Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bugün doğum raporum bitti. Şirketle görüştüm işten çıkarıldığımı söylediler. Çok canım sıkkın üstüne uyku falan da kalmadı haliyle.

Benim başıma geliyordu benzeri ilk çocuğumda. Benim müdürüm engel olmuş çıkarmalarına..

Çıkaramazlar. Yaptırımı var. İşe iade ile biter genelde bu davalar..

Aspiratör kullanıyor musun
Benim de fizyolojik yetmemeşe başlamıştı
Aspire ettim her fizyolojikten sonra
Azaldı baya

Kullanıyorum. Zaten çekmezsem biraz açıyordu.
Gece üst üste birkaç sefer serum fiz ve aspiratörle yaptıktan sonra biraz rahatladı.
Odaya sıcak suya viks de koydum ayrıca

Bizim de menenjit 4. Ay aşılarıyla olacakmış. İnşallah etkileşim vs olmaz. Yan etkiden de çekiniyorum. Bakalım

Ben de hamile kalmadan önce if besleniyordum. Gerçekten hayatım değişmişti, mucizevi bir yöntem. Ne bileyim bana çok iyi geşmişti
Pek fazla kilom yoktu ama hem inceldim, hem de çok enerjiktim. Üstelik kimyasal gebelikten sonra, if yaparken sağlıklı bir şekilde hamile kaldım.
Ben artık günde 1 veya 2 kez emziriyorum sadece. O da hazır mama verdikten sonra, göğsümde ne varsa emsin diye. Sağdım, çok uğraştım ama sadece 30 ml çıkıyor.
62 kilo hamile kalıp 82 ile doğuma girdim. Doğumdan sonra 72ye düştüm ama onu ye, bunu ye derken 75-76ları gördüm yine.
Zaten sütüm de bitti gibi, boşuna beklememin anlamı yok.
İlk etapta bunca süre yediğim abur cuburları keseyim diyorum.
Açlığa alışmaya başlayınca da if yapmaya başlarım.
Sen sürekli emziriyorsan, if şu anlık sana uymayabilir.

Haklısınız bebek çok hareketiyse de kilo çok almaz. Misal elleri kollarını çok hareketiyse onun için büyük bir enerji harcaması demek zaten bu. Zaten bebek aç olacak sakin duracak bu mümkün değil.
Ama biz rota virüsü 2.ayda olduk büyük ihtimalle onu da bu ay vurulacagiz .kendisi dedi 3.ay olmazsa 5.ay olabilir diye
Biz 3 ayda rota ve menenjit aşısı olmaya gittik Covit olmusuz olamadık 3. Ayın son haftasında yaprırdık süresi dolmadan rota ve menenjit aşılarını anda oldu 1 hafta sonra 4. Ay aşılarını oldu.
3. Ayda rota yapılınca 5. Ayda yapılıyor menenjit de aynı.

Kızlar bugün doğum raporum bitti. Şirketle görüştüm işten çıkarıldığımı söylediler. Çok canım sıkkın üstüne uyku falan da kalmadı haliyle.
Doğumdan sonra işten çıkamazlar. Tazminat davası ve işe geri dönme davaları açabilirsiniz.
Bu ekonomil şartta nasıl insafsız işverenler var.

Demir de mi bebiş için bize demir kullan diyen olmadi da ben sadece d vit veriyrm bebegime
Ben de sadece d vitamini veriyordum. Dün ilk defa devlete götürdüm demir başlayın 4. Aya girmiş dedi. Sağlık ocağı sanırım 4 bitince aşıda demiri söylüyormuş.

Hangi marka iyidir baktınız mı?

Doğumdan sonra işten çıkamazlar. Tazminat davası ve işe geri dönme davaları açabilirsiniz.
Bu ekonomil şartta nasıl insafsız işverenler var.
Biliyorum ama dava açabileceğim bir kurum değil arada hatır gönül ilişkisi olan dostlar var o yüzden dava açmıycam. Gerçi kimse hatır gönül demeden beni acımasızca çıkardı.

Benim başıma geliyordu benzeri ilk çocuğumda. Benim müdürüm engel olmuş çıkarmalarına..

Çıkaramazlar. Yaptırımı var. İşe iade ile biter genelde bu davalar..
Evet aslında davaya gitmem gerekiyor ama gidemiyorum. Hem aradaki ilişkilerden hem kurumsalda referans sıkıntısı yaşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…