bile bile azalmasina goz yumamam

Sakin ol şampiyon, profesör kadın ama yinede sen bilirsin
İyi ve düzgün çalışan bağırsak çok iyi emilim yapar, atık az olur. Eğer bir bebek yediğini yer yemez çıkarıyor, günde 3 - 4 kez kaka yapıyorsa bu aslında içtiği sütün faydalı faydasız bir çok kısmını atıyor demektir. Gazlı bağırsakları tam gelişmemiş bir bebeğim var, bu konu üzerine çok şey denedik ve süreçte çok konuştuk. 20 günlükkenden beri ayda nerdeyse 2 kez profesör tarafından takip ediliyoruz ve ayrıca Endokrin, Nefroloji ve Metabolizmada da takipleri yapıldığı için direk birinci ağızlardan duyuyorum açıklamaları ve malesef birazcık ezbere bilgilerinin dışında öğrenmiş oldum..

Ha bu arada asla kesinlikle içme demedim dememde tatlı bir dille doktoruna danış dedim, burada %100 bildiğim emin olduğum konularda bile şuan senin kullandığın üslubu kullanarak net şeyler söylemem annenin yetiştirme tarzı, yaşam tarzı, koşulları vs demek ki bunu yapmasını sağlıyor deyip genelde susuyorum.
Sanada aynını tavsiye ederim

Kaka konusunda haklisin gercekten bebe surekli kaka yapinca faudali faydasiz vitaminlerde gidiyor diye okumustum kaka bekledikce emilip vitaminler sindirile sindiirle vucuda yayiliyomus mantikli

Dikkat edelim. Havalar çok değişken ve salgın olayları başladı. Bizim de dün gece uyku saati bozuldu. Gece sabaha kadar homurdandı, uyandı uyudu. Uyku gerilemesi mi dedim bakalım ilerleyen günler neler gösterecek.

Konuşma çabası içinde bebeğim ve ses çıkartıp konuşmamı taklit etmeye çalışıyor. Dilini sağa sola döndürüyor. Sanırım o şekilde konuşulduğunu sanıyor bebeğim. Var mı dili döne döne ses çıkaran sizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…