- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.921
Bende görmedim hiç benim doktorda söylemedi.Bu kalp atışı olayını doktor bana hic soylemedi .
Fhr diye yazarmış ultrasonda ama orada da yok dr bakmadı galibabu atışı hızı önemli mi kizlar ??
Covid olsan da bişey yapamazsın, ilaç kullanamazsın. Bence boşuna test yapma, canını sıkma. Beslenmene dikkat et. Benim de burnum tıkalı ama benimki kuru havadan. Hava nemlendirici almayı düşünüyorum bu yüzden. Bu arada benim kızımın usg sine benziyor, bence kızKızlar dün kendimi biraz yordum.Kahverengi akıntı oldu. Bugün için rahat etmedi gittim doktora. Benim yaramaz 3 gün öne geçmiş. Bu arada bir de soğuk algınlığı geçiriyorum. Burnum tıkalı, geniz akıntım var. Ben acile gittim. Acildeki doktor soğuk algınlığı gibi duruyor a isterseniz Covid testi yaptırın ona göre bakalım dedi. Ama yapyltirmadan geldim eve. Yaptirsamiydim acaba şimdi kararsız kaldım
Ben de ilk defa devletten faydalanıyorum. Ama çok iyi bir şeymişCanim devlete almak hele boyle ozel testlere randevu almak asiri zor ilk arayista alan şanslı oglu şanslidiroyuzden 10+4 yada5 ken aramaya baslayin ve saat tam 4 te arayin 4 te yeni randevular aciliyor :) bilginiz olsun ben ilk gebeliktede ozele muayne disinda tek kurus odemedim hersyi devlet hastanesinde yaptrdm imkanimda var ozelde yaptircak ama neden devletin sundugu imkani kullanmayayim teste verecegim parayla bebegimin bi eksigini alirim daha iyi
Sadece basit bir ıkili testine dünya kadar para vermek de bana aşırı mantıksız geldi. Şaşırdım da . Bunlar cılkını çıkarmış zaten .En basiti ozelde uyusmazlik ignesine 400.500 istediler ozman ben yaptrmadim devlette ucretsiz neden fuzuli para harcayayimki ozmn yine iydi 2018 de smdi hersey uctu Allah sonumuzu hayir etsin ayy cimri degilim he tutumluyum sadece okdartam bir oğlak kadini yani oyle derler burclardan pekte anlamam
SüperBulantı ilacını düzenli kullanıyorum ve ise yarıyor gibi. 2 gündür kendime geldim
Ve işlerime devam ediyorum
Gece yatmadan önce 2 tane alıyorum. Geç yatıyorum bu arada. Sabah aç karnına bir tane daha alıyorum.Süperçok sevindim.hangi düzende? Sabah akşam mı?
Bende böyle duydum ama yaz bebekleri olacak ancak hastane çıkışı alınabilir. Ee oda cinsiyete göre olur. Ben öğrenir öğrenmez cinsiyeti bebek arabasi gibi büyük ihtiyaçları halledeceğim. Kiyafet içinde acele etmiyorum kenara altin alıyorum hesaptan 1 gram 1 gram onu koyuyorum toplu alırım diye. Bir şey beğenirsem arada alırım yine. En azından 12 geçmeden bana erken geliyor
Onu çok iyi anlıyorum ve kesinlikle iki ismin çocuğada ailryede eziyetten başka bir şey olmadığını düşünüyorumBen çok beğendim isimleri. Özellikle melek ismini çok severim. Bana huzur verir hep. Benimde 2 ismim var hiç sıkıntı yaşamadım ama eşimin 2 adı olması ona hep sorun aslında güzel isimleri onunda ama ikisini kullanmıyor o yüzden istemiyor. Benim oğullarım tek isim ikisinde de. Eşim hiç memnun olmadığından tek isim koyduk.
Ben genelde alt üst takim alıyorum. Daha kullanışlıAklıma takılan bir şey var kızlar,
Yiğenim haziran doğumlu ilk üç günde sonra askılı zıbınlara geçtik asla o hastane çıkışları giyilmedi bizimkiler temmuzda doğacak daha da sıcak zamanlar bence çok fazla hastane çıkışı almayın en azından ben almayacağım.
Benim çocuk arabaya benziyor sankiKızlar cinsiyet tahmini var mı9+2 olması gerekirken 10+0 cikti. 30mm olmuş. Şekerim sürekli düşük oysa neden öne geçti anlamadım.
Ben Güneş koydum. Kıvırcık sarı saçlı ve renkli gözlü kızım. Meraklı, bilmiş ve arkadaş canlısıdır, ismi çok yakışıyorİsmini merak ettim doğrusu
Şekeri kimin kullandığı belli olduKızlar cinsiyet tahmini var mı9+2 olması gerekirken 10+0 cikti. 30mm olmuş. Şekerim sürekli düşük oysa neden öne geçti anlamadım.
Benim ilk oğlum mayıs 14 bende 40 günden sonra yaz ayında kısa kollu vs giydirdim hep. Ama ilk doğumda tek hastane çıkışı alırım sanırım. Sorma badi altlara geçerim.Aklıma takılan bir şey var kızlar,
Yiğenim haziran doğumlu ilk üç günde sonra askılı zıbınlara geçtik asla o hastane çıkışları giyilmedi bizimkiler temmuzda doğacak daha da sıcak zamanlar bence çok fazla hastane çıkışı almayın en azından ben almayacağım.
Yaaaa bende güneş koyucam kızım olursaBen Güneş koydum. Kıvırcık sarı saçlı ve renkli gözlü kızım. Meraklı, bilmiş ve arkadaş canlısıdır, ismi çok yakışıyor
Ay inşallah, Allah razı olsunBenim usg me benziyorkiz gbi kizdir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?