Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gümbür gümbür uyku gerilemesi geldi sanırım. Sabah 7:30da kalktı öğlende sırf kucağımda diye 1.30 saat uyudu. Ondan sonra da yarımşar saat kucakta
Bi kaç gündür benim oğlanda aynı şekilde dün 3 kez uyuttum 20 dk yarım saat şeklinde uyudu bugünde dışarıdaydık tam uyumadı Allahtan eve gelince uyudu 2 buçuk saat 4. Ayda uyku gerilemesi şimdiden kendini göstermeye başladı sanırım

Kızlar bisi sorucam ilk serçe parmaktakı yara cıktı kızımın elinde yanık gibi cok kucuktu neden oldugunu anlyamadık derken 3 .4 gun sonra bas parmakta ufak bı sekılde cıktı oda buyumeye basldı bu ne olabılır ya saka gibi aklm almıyor basına gelen bi fikri olan varmı yarın acıle goturecegım ordanda normal polikliniğe randevu aldm orayada goturecegım ama baska hic bir yerinde yok bu yaralar cıkmadan bikacgun once bebegmde asırı huysuzluk basladı sureklı kucakta olma halı bıraktgmda cıglık atar gbi gozunden yas gelerek aglamalar flan hala oyle ilerliyoruz ne yapacagımı sasırdım bu fotolar guncel degıl bir gun oncesıne ait suan dahada buyudu sankı elı yanmıs gbı tek gozlemledgm ve dıkkatımı ceken aptamıl mama kullanmaya basladktan sonra oldu baska birseydende olabılır ama onlada bir alakası olabılırmı dıye kfama takıldı

Eklentiler

• IMG-20221021-WA0021.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG-20221021-WA0018.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 101
Bence sen de kesin bir dille konuşma ben de sana bunu tavsiye ederim .yasak beybii derken aslında şu yukarda soylediklerinle celisiyorsun. Araştırmadan etmeden hayır kullanamazsın deyip milleti yanlış yönlendiriyorsun.kesin bir dille söyleyip kesin demedim diyorsun .
Senin bebeginde sorun varmış doktor o yüzden sana kaka yapmasının sıkıntı olduğunu söylemiş ama burdaki bebeklerin çoğunda böyle bir sorun yok .astirid ne demiş onu bile okumadan kendi sorununa uyarlayip aaa bağırsakları çalışıyorsa kaka yapmaz diyorsun .çok basit bir mantık var .Bu kaka yapılacak. Senin durumun özel olabilir ama sağlıklı bebekler günde 5 kereye kadar kaka yapar .Ben bir şey biliyorsam net konuşurum. Öyle dedim böyle dedim diye kıvırmam.
Dogum kontrol hapı yasak değil. Kaka yapmak da yasak değil. Sen bu kaka işini çok kafaya takmışsın bence vazgeç. Herkesi de kendi çocuğuna göre uyarlama. 1000 tane doktora sor bini de sana kilo alma doyma şartı kaka yapmak ve cisli bez der
Üslubunu sana iade edip yazdıklarını okumanı dilerim .benim yetiştirme tarzımda her şey nettir .Bir şey biliyorsam da sonuna kadar savunurum .yanlış söyleyen bilen olursa da ona cevabını veririm .
Tatli bir dile bakar mısınız?yasak beybii ,çocuk seni bırakır, meme reddi olur .Ayrıca ben sana mı dedim .senin daha hormonsuz hap olduğunu bilmeyen cahil doktoruna dedim .sinirlerine hakim olup ve bu kaka işini bir kenara bırakıp sakin olmanı dilerim zira kafan karışmış

Kaka konusunda haklisin gercekten bebe surekli kaka yapinca faudali faydasiz vitaminlerde gidiyor diye okumustum kaka bekledikce emilip vitaminler sindirile sindiirle vucuda yayiliyomus mantikli
Buna inanmıyorum ben .bizimki ilk 2 ay 6 kere yapiyordu ve bezinde yağlar oluyordu .şimdi günde 1 kere yapıyor daha az kilo aldı. Senin dediğin doğru olsa kabız bebeklerin aşırı kilolu olması gerekir .belki çocuk çok kaka yapıyor ama bağırsakları vitaminleri kolay emiyor .Ben bu kaka konusunu bir ara çok araştırdım. Kk de çok şey yazılmış. Onları okursan aslında öyle olmadığını anlarsın. Ben de kaka yapan kilo alamaz diye bilirdim ama pek çoğu öyle olmadığını yazmış. Kilo işi sadece sütle alakalı değil. Taş gibi oturan çocukla hareketli çocuğu kiyaslayamazsin .himm bizim çocuk çok kaka yapıyor kilo almıyor demek sana mantıklı geliyor mu ?

Bu yağlı kaka yenidoğduğunda çok oluyordu sanırım bağırsaklar tam düzgün çalışmadığından. Mesela simdi antibiyotik içiyor benimki bağırsak yine bozuk aylardır yağlı kaka yapmayan çocuk yağlı kaka yapmaya başladı

Lütfen bana telkin ettiğin sakinlikle cümlelerimi tekrar oku, kişisel algılayıp fazla stresli yazmışsın ama cidden gerek yok.. bebeğim de kaka veya bağırsakları ile alakalı bir sorun yok zira çok kaka yapmasından sürekli kakalı bez almaktan şikayet etmişliğim bile var ve FAKAT evet çok kaka yaparsa bu bağırsaklarının iyi çalıştığını göstermez. Sen bunu kabul etmiyorsun diye gerçek de değişmiyor ne yazık ki..

Diğer konuda da Merve ye tatlılıkla dedim ki lütfen doktoruna danış olur mu? Burada asla kullanma, aman kullanırsan lu olur bu olur demedim bana böyle söylendi dedim. Bende sizler gibi doktoruma hangisi en masumu onu alayım diye sormuştum çünkü.. Hepsi aynı dedi. Bu kısımda seni rahatsız eden ne? Ona dikkatli olmasını söylemem mi? Niçin bozulduğunu tam anlayamadım çünkü senlik pek bir şey yok da..

Yağlı kaka nasıl oluyor

Kızlar sütü kesilen oldu mu? Nasıl bir süreç?
Hastane tipi makine ile sağıyorum, sabah ve akşam. Her seferinde 30 ml çıkıyor sadece. Günde toplam 60 ml anne sütü alıyor sadece
Bir ay daha uğraşacağım.
Sonra birden sağmayı bırakınca mastit vs olur muyum?
Bir bebek sütten nasıl kesilir

Benim de aklima el ayak hastaligi geldi. Bugun gezmek icin sahile indik orda arkadasi gorduk. Bebege dokunma dedi cocuguna. El ayak hastaligi oldu dedi gosterdi. Buna benzemiyordu ama sanrm bu aralar yaygın. Tabi en dogrusunu doktor bilir. Alerji de olablr. Mamadan falan. Cok gecmis olsn canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…