Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyy bigün misafirliğw gittim , bigün bize geldiler diye direk burdan uzaklaşıyorum hemen , aktif olamıyorum okumaya çalışıyorum hepsini
Çocuklu olanlar nasıl ilgileniyo buraylaaaa , onun peşinde koşturmakdan, hele bide çalışıp çocuk varsa
Ben yaşlanmışım galibaaa şimdiden, yetişemiyorum daha çocuk olmadan hiç birşeye

Ahan da ben. Çalışıyorum, çocuk var ve bu topikte okumadigim onlarca sayfa var. Hatta bazı günler telefona bakma fikri midemi bulandırıyor. Telefonda konuşmak bile istemiyorum.

İşte bizim gibi iki güne bir anca çoğunuda okuyamadım, kontrol vardı bugün

Hayırlı geceler hanımlar.
Talihsiz bir tartışma yaşadım bu yüzden kaç gun yazamadım ama sizleri hep takip ettim. Bu zaman içinde ağustos anneleri ziyaret ettim orada da bilgi alış verişi yaptım.
En geç randevusu olan bendim.
Ve randevum yarın inşallah bende hayırlı haberlerle gelirim.

Biri beni anlattı galiba
Eşim artık anlam veremiyor evet hamilesin tamam ama yeter diyor ben bile kendimden soğudum ya aşırı da kilo aldım. Miden bulanacak yiyemeyeceksin bi süre sonra kilo verirsin dediler benim midemin bulanması iştahımı hiç kesmedi tam tersi yedikçe sanki çöpe gidiyor yediklerim
Kilolu çirkin ve dengesiz bir kadın oluverdim. Halbuki daha bir yıl önce ne kadar güzel alımlı süslü püslüydüm peeh

Bende gece en az 1 2 defa kalkıp yemek yiyorum.
7 haftalık hamileyim ama göbeyim 4 aylık gibi çıktı.

Ahan da ben. Çalışıyorum, çocuk var ve bu topikte okumadigim onlarca sayfa var. Hatta bazı günler telefona bakma fikri midemi bulandırıyor. Telefonda konuşmak bile istemiyorum.
Dimi aynen bende bazen telefona çok bakınca sevemiyorum haklısın valla kaça bölünüm yapıcan hepsini çok zor Allah kolaylık versinnn

Merhaba arkadaşlar, yine bu saatte diş ağrısıyla uyandım ne bitmez çilem varmış.. hem bulantı hem diş iltihabı cuma günü kontrolüm var inşallah doktor dişçiye gitmeme izin verirde kurtulurum bu beladan... dua edin sizde kızlar bana

Çok geçmiş olsun. Benimde en korktuğum diş. Hele.bu zamanlar. Doktor full Yunurta süt yoğurt peynir ye dedi. Disetlerin güçlü olsun dedi ağrı çekmemek için. Dişinol diye bi ilaç var onu sordun mu? İzin verir mi? Dişin üzerine 1 damla damlatıyotsun bölge anında uyuşuyor. Ama ne kadar hamilelik için doğru bilmiyorum ben dişim ağrıyınca gidip WC de otururdum geçerdi. Artık cakasi suyu kokusundan mı banyo serin ondan mi anlamadım;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…