- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.341
Bize kan ilacı 1.ayda başlatıldı..ilk 1 sene kullanmak gerekir dedi..sizler bebeklere su veriyor musunuz.ben vermeye başladım çünkü doktorum başlattı.bebeklerimre alerji olduğu için su kaybetmesinler diye..bebeklerim bu ay çok az kilo aldı 300,400 Gr arası almışlar çok üzüldüm.alerji testi yaptırdık sırtına..yumurtaya alerjileri çıktı ve doktor bana süt ürünlerini ve yumurta için sıkı diyete soktu.umarım atlatırız.o yüzden çok gelemedim buralaraAynen calpol verir takip edersin en azından bişi olmazzz
Bende kilosunu fln merak ediyorımacaba bu kan ilacı 4. Aydan sonramı veriyolar verilmiş bazılarına , ben sağlık ocağına gidicem normalde pazar 4 aylık oluyo ama pazartesi gidicem mecbur
Sakın bir daha izletme ..bebeklerin gözleri hala gelişme aşamasında..ve 6 aya kadar gelişiyor..böyle olmaz işiniz varsın kalsın..çocuğun ilgisini tabiki çeker kıpırdayan ışıklar..gidin oyuncak alın oynayan ses çıkaran..ama zehirlenmeler bebeğiKızlar Bebeklerinize tv izletiyor musunuz?
Ben günde her uykudan sonra 15-20 dk youtubedan çizgi filmler açıyorum işlerimi yapabilmek için çünkü uykusu çook hafif o uyurken pek birşey yapamıyorum. o da çok seviyor gerçi heyecanlanıyor sesler çıkartıyor.
Açsam izler, dikkatini de ceker eminim ama yanında dahi açmıyorum. Ekran ilk 36 ay kesinlikle önerilmez, belki o kadar tutamam uzak çünkü evde büyük çocuk izler. Ama ilk bir yıl kesinlikle yok. Benimki de çok kısa uyuyor 15 dk civarı.Kızlar Bebeklerinize tv izletiyor musunuz?
Ben günde her uykudan sonra 15-20 dk youtubedan çizgi filmler açıyorum işlerimi yapabilmek için çünkü uykusu çook hafif o uyurken pek birşey yapamıyorum. o da çok seviyor gerçi heyecanlanıyor sesler çıkartıyor.
Ama yinede iyi bencee evet aylarına göre az gibi ama olsunBize kan ilacı 1.ayda başlatıldı..ilk 1 sene kullanmak gerekir dedi..sizler bebeklere su veriyor musunuz.ben vermeye başladım çünkü doktorum başlattı.bebeklerimre alerji olduğu için su kaybetmesinler diye..bebeklerim bu ay çok az kilo aldı 300,400 Gr arası almışlar çok üzüldüm.alerji testi yaptırdık sırtına..yumurtaya alerjileri çıktı ve doktor bana süt ürünlerini ve yumurta için sıkı diyete soktu.umarım atlatırız.o yüzden çok gelemedim buralarakiloları 4. ayda 5350 Gr ve 5750 Gr geldi.ishalgibi olduklarından almamışlar.şimdi mamamız değişti Onu da içmiyorlar
Hadi yaaaaa o dereceUyumuyoraz kaldı yatağa çişimi yapacağım. Saatlerdir sallıyorum
Bebiş için canımDemir de mi bebiş için bize demir kullan diyen olmadi da ben sadece d vit veriyrm bebegime
Bazı yerlerde ilk hir sene sadece 1 öğün diyor. Benim ilk çocukta nasıl yaptığımı hatirlamama ne diyeceksin peki6 - 8 ay arası yüzde 70 anne sütü diyor ya o biraz tuhaf geldi .hatta 24.aya kadar yüzde 40 anne sütü diyor .Yani oranları biraz fazla değil mi ? 8.ayda bebekler 3 öğün yemek yiyor .Bu tabloya göre 1 öğün yemesi gerek
Ya fragmanmis sadece yeni bölüm gelmemiş daha. Her yerde aradımAyy David tenant gelirse yeniden izlerim
Hoş dalekler rüyama giriyor ama olsun
Bize vermedil3r bakalm belki 4. Ay soylerler verse de belki kullanmam hoş dişleri mahvetmiyor mu demirBebiş için canım
Demir de mi bebiş için bize demir kullan diyen olmadi da ben sadece d vit veriyrm bebegime
Aşılar 2.ay olduğumuz aşılar ama verem yok .bizim de ctesi günü randevu .bizim kız ne yaptı bakalım
Menenjit aşısı da yaptıracağım 5.ayda çünkü menenjit grip gibi geçiyormuş ve insanlarla temas halinde bir isteysen riski yüksekmiş. Ayrıca yabancılar arttığı için daha çok goruluyormus.varsin 1 gün ateş olsun. Menenjit çok tehlikeli gözüm korktu açıkçası
Sütünün sürekli üretilir sağdığınızda i. Misal depoda 120 cc var ve bebek emmeye devam ettikçe süt geliyor. Kafanıza göre mama başlamayın zaten aylık kontrolünde hocanız der kilosu az diye. Bez sayısı günde 5-6 ise yeterliyse mamaya başlamaya gerek yok.Kızlar bebişlerinize kaç cc mama veriyorsunuz. Ben dogumdan beri anne sütüyle ilerliyordum ama sütüm epey azaldı. Kızım 7kiloyu geçti şu anda,7*150:1050 cc günlük alması gereken miktar , 6 öğün besleniyor.yani ögun başına 1050/6:175 cc alması gerekiyor . O kadar almadığını düşünüyorum. Sağdığımda 120 cc anca çıkıyor. Bir de hangi mamayı tavsiye edersiniz. Hipp aldık direk kustu,ağzına almıyor artık
Kızlar bebişlerinize kaç cc mama veriyorsunuz. Ben dogumdan beri anne sütüyle ilerliyordum ama sütüm epey azaldı. Kızım 7kiloyu geçti şu anda,7*150:1050 cc günlük alması gereken miktar , 6 öğün besleniyor.yani ögun başına 1050/6:175 cc alması gerekiyor . O kadar almadığını düşünüyorum. Sağdığımda 120 cc anca çıkıyor. Bir de hangi mamayı tavsiye edersiniz. Hipp aldık direk kustu,ağzına almıyor artık
Ama biz rota virüsü 2.ayda olduk büyük ihtimalle onu da bu ay vurulacagiz .kendisi dedi 3.ay olmazsa 5.ay olabilir diye5.ayda rota ikinci doz da var. Ona göre sor. Tepkimeye girmesin..
Bir de şu var bazi bebekler hiçbir sorunu olmasa da kilo alamazmış yapıları öyle olurmuş. Mesela bizimkinin bezleri hep dolu dolu cislidir 2 kere de kaka yapar .Ne çok naif ne çok kuduruktur.genel durumu orta halli .kilo alımı öyle çok değildir çünkü hareketli bir bebek.en azindan yatmiyor deyim .kalkıp yürümüyor emeklemiyor tabiki ama ayına göre iyi. Şimdi ben bu bebeği nasıl kıyaslayım. Ben de isterim kilo alsın ama önemli olan onun keyfi .keyfi yerindeyse doyuyordur .onlar ac kalır mı?Sütünün sürekli üretilir sağdığınızda i. Misal depoda 120 cc var ve bebek emmeye devam ettikçe süt geliyor. Kafanıza göre mama başlamayın zaten aylık kontrolünde hocanız der kilosu az diye. Bez sayısı günde 5-6 ise yeterliyse mamaya başlamaya gerek yok.
Kızlar kilolar ne durumda
Ben artık diyete başlamak istiyorum.
Süt olsun diye dünyayı yedim ama yok süte faydası olmadı
Bari şu 10 kiloyu vereyim diyorum.
Diyet yapan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?