Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
En basiti ozelde uyusmazlik ignesine 400.500 istediler ozman ben yaptrmadim devlette ucretsiz neden fuzuli para harcayayimki ozmn yine iydi 2018 de smdi hersey uctu Allah sonumuzu hayir etsin ayy cimri degilim he tutumluyum sadece okdar tam bir oğlak kadiniyani oyle derler burclardan pekte anlamam

Covid olsan da bişey yapamazsın, ilaç kullanamazsın. Bence boşuna test yapma, canını sıkma. Beslenmene dikkat et. Benim de burnum tıkalı ama benimki kuru havadan. Hava nemlendirici almayı düşünüyorum bu yüzden. Bu arada benim kızımın usg sine benziyor, bence kız

Ben de ilk defa devletten faydalanıyorum. Ama çok iyi bir şeymiş testleri kesinlikle devlette bundan sonra. O kadar mı zor randevu. Alırsam bildireceğim

Sadece basit bir ıkili testine dünya kadar para vermek de bana aşırı mantıksız geldi. Şaşırdım da . Bunlar cılkını çıkarmış zaten .

Ben de devletten faydalanmak yanayim bu gebelikte. Cunku ozeller asiri pahali ve bir kizim var onun da rizkini dusunmek zorundayim. Ama arada ozele giderim yine. 28inde ikili test icin cagirdi doktorum. Randevu bulamazsam sabah giris alip bekleyecegim. Devlette bir suru memur hamile var durum oldugu halde devlete gidiyorlar memnunlar. Zaten arastirma hastanesi yani iyi bir hastane. Tek istegim tek kisilik odada dogum yapabilmek onun icin de biraz para verip bunu saglamaya calisacagim. Insallah saglikli olurlar da cinsiyeti onemli degil ama yine de cok merak ediyorum umarim ogrenirim. Kizim da 12. Haftada ozelde ogrenmistim.

Aklıma takılan bir şey var kızlar,
Yiğenim haziran doğumlu ilk üç günde sonra askılı zıbınlara geçtik asla o hastane çıkışları giyilmedi bizimkiler temmuzda doğacak daha da sıcak zamanlar bence çok fazla hastane çıkışı almayın en azından ben almayacağım.

Onu çok iyi anlıyorum ve kesinlikle iki ismin çocuğada ailryede eziyetten başka bir şey olmadığını düşünüyorum hatta bilenler bilir zeynebinharikalardiyari diye bir hesap var orada bir tiplemenin çocuğu geliyor aklıma Zeynep ada karen diye dalga geçmiş çoklu isimlerle yani cidden söylemeside zor anne baba için zaten çocuk ikisini kullanmıyor

Ben genelde alt üst takim alıyorum. Daha kullanışlı

Ve bolca cıtcıtlı badiler

Benim ilk oğlum mayıs 14 bende 40 günden sonra yaz ayında kısa kollu vs giydirdim hep. Ama ilk doğumda tek hastane çıkışı alırım sanırım. Sorma badi altlara geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…