- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.941
Yaa maşallah ömrü güzel olsunBen Güneş koydum. Kıvırcık sarı saçlı ve renkli gözlü kızım. Meraklı, bilmiş ve arkadaş canlısıdır, ismi çok yakışıyor
İçime erkek doğru anladığımdan değil sadece his .. Allah hayırlı sağlıklı rahatlar versin hepimizeKızlar cinsiyet tahmini var mı9+2 olması gerekirken 10+0 cikti. 30mm olmuş. Şekerim sürekli düşük oysa neden öne geçti anlamadım.
Biri beni anlattı galibaya bu hamilelik beni alt üst etti, her şeyden nefret eden bi kadın oldum çıktım
Ay ağzından yel alsınİçime erkek doğru anladığımdan değil sadece his .. Allah hayırlı sağlıklı rahatlar versin hepimize❤
Valla bende bir gün çok iyi oluyorum akşamımds pestilim çıkıyo enerjim düşüyo herşeyden nefret ediyorumya bu hamilelik beni alt üst etti, her şeyden nefret eden bi kadın oldum çıktım
Teşekkür ederimBen diğerlerinde yaptırmadım zaten sadece ihtimal veriyor. Eğer ense kalınlığı burun kemiğinde sorun gibi durumlar olursa nifty testi veririm. Yoksa gerek yok çünkü boşa can sıkıyor bence
Çok kavga eder bunlarYaaaa bende güneş koyucam kızım olursaoğlum olursadaAteş uyumlu olurlar ilerde
Ahan da ben. Çalışıyorum, çocuk var ve bu topikte okumadigim onlarca sayfa var. Hatta bazı günler telefona bakma fikri midemi bulandırıyor. Telefonda konuşmak bile istemiyorum.Ayyy bigün misafirliğw gittim , bigün bize geldiler diye direk burdan uzaklaşıyorum hemen , aktif olamıyorum okumaya çalışıyorum hepsini
Çocuklu olanlar nasıl ilgileniyo buraylaaaa , onun peşinde koşturmakdan, hele bide çalışıp çocuk varsa
Ben yaşlanmışım galibaaa şimdiden, yetişemiyorum daha çocuk olmadan hiç birşeye
İşte bizim gibi iki güne bir ancaAyyy bigün misafirliğw gittim , bigün bize geldiler diye direk burdan uzaklaşıyorum hemen , aktif olamıyorum okumaya çalışıyorum hepsini
Çocuklu olanlar nasıl ilgileniyo buraylaaaa , onun peşinde koşturmakdan, hele bide çalışıp çocuk varsa
Ben yaşlanmışım galibaaa şimdiden, yetişemiyorum daha çocuk olmadan hiç birşeye
Doktor kontrolüne mo gittinİşte bizim gibi iki güne bir ancaçoğunuda okuyamadım, kontrol vardı bugün
Eşim artık anlam veremiyor evet hamilesin tamam ama yeter diyorBiri beni anlattı galiba
Bende gece en az 1 2 defa kalkıp yemek yiyorum.Eşim artık anlam veremiyor evet hamilesin tamam ama yeter diyorben bile kendimden soğudum ya aşırı da kilo aldım. Miden bulanacak yiyemeyeceksin bi süre sonra kilo verirsin dediler benim midemin bulanması iştahımı hiç kesmedi tam tersi yedikçe sanki çöpe gidiyor yediklerim
Kilolu çirkin ve dengesiz bir kadın oluverdim. Halbuki daha bir yıl önce ne kadar güzel alımlı süslü püslüydüm peeh
Dimi aynen bende bazen telefona çok bakınca sevemiyorumAhan da ben. Çalışıyorum, çocuk var ve bu topikte okumadigim onlarca sayfa var. Hatta bazı günler telefona bakma fikri midemi bulandırıyor. Telefonda konuşmak bile istemiyorum.
Dimi yetişemiyo insan , yazdın mı okuyamadım bilmiyorum nasıldı kontrol iyi geçtimi nasıl bebişİşte bizim gibi iki güne bir ancaçoğunuda okuyamadım, kontrol vardı bugün
Çok geçmiş olsun. Benimde en korktuğum diş. Hele.bu zamanlar. Doktor full Yunurta süt yoğurt peynir ye dedi. Disetlerin güçlü olsun dedi ağrı çekmemek için. Dişinol diye bi ilaç var onu sordun mu? İzin verir mi? Dişin üzerine 1 damla damlatıyotsun bölge anında uyuşuyor. Ama ne kadar hamilelik için doğru bilmiyorumMerhaba arkadaşlar, yine bu saatte diş ağrısıyla uyandımne bitmez çilem varmış.. hem bulantı hem diş iltihabı cuma günü kontrolüm var inşallah doktor dişçiye gitmeme izin verirde kurtulurum bu beladan... dua edin sizde kızlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?