- 24 Ocak 2022
- 151
- 174
- 18
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.441
Ben gündüzleri pek uyutmaya çalışmıyorum bırakıyorum kendi uyuyo zaten yorulunca ama yine yarım saat sürüyo değişmiyorBu uykularin yarimşar saat olmasi normal mi degil mi diye bu aralar kafa yoruyorum. O esnada derin uykuya gecemiyorlar sanrm ve uyaniyorlar. Bunu ogrenebilirler mi ilerde acaba yoksa bizim suan müdahale etmemiz mi gerekir kararszm. Uyandir uyut yontemi falan var ama olmuyo. Bu aralar cocugu deneysel canlı gibi kullaniyorum ne denediysem 35 dk da tık aciyor gozleri
Sağlık ocağının verdiği devit i bıraktım. Kabızlık yapıyormuş. İçinde de şeker ve paraben bulunuyormuş . O yüzden Ocean iň D vitaminine başladım. Demir i de bugün 4 aylık aşıları vurunca verdi. Ama dedi ki damaklarins değmesin ilerde diş renklerinde değişiklik yapar, açken ver yarım daat sonra emzir. Benim bebeği açken 30dk bekletmek çok zor. Dişte renk değiştiren bir ilacı niye verirsin ki bebeğe. Onu da kullanmayacağım. Bestiron soracağım eczaneme bakalım .Ben de sadece d vitamini veriyordum. Dün ilk defa devlete götürdüm demir başlayın 4. Aya girmiş dedi. Sağlık ocağı sanırım 4 bitince aşıda demiri söylüyormuş.
Hangi marka iyidir baktınız mı?
Sağlık ocağı veriyormuş ama onu kullanmam sanırım. D vitamini verdiler. Yağ acı bayat gibiydi. Ocran sprey aldım onu kullanıyorum.Yok bakmadim burda duydum demir kullanildigini ilk defa. Biz daha 4 ayi doldurmadık. Muhtemelen gidince söylerler kendimiz mi aliyoruz onlar mi veriyor acaba? Yoksa sen verseler bile kendin arastirip baska bi tane mi kullanmayi planliyorsun
Emek hastanesine götürüyorum canım, mehmet ali bulgur ismi baya tecrubeli yaşlı bi doktorEvet bu.canim sen antep te hangi doktora goturuyosun? memnun musun doktorundan
Evet canımAdınımı değiştirdin
Aynen içerik olarakta temiz diye biliyorum ve tadida iyu bence severek içerdiBende hem D vit. Hem demir bunu kullandım, sidefer ya da bu öneriliyor genelde. İçerikleri sanırım daha temiz
Eski nicki neydiAdınımı değiştirdin
Okkeysimonettaryo
Nasıl yapabiliyorlar bu kadarGittim bugün kıdem ihbar izin 91bine çöpe attılar 5 senelik emeğimi. Felaket canım sıkıldı uykusuzluk vs sütüm çok azaldı
Hanımlar selam bi sorun olacaktı. Şimdi benim oğlan artık döndü dönecek. Bugüne kadar kanepede minderinde yatırıyordum. Şimdi bu çocuk oturana kadar ben bu çocuğu nerede tutucam gündüzleri? Havalarda soğuyor yere birşey mi sereceğiz? Yatağına götürmek istemiyorum hem orada tek başına kalmasın hem geceyle gündüzü bilsin diye orada sadece geceleri yatıyorum.
Bende tam tamına sizin gibi yapıyorum. Evet yerden soğuk geçmesindrn ziyade esinti korkutuyor. Çünkü fizik kuralı ısınan hava yükseldiği için soğuk esinti alttan oluyor. Benim evimin camları ahşap, havayı geçiriyor, bende o sebeple çarpmasına korkuyotm9Benim salondaki koltuk açık duruyor. Yanlamasına doksan derece bırakıp kalkıyorum bir işim varsa. Yine de uzun süre yalnız bırakmıyorum.
Ana kucağına oturtuyorum.
Orada sıkılınca açık olan koltuğa oyun halısını koyuyorum.
Ama bunda daha tedbirli olmam gerekiyormuş.
Zira geçen gün oğluma birazcık göz kulak ol mutfakta işim var deyip yanlamasına koltuğa yatırıp bıraktım. Bir geldim ki ileri kaymış bacaklar yarı beline kadar aşağıda düştü düşecek. Şok oldum. Dümdüz yerden kendini kaydırmayı başarmış
Hiç akıl sır ermiyor yani..
Birkaç hafta önce yere battaniyeyi dört kat serip oyun halısında oyaladım. Yerden yel aldı üşüttü 3 gün genzi tıkalı gezdi.
Yerden yel almasını soğuk çekmesiyle karıştırıyorlar. Aslında yerden gelen esinti demek.
Artık bırakırsam odanın kapısını falan kapatıyorum esinti olmasın diye..
Bende saglikciyim atanamadim ve bir akrabamızın Hastanesi'nde çalıştım 2007'de ise girdim SSK mı 2008' de başlatmışlar üstelik devamlı giriş çıkış yapmışlar ilk 5 yili eksik yatirmislar ben de akraba diye güvenip hiç bakmadım çıkışımi aldım tazminat vermediler istesem dava acabilirdim ama maalesef açamadım çünkü akraba tanıdıkBiliyorum ama dava açabileceğim bir kurum değil arada hatır gönül ilişkisi olan dostlar var o yüzden dava açmıycam. Gerçi kimse hatır gönül demeden beni acımasızca çıkardı.
Bnmki uykusu geliyor ama bn uyutmadan veya meme vermeden uyumuyor. Ağlıyor. Karnı tok bile olsa uyumuyor illa bn saklayacağım. Gündüz açlık süresi 1 saat, emme süresi 20 dakika...Ben gündüzleri pek uyutmaya çalışmıyorum bırakıyorum kendi uyuyo zaten yorulunca ama yine yarım saat sürüyo değişmiyorgece uyusundaaa rahat bi şekilde gündüz ara ara uyusun napalım yarın bi sayıyım gündüz kaç kere uyuyo diyeee saymamıştım
Ama sanırım 2 -5-8-10 gibi uyuyo 1 gibide gece uykusuna giriş yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?