Probis02
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 9 Nisan 2021
- 532
- En iyi cevaplar
- 1
- 782
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.421
Uykuyu nasıl yapıyorsunuzBen de öyleyim merak etme, yanından kaldığım an çığlığı basıyor çoğunlukla mecburen bekliyorum uykusuz plunca huzursuz oluyor.
Kanepe açılıyorsa aç. Ben öyle yaptım açtım üstüne bir battaniye serdim. Ama ben odadayken orda turuyorum. Yanlız bırakmıyorum yine de. Ya da ana kucağındaHanımlar selam bi sorun olacaktı. Şimdi benim oğlan artık döndü dönecek. Bugüne kadar kanepede minderinde yatırıyordum. Şimdi bu çocuk oturana kadar ben bu çocuğu nerede tutucam gündüzleri? Havalarda soğuyor yere birşey mi sereceğiz? Yatağına götürmek istemiyorum hem orada tek başına kalmasın hem geceyle gündüzü bilsin diye orada sadece geceleri yatıyorum.
Tabi canım hareketli olsunlar yoksa popoyu kaldırıp dikilemezler.Hareketli olsunlar bosverkilolu olsalar o popo döner mi
Güzelmis ama pahalli gerçekten.Bizimki hem gece hem gündüz aynı yerde yatıyor. Benim yatak odamda besigi .oynarken de yatağın ustundeyiz. Oyun halısı ya da oyun mati almayı düşünüyorum. Şunu almak istiyorum ama pahalı.
Bebeğin Sepeti 150x150 Cm Animals Of The World Oyun Halısı %100 Pamuk Bebek Matı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bnmkide beşikte. beşiği oturma odasına getirdim kendimde prada yatıyorum.Hanımlar selam bi sorun olacaktı. Şimdi benim oğlan artık döndü dönecek. Bugüne kadar kanepede minderinde yatırıyordum. Şimdi bu çocuk oturana kadar ben bu çocuğu nerede tutucam gündüzleri? Havalarda soğuyor yere birşey mi sereceğiz? Yatağına götürmek istemiyorum hem orada tek başına kalmasın hem geceyle gündüzü bilsin diye orada sadece geceleri yatıyorum.
Benimki baya kalınnn bi battaniye düşmemesinee kapatırım heryeriYerden esinti almaz mı ya içim hiç rahat değil. Ben yere uzanıyorum serin geliyor
Alarm olablr. Suan unutmuyorum cok sükür de yine de kurabilirim. Olmadik yerde çalarsa yalnzTelefona alarm kur günlük.
Adınımı değiştirdinSelam Kızlar nasılsınız bebişler büyüdü mü biz dört aylık olacağız yakında
Bende rutin olarak başlatılmasını saçma buluyordum doktorum da kan tahlili yapmadan demir başlatmam ben dedi .eğer eksiklik yoksa boşu boşuna ek demire gerek yok dediğin gibiGenel olarak başlatılıyor.
Hem dişleri de mahvediyor .
Gerek görmüyorum
Ek gıda döneminde yeterli miktarda alır
Hiç ekranı çevirme. Büyükler görüntülü arayınca caktirmiyorum , sanki bebek onları görüyor gibi davranıyorumNeden izletiyorsun yapma böyle şeyler çok erken ben görüntülü arama da bile rahatsız okuyoru
Tatami minderler var fiyatlarıda uygun . Yere sermek için 9 adet aldım . Hem silmesi kolay ,hem yalıtım oluyor. Tüm aktiviteleri üstünde yapiyoruz tavsiye ederim .Hanımlar selam bi sorun olacaktı. Şimdi benim oğlan artık döndü dönecek. Bugüne kadar kanepede minderinde yatırıyordum. Şimdi bu çocuk oturana kadar ben bu çocuğu nerede tutucam gündüzleri? Havalarda soğuyor yere birşey mi sereceğiz? Yatağına götürmek istemiyorum hem orada tek başına kalmasın hem geceyle gündüzü bilsin diye orada sadece geceleri yatıyorum.
Mama verdiğim için ara ara veriyorum benSlm kızlar benim bebek 3 buçuk aylık artık su versemmi veriyormusunuz
Ben hiç vermedim 6 aya kadar da vermeyi düşünmüyorum , zaten anne sütünun içeriğinin çoğu su . Ama doktorunuz bilir taboSlm kızlar benim bebek 3 buçuk aylık artık su versemmi veriyormusunuz
Bizdede gündüz uykuları hep azzz yarım saati geçmiyo genelde sanırım geneli öyle, çok uzun uyuyan çok azdır sanırımAranızda gündüz uykuları için karartma perde kullanan var mı ? Bizim gündüz uykuları 35 dakikayı geçmez hiç . 4-5 tane 30-35 dklik uyku uyur ama kalitesiz oluyor böyle de . Uyudugunda perdeyi kapatsam karartma perde ile uyku süresini uzatabilir miyim acaba ?
Ben dogdugunda vermeye baslamistim bi damla bi cay kasigi falan seklinde simdi de bazen veriyrm kış ayı ama büyüdü artk yine de ihtiyacı olur belki. Bazen gögsüm cok dolmuyo yağ oranı yuksek süt içme durumunda kaliyor. Belki su ihtiyaci olur diye dusunuyorum.Slm kızlar benim bebek 3 buçuk aylık artık su versemmi veriyormusunuz
Bu uykularin yarimşar saat olmasi normal mi degil mi diye bu aralar kafa yoruyorum. O esnada derin uykuya gecemiyorlar sanrm ve uyaniyorlar. Bunu ogrenebilirler mi ilerde acaba yoksa bizim suan müdahale etmemiz mi gerekir kararszm. Uyandir uyut yontemi falan var ama olmuyo. Bu aralar cocugu deneysel canlı gibi kullaniyorum ne denediysem 35 dk da tık aciyor gozleriBizdede gündüz uykuları hep azzz yarım saati geçmiyo genelde sanırım geneli öyle, çok uzun uyuyan çok azdır sanırım
Ben normal perdeyi her halukarda cekiyorum. Ama yine de olmuyo bilmiyorum bu sefer de gece gundüz ayrimi karismaz demi bu aralar ben de baya bişiler deniyorum da uzamiyo 35. Dk da şıp uyanıyorux.Aranızda gündüz uykuları için karartma perde kullanan var mı ? Bizim gündüz uykuları 35 dakikayı geçmez hiç . 4-5 tane 30-35 dklik uyku uyur ama kalitesiz oluyor böyle de . Uyudugunda perdeyi kapatsam karartma perde ile uyku süresini uzatabilir miyim acaba ?
Ayni benHiç ekranı çevirme. Büyükler görüntülü arayınca caktirmiyorum , sanki bebek onları görüyor gibi davranıyorumarkadan ben güldüruyorum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?