Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biliyorum ama dava açabileceğim bir kurum değil arada hatır gönül ilişkisi olan dostlar var o yüzden dava açmıycam. Gerçi kimse hatır gönül demeden beni acımasızca çıkardı.
Bence aç. Onlar hatır gönüş dinlememiş. 120bin az para değil.

Ocean microfer demir damlasi cok iyi .ilk çocuğumda kullandim dislerini etkilemedi hic.saglik ocaginin verdigi karartiyormus diye duymustum.ocean in ki beyaz zaten leke birakma gibi bi durum olmaz diye dusunuyorum
Bundanmi bahsediyorsun , kizimdada bundan kullanmistim bende cok memnun kaldim rengi beyaz oldugu icin kiyafetinde leke vs de yapmamisti ,simdi oglumdada alcam bundan

Eklentiler

• Screenshot_20221025-122503_Chrome.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 45
Ben de d vit konusunda zorlaniyrm acikcasi unutmayim diye sürekli hatrlatiyrm kendime. Bi ara cok unutuyordum cunku. Bi de demir baslamasn valla zor oluyor muhtemelen ben de demiri vermem bakalm duruma gore

Yok bakmadim burda duydum demir kullanildigini ilk defa. Biz daha 4 ayi doldurmadık. Muhtemelen gidince söylerler kendimiz mi aliyoruz onlar mi veriyor acaba? Yoksa sen verseler bile kendin arastirip baska bi tane mi kullanmayi planliyorsun

4+4 işe iadeden 4 aya kadar da doğum sonrası haksız yere işten çıkarıldığım için ilave tazminat almam gerekiyor. 120 bin gibi bi para.
Baya iyi paraymıs aslinda ama tanıdık galiba hatır gönül vs diyorsun. Ne kadar büyük insafsızlık ya. Ama cidden hatrını kirmislar senin. Olmamış yani. Dogrusunu sen saha iyi blrsn

Banada müthiş gelmişti, önce iş yerimde yoğunluktan ve vakitsizlikten yiyemiyordun sonra düzenli if başladım ve resmen kendi beslenme stilim bulmuştum. Hiç bir diyet ve beslenme şekli bana o kadar iyi gelmemişti. Hem ben yediğimde içtiğimde hiç kesmeden yaptım ve incecik olmuştum

Emzirirken bir kaç gün deneyeceğim belki haftada 3le başlarım dayanamazsam bırakırım. Günde 1 tane çikolata yada 1 küçük aburcubur harici pek bi kaçamağımda yok, benimki baya baya doğum kiloları dile kolay 30 kilo. 20sini vermiş olsamda son 10 kolay gitmeyecek gibi diyet şart

Bundanmi bahsediyorsun , kizimdada bundan kullanmistim bende cok memnun kaldim rengi beyaz oldugu icin kiyafetinde leke vs de yapmamisti ,simdi oglumdada alcam bundan
Bende hem D vit. Hem demir bunu kullandım, sidefer ya da bu öneriliyor genelde. İçerikleri sanırım daha temiz

Covid i nasıl atlattiniz ?bebek zorlandı mi

Evet aslında davaya gitmem gerekiyor ama gidemiyorum. Hem aradaki ilişkilerden hem kurumsalda referans sıkıntısı yaşarım.

İyi de doğum sonrası işçiyi çıkaran şirket referans olsa ne olur? Asıl onlar için kötü referans olur
Başvurulan yeri bu konuda bilgilendirmen yeterli olur bence
Kurumsal firmaymış hiç acıma hakkını ara..

Yok bakmadim burda duydum demir kullanildigini ilk defa. Biz daha 4 ayi doldurmadık. Muhtemelen gidince söylerler kendimiz mi aliyoruz onlar mi veriyor acaba? Yoksa sen verseler bile kendin arastirip baska bi tane mi kullanmayi planliyorsun
Ben bugün aşıya gittm hemşire bizim verdigimizi mi istersiniz kendiniz mi alırsınız dedi. Bende aldım bile dedim.

Kızlar bugün öğleden beri disardayim. Toplantıya gittim izinli düğüm halde kızı da götürdüm. Toplantıdan sonra asi için ASM ye gittik. 6220 gibi bir şey çıktı kilosu. Önceki aşılarda çok ağlamıştı. Ufacık bağırıp uyumaya devam etmişti. Bu sefer çığlık çığlığa ağladı. Şimdi emziriyorum biraz rahatlasın diye.

Ne kadar almış peki ? Doktor ne kadar alması normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…