Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Demek demiri ocean alıcaz ok

Neden izletiyorsun yapma böyle şeyler çok erken ben görüntülü arama da bile rahatsız okuyorum

Şaka yapıyor olmalısınız.
Benimkinin de hafif yeri geliyor tüm gün onunla yatmak zorunda kalıyorum sırf uyusun diye.
Hiçbir iş çocuğumdan kıymetli değil. Aksam o uyuduktan sonra yapıyorum gerekirse. Bir de her uykudan sonra diyorsunuz
Yapmayın yazık günah…

Neden izletiyorsun yapma böyle şeyler çok erken ben görüntülü arama da bile rahatsız okuyorum
Ben direkt arka kamerayı tutuyorum
Ekrana baktırmıyorum
Çeviremicek gibiysem ekran ışığını komple kısıyorum görünmüyor birsey

Kadin doktordan sonra bozdu ama
Ama fragmanını gordum dün gece David Tennant geri dönmüş aslında David gidince çok üzülmüştüm. Matt'a alışamadım. Ama sonra Matt'i çok sevdim. Capaldi gelince üzüldüm. Ama sonra Capaldi efsanelesti. Jodie yi ben de sevmedim. Ama bence kadının suçu değil senaryoyu yazan uyuz yüzünden. Bakalım David tekrar yeni kan getirir belki.

Sabah 7 akşam oldu 8.benim kız daha yeni uyudu.Tum gece uyusa kaldirmiycam uyusun neyse bişey demiyim her dedikten sonra uyaniyo.Valla omuz falan kalmadı bende.Bitigim.Kucagima alıp emziricem derken gaz çıkarıyor alttan ve ağlamaya basliyo gelmiyo memeye.En son minik bi zeytinyağı yardımıyla kakasini yaptı doyurdum ve uyudu.

Sizce bu mantikli kizlar lar
Benim oğlum 6 aya kadar mama arti süt. 6 aydan sonra süt bitti. Mama ve ek.gida devam etti. Yedi ama az yedi. Fakat mamayı bol iciyordu. Ama o zan az yemesi sonraki yemeleri etkilemedi. Ben her şeyden denettirdim. Mevsimde ne sebze varsa hepsini haşlayıp mikserle çekiyordum. Şimdi hiç yemek secmez her şeyi yer. Neyi sordun anlamadım ama bende böyle

Demir de mi bebiş için bize demir kullan diyen olmadi da ben sadece d vit veriyrm bebegime

6 - 8 ay arası yüzde 70 anne sütü diyor ya o biraz tuhaf geldi .hatta 24.aya kadar yüzde 40 anne sütü diyor .Yani oranları biraz fazla değil mi ? 8.ayda bebekler 3 öğün yemek yiyor .Bu tabloya göre 1 öğün yemesi gerek

Ayy David tenant gelirse yeniden izlerim
Hoş dalekler rüyama giriyor ama olsun

Ayyy siz görünce kontrole gittiğinizi bende merak ediyorum haftaya pazartesi bizim kontrol ve aşılar bakalım bu sefer ne değişmiş
Aşılar 2.ay olduğumuz aşılar ama verem yok .bizim de ctesi günü randevu .bizim kız ne yaptı bakalım
Menenjit aşısı da yaptıracağım 5.ayda çünkü menenjit grip gibi geçiyormuş ve insanlarla temas halinde bir isteysen riski yüksekmiş. Ayrıca yabancılar arttığı için daha çok goruluyormus.varsin 1 gün ateş olsun. Menenjit çok tehlikeli gözüm korktu açıkçası

Evet bende yaptıracağım menenjit

Aynen calpol verir takip edersin en azından bişi olmazzz
Bende kilosunu fln merak ediyorım acaba bu kan ilacı 4. Aydan sonramı veriyolar verilmiş bazılarına , ben sağlık ocağına gidicem normalde pazar 4 aylık oluyo ama pazartesi gidicem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…