Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kanepe açılıyorsa aç. Ben öyle yaptım açtım üstüne bir battaniye serdim. Ama ben odadayken orda turuyorum. Yanlız bırakmıyorum yine de. Ya da ana kucağında

Bnmkide beşikte. beşiği oturma odasına getirdim kendimde prada yatıyorum.

Genel olarak başlatılıyor.
Hem dişleri de mahvediyor .
Gerek görmüyorum
Ek gıda döneminde yeterli miktarda alır
Bende rutin olarak başlatılmasını saçma buluyordum doktorum da kan tahlili yapmadan demir başlatmam ben dedi .eğer eksiklik yoksa boşu boşuna ek demire gerek yok dediğin gibi
Neden izletiyorsun yapma böyle şeyler çok erken ben görüntülü arama da bile rahatsız okuyoru
Hiç ekranı çevirme. Büyükler görüntülü arayınca caktirmiyorum , sanki bebek onları görüyor gibi davranıyorum arkadan ben güldüruyorum falan

Tatami minderler var fiyatlarıda uygun . Yere sermek için 9 adet aldım . Hem silmesi kolay ,hem yalıtım oluyor. Tüm aktiviteleri üstünde yapiyoruz tavsiye ederim .

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-25-22-46-23-79_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 50
Aranızda gündüz uykuları için karartma perde kullanan var mı ? Bizim gündüz uykuları 35 dakikayı geçmez hiç . 4-5 tane 30-35 dklik uyku uyur ama kalitesiz oluyor böyle de . Uyudugunda perdeyi kapatsam karartma perde ile uyku süresini uzatabilir miyim acaba ?

Bizdede gündüz uykuları hep azzz yarım saati geçmiyo genelde sanırım geneli öyle, çok uzun uyuyan çok azdır sanırım

Slm kızlar benim bebek 3 buçuk aylık artık su versemmi veriyormusunuz
Ben dogdugunda vermeye baslamistim bi damla bi cay kasigi falan seklinde simdi de bazen veriyrm kış ayı ama büyüdü artk yine de ihtiyacı olur belki. Bazen gögsüm cok dolmuyo yağ oranı yuksek süt içme durumunda kaliyor. Belki su ihtiyaci olur diye dusunuyorum.

Bizdede gündüz uykuları hep azzz yarım saati geçmiyo genelde sanırım geneli öyle, çok uzun uyuyan çok azdır sanırım
Bu uykularin yarimşar saat olmasi normal mi degil mi diye bu aralar kafa yoruyorum. O esnada derin uykuya gecemiyorlar sanrm ve uyaniyorlar. Bunu ogrenebilirler mi ilerde acaba yoksa bizim suan müdahale etmemiz mi gerekir kararszm. Uyandir uyut yontemi falan var ama olmuyo. Bu aralar cocugu deneysel canlı gibi kullaniyorum ne denediysem 35 dk da tık aciyor gozleri

Ben normal perdeyi her halukarda cekiyorum. Ama yine de olmuyo bilmiyorum bu sefer de gece gundüz ayrimi karismaz demi bu aralar ben de baya bişiler deniyorum da uzamiyo 35. Dk da şıp uyanıyorux.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…