- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.361
4. Ayda veriliyormuş. Dişi yok ki dahaBize vermedil3r bakalm belki 4. Ay soylerler verse de belki kullanmam hoş dişleri mahvetmiyor mu demir
Çıkaramaz gerekçesi neymiş. Dava acKızlar bugün doğum raporum bitti. Şirketle görüştüm işten çıkarıldığımı söylediler. Çok canım sıkkınüstüne uyku falan da kalmadı haliyle.
Sikayet etsene böyle bir hakları yok diye biliyorum tazminat bile alırsın.Kızlar bugün doğum raporum bitti. Şirketle görüştüm işten çıkarıldığımı söylediler. Çok canım sıkkınüstüne uyku falan da kalmadı haliyle.
Kızlar bugün doğum raporum bitti. Şirketle görüştüm işten çıkarıldığımı söylediler. Çok canım sıkkınüstüne uyku falan da kalmadı haliyle.
Aspiratör kullanıyor musunSümük nöbetinden selam
Bebenin burnu tıkandı. Serum fiz yetmiyo. Uyumuyo, uyutmuyo
Aspiratör kullanıyor musun
Benim de fizyolojik yetmemeşe başlamıştı
Aspire ettim her fizyolojikten sonra
Azaldı baya
Yok artık, ben de yapamıyorlar diye biliyorum. Şikayet et derimKızlar bugün doğum raporum bitti. Şirketle görüştüm işten çıkarıldığımı söylediler. Çok canım sıkkınüstüne uyku falan da kalmadı haliyle.
Bizim de menenjit 4. Ay aşılarıyla olacakmış. İnşallah etkileşim vs olmaz. Yan etkiden de çekiniyorum. BakalımAşılar 2.ay olduğumuz aşılar ama verem yok .bizim de ctesi günü randevu .bizim kız ne yaptı bakalım
Menenjit aşısı da yaptıracağım 5.ayda çünkü menenjit grip gibi geçiyormuş ve insanlarla temas halinde bir isteysen riski yüksekmiş. Ayrıca yabancılar arttığı için daha çok goruluyormus.varsin 1 gün ateş olsun. Menenjit çok tehlikeli gözüm korktu açıkçası
Ben de hamile kalmadan önce if besleniyordum. Gerçekten hayatım değişmişti, mucizevi bir yöntem. Ne bileyim bana çok iyi geşmiştiBenim son 11 kilom, henüz diyete başlamadım ama artık cesaret edip niyetlendim. Şimdilik sadece detox çayı içiyorum ve günde yarım saat 1 saat egzersiz yapıyorum. Nasıl bir diyet yapsam bilemedim.. İF bana çok iyi geliyor aslında hiç kesmeden yediğimi içtiğimi direk vermiştim bir ara şimdi o kadar açlık sürelerine cesaret edemedim süt açısından. Sen ne düşünüyorsun?
Ne gerekçeyle çıkarmışlarKızlar bugün doğum raporum bitti. Şirketle görüştüm işten çıkarıldığımı söylediler. Çok canım sıkkınüstüne uyku falan da kalmadı haliyle.
Haklısınız bebek çok hareketiyse de kilo çok almaz. Misal elleri kollarını çok hareketiyse onun için büyük bir enerji harcaması demek zaten bu. Zaten bebek aç olacak sakin duracak bu mümkün değil.Bir de şu var bazi bebekler hiçbir sorunu olmasa da kilo alamazmış yapıları öyle olurmuş. Mesela bizimkinin bezleri hep dolu dolu cislidir 2 kere de kaka yapar .Ne çok naif ne çok kuduruktur.genel durumu orta halli .kilo alımı öyle çok değildir çünkü hareketli bir bebek.en azindan yatmiyor deyim .kalkıp yürümüyor emeklemiyor tabiki ama ayına göre iyi. Şimdi ben bu bebeği nasıl kıyaslayım. Ben de isterim kilo alsın ama önemli olan onun keyfi .keyfi yerindeyse doyuyordur .onlar ac kalır mı?
Biz 3 ayda rota ve menenjit aşısı olmaya gittik Covit olmusuz olamadık 3. Ayın son haftasında yaprırdık süresi dolmadan rota ve menenjit aşılarını anda oldu 1 hafta sonra 4. Ay aşılarını oldu.Ama biz rota virüsü 2.ayda olduk büyük ihtimalle onu da bu ay vurulacagiz .kendisi dedi 3.ay olmazsa 5.ay olabilir diye
Doğumdan sonra işten çıkamazlar. Tazminat davası ve işe geri dönme davaları açabilirsiniz.Kızlar bugün doğum raporum bitti. Şirketle görüştüm işten çıkarıldığımı söylediler. Çok canım sıkkınüstüne uyku falan da kalmadı haliyle.
Ben de sadece d vitamini veriyordum. Dün ilk defa devlete götürdüm demir başlayın 4. Aya girmiş dedi. Sağlık ocağı sanırım 4 bitince aşıda demiri söylüyormuş.Demir de mi bebiş için bize demir kullan diyen olmadi da ben sadece d vit veriyrm bebegime
Biliyorum ama dava açabileceğim bir kurum değil arada hatır gönül ilişkisi olan dostlar var o yüzden dava açmıycam. Gerçi kimse hatır gönül demeden beni acımasızca çıkardı.Doğumdan sonra işten çıkamazlar. Tazminat davası ve işe geri dönme davaları açabilirsiniz.
Bu ekonomil şartta nasıl insafsız işverenler var.
Evde bebeğine bak sen dedilerNe gerekçeyle çıkarmışlar
Evet aslında davaya gitmem gerekiyor ama gidemiyorum. Hem aradaki ilişkilerden hem kurumsalda referans sıkıntısı yaşarım.Benim başıma geliyordu benzeri ilk çocuğumda. Benim müdürüm engel olmuş çıkarmalarına..
Çıkaramazlar. Yaptırımı var. İşe iade ile biter genelde bu davalar..
4+4 işe iadeden 4 aya kadar da doğum sonrası haksız yere işten çıkarıldığım için ilave tazminat almam gerekiyor. 120 bin gibi bi para.Sikayet etsene böyle bir hakları yok diye biliyorum tazminat bile alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?