Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Covid i nasıl atlattiniz ?bebek zorlandı mi
Bir gün ateşi çıktı hastaneye götürdük o doktor bulamadı soğuk algınlığıdır dedi ertesi gün kendi doktoru kan değerinden süphelendi o gün kucağımdan inmedi kucaktan inince uyandı ağladı. Tüm gün yapışıktık. Ertesi gün 0 uyku uyumadı. Bir sonraki gün full uyudu sonra toparladı. Doktorumuz artık grip gibi dedi. Bende ilkkez yakalandım ama şükür iyiyiz.

Yok ama belirti olmayınca zaten negatif çıkıyor
Siz test yaptırdınız mi

Canım 350-700 arası alması normal dedi doktor. Biz 23 Eylül de gittiğimizde 5500 du. 5 Ekim de 5800 çıktı. Yani 20 günde 400 Gr 1 ayda da 700 almış. Gayet iyi derdi doktor.
O zaman artık 600 -1000 arası alması dönemi bitti.senin kızla benim kız aynı kilo alıyor

Hanımlar selam bi sorun olacaktı. Şimdi benim oğlan artık döndü dönecek. Bugüne kadar kanepede minderinde yatırıyordum. Şimdi bu çocuk oturana kadar ben bu çocuğu nerede tutucam gündüzleri? Havalarda soğuyor yere birşey mi sereceğiz? Yatağına götürmek istemiyorum hem orada tek başına kalmasın hem geceyle gündüzü bilsin diye orada sadece geceleri yatıyorum.

Bende kalın bi battaniye var onu sericem yere, şuan hala pusette

İnşallah bulasmamistir. Daha bugün çıktı annemde .zamanla anlaşılacak
Korkmayın, eşimle ben oğlan 10 günlükken covid olduk. Eşim yatarak geçirdi ben ayakta. O süreçte maskeli gezdik 1 hafta. Eşimin abisi doktor, kesinlikle maskeyle bak dedi çocuğa. Çocuğa maskesiz yaklaşmayın. Ayrıca bol bol emzirin. C ve D vitamini alın. Biz bu şekilde atlattık çok şükür.

Bende kalın bi battaniye var onu sericem yere, şuan hala pusette

Oyun halıları yada kare matlar bu anlamda iyi oluyor, soğuk olmasını engelliyor oyun halısıın altına öyle bişi alabilirsin. Muhakkak yere de atılmalı çünkü hem dönecek çok yakında, hemde özgürce hareket etmek isteyecek. Yaz bebeği bu anlamda zor biraz yerde yattığı dönem kışa geliyor kızım şubatta doğmuştu emekleme vs hep yaza denk gelmişti bunda zorlanacağız gibi

Uyku vakitlerinde ne yapacaksınız?

Uyku vakitlerinde ne yapacaksınız?
Uyku vaktini sadece yatağında yaptırıyorum ben, ama eğer yatağını sadece gece uykuları için kullanmak niyetindeysen kendi yatağının yanına yatak bariyeri alabilirsin, düşmesi gibi bir ihtimali ortadan kaldırmış olursun. Yanına yastık koymak bazı bebeklerde pek işe yaramıyor.

Bebekte covid var mıydı peki .Hamileyken de atlattım ben ama o farklıydı. Şu an belirti yok ama acaba maskeyle mi dursak bilemedim

Bizimki hem gece hem gündüz aynı yerde yatıyor. Benim yatak odamda besigi .oynarken de yatağın ustundeyiz. Oyun halısı ya da oyun mati almayı düşünüyorum. Şunu almak istiyorum ama pahalı.

Bebeğin Sepeti 150x150 Cm Animals Of The World Oyun Halısı %100 Pamuk Bebek Matı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Bende bundan var. Bu tamamen açılıp dümdüz oluyor gayet rahat durabilir üstünde ve baya kalın yerden soğuk almaz bununla :)

Eklentiler

• 89FC859D-A243-4DB6-BEE6-2BC4239531E9.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 62
Bebekte covid var mıydı peki .Hamileyken de atlattım ben ama o farklıydı. Şu an belirti yok ama acaba maskeyle mi dursak bilemedim
Valla şöyle diyim eşimin kardeşinden bulaştı bize eve bebeği görmek için geldiğinde. Cuma günü eşimde kırgınlık vardı, ctesi test yaptırdı akşam covid çıktı yatak odasında izole etti kendini. Bende bebeğe yaklaşınca maske taktım, eşim arada gelip maskeyle oturuyordu yanımızda. Bebeğe bulaşmadan atlattık öylece. Eşimin 7 günü dolunca rutin hayatımıza döndük. Israrla doktorlar maskeyle bakın bebeğe dediler. Ellerimi temiz tuttum, maskeyle baktım. Eşim hiç yaklaşmadı bebeğe. Bulaşmadı çok şükür

Bende bundan var. Bu tamamen açılıp dümdüz oluyor gayet rahat durabilir üstünde ve baya kalın yerden soğuk almaz bununla :)
Evet böyle bir şey almak mantıklı gündüzleri onda kalır uykusu gelince naparım bilmiyorum. Bizimkinin gece uykuları iyi çok şükür ama gündüzleri çok kötü. Koltukta yatıyor elimi üzerine koyuyorum yoksa uyanıyor, ikide bir uyanıyır geri uyut vs. En azından uyuyunca yemek felan yiyordum şimdi nasıl olcak bilmiyorum

Ben de öyleyim merak etme, yanından kaldığım an çığlığı basıyor çoğunlukla mecburen bekliyorum uykusuz plunca huzursuz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…