- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.381
Bence aç. Onlar hatır gönüş dinlememiş. 120bin az para değil.Biliyorum ama dava açabileceğim bir kurum değil arada hatır gönül ilişkisi olan dostlar var o yüzden dava açmıycam. Gerçi kimse hatır gönül demeden beni acımasızca çıkardı.
2 gun annemde kaldim canım giremedim buralara oraya gidince unutuyorum cogu şeyi
Bundanmi bahsediyorsun , kizimdada bundan kullanmistim bende cok memnun kaldim rengi beyaz oldugu icin kiyafetinde leke vs de yapmamisti ,simdi oglumdada alcam bundanOcean microfer demir damlasi cok iyi .ilk çocuğumda kullandim dislerini etkilemedi hic.saglik ocaginin verdigi karartiyormus diye duymustum.ocean in ki beyaz zaten leke birakma gibi bi durum olmaz diye dusunuyorum
Bize ocean önerdi doktorBen de sadece d vitamini veriyordum. Dün ilk defa devlete götürdüm demir başlayın 4. Aya girmiş dedi. Sağlık ocağı sanırım 4 bitince aşıda demiri söylüyormuş.
Hangi marka iyidir baktınız mı?
Ben de d vit konusunda zorlaniyrm acikcasi unutmayim diye sürekli hatrlatiyrm kendime. Bi ara cok unutuyordum cunku. Bi de demir baslamasn valla zor oluyor4.ay aşısına gidince söyler.
Bize doğduğundan itibaren başlattılar demiri. Ama ben devamlı vermiyorum o zamandan bu yana.
D vitamini de verdi son aşıya gidişimizde. 2 kutu. Ama ben evde başka marka kullanıyorum şimdilik..
İki sene boyunca d vitamini kullanmak sıkıntı ya. Unutuyorum ben
Zaten ilk çocuktan hatırladığım kadarıyla bebeğin kan değerlerinin az çıkması sorun değil normal bir durummuş.
Evet yok da belki etkiler ne biliyim ay bi d vit zor veriyrm demiri de baslarsak yandim. Kendi vitaminlerim ilaclarm onunkiler falan filan rutine binse de bazen hengamede unutuyrm4. Ayda veriliyormuş. Dişi yok ki daha
Yok bakmadim burda duydum demir kullanildigini ilk defa. Biz daha 4 ayi doldurmadık. Muhtemelen gidince söylerler kendimiz mi aliyoruz onlar mi veriyor acaba? Yoksa sen verseler bile kendin arastirip baska bi tane mi kullanmayi planliyorsunBen de sadece d vitamini veriyordum. Dün ilk defa devlete götürdüm demir başlayın 4. Aya girmiş dedi. Sağlık ocağı sanırım 4 bitince aşıda demiri söylüyormuş.
Hangi marka iyidir baktınız mı?
Baya iyi paraymıs aslinda ama tanıdık galiba hatır gönül vs diyorsun. Ne kadar büyük insafsızlık ya. Ama cidden hatrını kirmislar senin. Olmamış yani. Dogrusunu sen saha iyi blrsn4+4 işe iadeden 4 aya kadar da doğum sonrası haksız yere işten çıkarıldığım için ilave tazminat almam gerekiyor. 120 bin gibi bi para.
Banada müthiş gelmişti, önce iş yerimde yoğunluktan ve vakitsizlikten yiyemiyordun sonra düzenli if başladım ve resmen kendi beslenme stilim bulmuştum. Hiç bir diyet ve beslenme şekli bana o kadar iyi gelmemişti. Hem ben yediğimde içtiğimde hiç kesmeden yaptım ve incecik olmuştumBen de hamile kalmadan önce if besleniyordum. Gerçekten hayatım değişmişti, mucizevi bir yöntem. Ne bileyim bana çok iyi geşmişti
Pek fazla kilom yoktu ama hem inceldim, hem de çok enerjiktim. Üstelik kimyasal gebelikten sonra, if yaparken sağlıklı bir şekilde hamile kaldım.
Ben artık günde 1 veya 2 kez emziriyorum sadece. O da hazır mama verdikten sonra, göğsümde ne varsa emsin diye. Sağdım, çok uğraştım ama sadece 30 ml çıkıyor.
62 kilo hamile kalıp 82 ile doğuma girdim. Doğumdan sonra 72ye düştüm ama onu ye, bunu ye derken 75-76ları gördüm yine.
Zaten sütüm de bitti gibi, boşuna beklememin anlamı yok.
İlk etapta bunca süre yediğim abur cuburları keseyim diyorum.
Açlığa alışmaya başlayınca da if yapmaya başlarım.
Sen sürekli emziriyorsan, if şu anlık sana uymayabilir.
Bende hem D vit. Hem demir bunu kullandım, sidefer ya da bu öneriliyor genelde. İçerikleri sanırım daha temizBundanmi bahsediyorsun , kizimdada bundan kullanmistim bende cok memnun kaldim rengi beyaz oldugu icin kiyafetinde leke vs de yapmamisti ,simdi oglumdada alcam bundan
Covid i nasıl atlattiniz ?bebek zorlandı miHaklısınız bebek çok hareketiyse de kilo çok almaz. Misal elleri kollarını çok hareketiyse onun için büyük bir enerji harcaması demek zaten bu. Zaten bebek aç olacak sakin duracak bu mümkün değil.
Biz 3 ayda rota ve menenjit aşısı olmaya gittik Covit olmusuz olamadık 3. Ayın son haftasında yaprırdık süresi dolmadan rota ve menenjit aşılarını anda oldu 1 hafta sonra 4. Ay aşılarını oldu.
3. Ayda rota yapılınca 5. Ayda yapılıyor menenjit de aynı.
Evet aslında davaya gitmem gerekiyor ama gidemiyorum. Hem aradaki ilişkilerden hem kurumsalda referans sıkıntısı yaşarım.
Telefona alarm kur günlük.Evet yok da belki etkiler ne biliyim ay bi d vit zor veriyrm demiri de baslarsak yandim. Kendi vitaminlerim ilaclarm onunkiler falan filan rutine binse de bazen hengamede unutuyrm
Ben bugün aşıya gittm hemşire bizim verdigimizi mi istersiniz kendiniz mi alırsınız dedi. Bende aldım bile dedim.Yok bakmadim burda duydum demir kullanildigini ilk defa. Biz daha 4 ayi doldurmadık. Muhtemelen gidince söylerler kendimiz mi aliyoruz onlar mi veriyor acaba? Yoksa sen verseler bile kendin arastirip baska bi tane mi kullanmayi planliyorsun
Size bulaşmış mı yoksa canımCovid i nasıl atlattiniz ?bebek zorlandı mi
İnşallah bulasmamistir. Daha bugün çıktı annemde .zamanla anlaşılacakSize bulaşmış mı yoksa canım
Ne kadar almış peki ? Doktor ne kadar alması normal dediKızlar bugün öğleden beri disardayim. Toplantıya gittim izinli düğüm haldekızı da götürdüm. Toplantıdan sonra asi için ASM ye gittik. 6220 gibi bir şey çıktı kilosu. Önceki aşılarda çok ağlamıştı. Ufacık bağırıp uyumaya devam etmişti. Bu sefer çığlık çığlığa ağladı. Şimdi emziriyorum biraz rahatlasın diye.
İnşallahhhİnşallah bulasmamistir. Daha bugün çıktı annemde .zamanla anlaşılacak
Canım 350-700 arası alması normal dedi doktor. Biz 23 Eylül de gittiğimizde 5500 du. 5 Ekim de 5800 çıktı. Yani 20 günde 400 Gr 1 ayda da 700 almış. Gayet iyi derdi doktor.Ne kadar almış peki ? Doktor ne kadar alması normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?