- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.321
Demek demiri ocean alıcaz okOcean in sarı kutuda. Dün de demire başladım yine ocean mikrofee mi öyle bir şey kırmızı kutubizim ASM de ki doktora ben sormuştum geçen ay. D vitamininde bunu aldık diye o da o önemli değil ama demiri bundan alın mutlaka dedi. Sonra doktoruna gittik o da aynı markayı önerdi. Onu aldım. Aslında günü cmtesi doldu 4. Ay için ama gidemdik aşıya. Bende dün başladım.
Neden izletiyorsun yapma böyle şeyler çok erken ben görüntülü arama da bile rahatsız okuyorumKızlar Bebeklerinize tv izletiyor musunuz?
Ben günde her uykudan sonra 15-20 dk youtubedan çizgi filmler açıyorum işlerimi yapabilmek için çünkü uykusu çook hafif o uyurken pek birşey yapamıyorum. o da çok seviyor gerçi heyecanlanıyor sesler çıkartıyor.
Hadi ya neden beğenmedin? Eşim Carrefour un bezini almış sevdim benKızlar minies bez aldım beğenmedim
Kız 2. Ye saklasanaBebeğin küçülenlerini dolapta satışa çıkardım hadi hayırlısı
Şaka yapıyor olmalısınız.Kızlar Bebeklerinize tv izletiyor musunuz?
Ben günde her uykudan sonra 15-20 dk youtubedan çizgi filmler açıyorum işlerimi yapabilmek için çünkü uykusu çook hafif o uyurken pek birşey yapamıyorum. o da çok seviyor gerçi heyecanlanıyor sesler çıkartıyor.
Ben direkt arka kamerayı tutuyorumNeden izletiyorsun yapma böyle şeyler çok erken ben görüntülü arama da bile rahatsız okuyorum
KıyamıyorumBebeğin küçülenlerini dolapta satışa çıkardım hadi hayırlısı
Ama fragmanını gordum dün gece David Tennant geri dönmüşKadin doktordan sonra bozdu ama
Niye canimHemşire demir verdi
Ana kullanmayacağım. İlk çocuğumda da kullanmadım
Benim oğlum 6 aya kadar mama arti süt. 6 aydan sonra süt bitti. Mama ve ek.gida devam etti. Yedi ama az yedi. Fakat mamayı bol iciyordu. Ama o zan az yemesi sonraki yemeleri etkilemedi. Ben her şeyden denettirdim. Mevsimde ne sebze varsa hepsini haşlayıp mikserle çekiyordum. Şimdi hiç yemek secmez her şeyi yer. Neyi sordun anlamadım ama bende böyleSizce bu mantikli kizlar lar
Ek gıdada yeterli oluyor zaten.Niye canim
Demir de mi bebiş için bize demir kullan diyen olmadi da ben sadece d vit veriyrm bebegimeOcean in sarı kutuda. Dün de demire başladım yine ocean mikrofee mi öyle bir şey kırmızı kutubizim ASM de ki doktora ben sormuştum geçen ay. D vitamininde bunu aldık diye o da o önemli değil ama demiri bundan alın mutlaka dedi. Sonra doktoruna gittik o da aynı markayı önerdi. Onu aldım. Aslında günü cmtesi doldu 4. Ay için ama gidemdik aşıya. Bende dün başladım.
6 - 8 ay arası yüzde 70 anne sütü diyor ya o biraz tuhaf geldi .hatta 24.aya kadar yüzde 40 anne sütü diyor .Yani oranları biraz fazla değil mi ? 8.ayda bebekler 3 öğün yemek yiyor .Bu tabloya göre 1 öğün yemesi gerekBenim oğlum 6 aya kadar mama arti süt. 6 aydan sonra süt bitti. Mama ve ek.gida devam etti. Yedi ama az yedi. Fakat mamayı bol iciyordu. Ama o zan az yemesi sonraki yemeleri etkilemedi. Ben her şeyden denettirdim. Mevsimde ne sebze varsa hepsini haşlayıp mikserle çekiyordum. Şimdi hiç yemek secmez her şeyi yer. Neyi sordun anlamadım ama bende böyle
Ayy David tenant gelirse yeniden izlerimAma fragmanını gordum dün gece David Tennant geri dönmüşaslında David gidince çok üzülmüştüm. Matt'a alışamadım. Ama sonra Matt'i çok sevdim. Capaldi gelince üzüldüm. Ama sonra Capaldi efsanelesti. Jodie yi ben de sevmedim. Ama bence kadının suçu değil senaryoyu yazan uyuz yüzünden. Bakalım David tekrar yeni kan getirir belki.
Aşılar 2.ay olduğumuz aşılar ama verem yok .bizim de ctesi günü randevu .bizim kız ne yaptı bakalımAyyy siz görünce kontrole gittiğinizi bende merak ediyorumhaftaya pazartesi bizim kontrol ve aşılar bakalım bu sefer ne değişmiş
Evet bende yaptıracağım menenjitAşılar 2.ay olduğumuz aşılar ama verem yok .bizim de ctesi günü randevu .bizim kız ne yaptı bakalım
Menenjit aşısı da yaptıracağım 5.ayda çünkü menenjit grip gibi geçiyormuş ve insanlarla temas halinde bir isteysen riski yüksekmiş. Ayrıca yabancılar arttığı için daha çok goruluyormus.varsin 1 gün ateş olsun. Menenjit çok tehlikeli gözüm korktu açıkçası
Aynen calpol verir takip edersin en azından bişi olmazzzAşılar 2.ay olduğumuz aşılar ama verem yok .bizim de ctesi günü randevu .bizim kız ne yaptı bakalım
Menenjit aşısı da yaptıracağım 5.ayda çünkü menenjit grip gibi geçiyormuş ve insanlarla temas halinde bir isteysen riski yüksekmiş. Ayrıca yabancılar arttığı için daha çok goruluyormus.varsin 1 gün ateş olsun. Menenjit çok tehlikeli gözüm korktu açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?