- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.481
Benimki de bıraksam sabaha kadar durur memede bi iki kere uyuyakaldım 1saat memede kalmış kusmuş tekrar almış memeyi ben özellikle alıyorum çünkü fazla emerse hemen kusuyor her gün bi iki kez kıyafet değişiyoruzÇocuk o kadar alıştı ki babasının kucağına 5 dakikada uyuyoreşim iş seyahatine gidince ben kıvranıp duruyorum nasıl uyutucam diye bizimde gece uykusu 08.30-10.00 arası başlıyor ama genelde 09.30d uyuyor. Gece 2 civarı birde 5 civarı uyanıyor. Sonra 7de kalkıyor daha da uyutamıtorum. Ayrıca ne güzel bebekmiş o 8 dakika duruyor memede, benimki sonsuza kadar durabilir memede ben ayırıyorum mecburen
Kilo oldukça kendilerini çekmesi de zor oluyor .popoyu kaldiramiyorlar. Biraz senin teşvik etmen gerekiyor . Senin ağırlık calismana ne gerek var ki yarın bir gün emekler zaten .Evet ben de düşünemiyorum genelde oyun halısında ya da hafif yatık oturtarak oyalamaya çalışıyorum hızlı yürümesi ve oturması lazım onun için bişeyler yapacağım bi de ağırlık vs çalışacağım artık
Eğer günü doğruysa yani 120 gün artık yavaştan sallanmayi biraktirmaniz gerekiyor .tabi bırakmayan bırakmıyor ahh ne zorBizde bazen dedesi uyutuyor babam yardıma geliyor gün içinde salona hamak kurduk orda sallaya sallaya uyuyor ninni ya da anne karnı sesi eşliğinde kötü bi manzara evet ama elde ya da ayakta sallamakla çok zorlanıyoruz
İlki öyle oldu ikincisi az ve bitmek bilmediKızlar sizin adetiniz nasıl başladı benim doğumdan sonraki kanama bittikten sonra bi kez ara kanamam oldu 2gün sürdü şimdi de 4gün kanamam oldu ama hiç adetim gibi değil fazla miktarda ve çabuk bitti
Nazar değdi sana ya da dizi izledin yineUykusuzum
Bizim gönlümü eylemek içinBenim etrafımdaki bebekler gündüz uykularını en az 1 buçuk saat yapıyorlar hep ki öyle olması gerekiyor aslında ,30 dk uykudan sayılmıyor bile şekerleme yapiyor bizim bebeler
aynı herkesde sanırımGünaydınnnn. Bebe memede ben telefonda....
Yok bizimki popişi kaldıramıyo valla dönmek için bi çaba sarfettiğini görmedim. Ama ayaklarını oynatıyo. Genelde onu oynatıp ben yoruyorumBir de uzun uyuması için yorulması gerekiyor. Mesela seninki deli gibi ayaklarını oynatıyor mu ya da illa dönecem diye kendini parçalıyor mu ?bizimki kendini mahvediyor.eger yattiysa hareket etmediyse o zaman kısa uyuyor .
Ben de regl olmadım. Misafir vardı dün sadece toplamda 1 saat gündüz uykusu yattı aksam 8de uyuyakaldi sabah 7.30a kadar. Ama cok kalkti acikti emdi geri yattı. Gecen hafta sünnet olduk 3 fitil kullandık kaka duzenimizi bozdu...Benim bebe akşam 6 da gece uykusuna geçti sabah 9 buçukta uyandık tabi gece emmek için uyandı normalde 9 buçuk 10 gibi gece uykusuna geçer 10 da falan uyanır. Akşam erken uyuyunca dedim acaba hasta mı gece sürekli onu kontrol etmekten uyuyamadımbaşım çok ağrıyor, şimdi de öğle uykusunu yaptı 40 dk falan uyandı. Doğum sonrası regl olmayan var mı acaba ben henüz olmadım normal midir
Benim oğlanda gündüzleri çok uyumuyor çok nadir 2 saat uyuduğu, gazı olunca bizimki de çok mızmızlanıyor neyseki uykusu dağılmıyor da devam ediyor uykuya. Geçmiş olsun canım bizimde 1 ay oldu sünnet olalı iyileşti artık biz fitil kullanmamıştık , tekrar düzene girer inşallah canımBen de regl olmadım. Misafir vardı dün sadece toplamda 1 saat gündüz uykusu yattı aksam 8de uyuyakaldi sabah 7.30a kadar. Ama cok kalkti acikti emdi geri yattı. Gecen hafta sünnet olduk 3 fitil kullandık kaka duzenimizi bozdu...
Şöyle oldu anlatayım.Nazar değdi sana ya da dizi izledin yine
Kesinlikle birde yalnız olacaksın. Birde bizlerle bağı olduğu için dokunma istiyo yoksa yok. Dizimde ellerinden tutarım bacaklarının üzerinde durur elimiz uyur hemen dalar 2 sallamaya ama beşiğe geldi mi elinden tutarım kıçını kaldırır, kıçını tutarım eli yüzünde bni de öyle çabalar görünce birde yüzüme bakar gülmezçsin mi bnde başlarım kahkaha ya tutamıyorum kendimi. Derken en son dizde devam ediyoruz ama sonra beşiğine koyunca uyumaya devam ediyor iş ilk uyumads.Uyku egitimi vermek de biraz zormuş. Yani öyle yatağa yatır gel olmuyor .İlk gün güzel geçiyor ama sonra direnmeye başlıyorlar. Sabır işi yoksa bir püf noktası yok .sallayınca daha kolay uyuyor ama yatağa koyunca zor uyuyor
Önce sen uyumamışım sonra kız madem annem uyumuyor ben de uyumayim demişŞöyle oldu anlatayım.Gündüz önce beraber toplantıya gittik bir sürü kişi gördü sevdi. Sonra aşıya gittik. Eve geldik çok yoruldu ama dışarda ilgiden uyumadı. Aşıdan sonra çok ağladı. 9.30 gibi bir yattı uyudu. Normalde 1 saate kalkardı kalkmadı. Bende hadi dedim belki uyur uyanmaz dizi izleyelim. Doctor un 8. Bölümü Nisan'da olmuş fark etmemişim. Bir 9. Bölüm var. 8 iz izledik. 9 biraz uzunmuş 1.5 saat onu da 1 saat izledik ki kız uyanmasın mi saat 1.30 babası mecbur yattı biz kaldık başbaşa ne yaptıysam fayda etmedi. En son salona gittim pusete koydum. Açtım bir dizi daha yok uyumaz. Üstüne 2 dizi daha izledim. En son koltukta yanyana yatarak etmiyoruz. 4 de uyudu aldım yatağa gitti. 5.30 uyanmasın mi artık bende mecal kalmamış. Babası aldı dizi de salladı. 6 yi geçerek uyumuş 8 de kalktı. Geri uyumadı. 11 gibi yarım saat kestirdi. Sonra büyük geldi ona yemek filan kahvaltıya ancak 11.30 ottirdum. Daha 2 lokma yemişim geri uyandı. Şimdi tekrar emmeye yattık bakalım ne olacak. Velhasıl benim uyku gitti kahveyi dayadim artık. Durum bundan ibaret
Kız ben doğuramam Bi daha tamam Allah olmayana versin biz birini sağlıkla büyütelim inşallahKız 2. Ye saklasana
Çok kötü dokusu ya baby turco daha iyi düşünHadi ya neden beğenmedin? Eşim Carrefour un bezini almış sevdim ben
Yüzüne değil de karnına bakacakmissin .Sallama oyle bir illet ki çocuktan önce senin vazgeçmen gerekiyor çünkü yatağına yatirinca tepinip duruyorlarKesinlikle birde yalnız olacaksın. Birde bizlerle bağı olduğu için dokunma istiyo yoksa yok. Dizimde ellerinden tutarım bacaklarının üzerinde durur elimiz uyur hemen dalar 2 sallamaya ama beşiğe geldi mi elinden tutarım kıçını kaldırır, kıçını tutarım eli yüzünde bni de öyle çabalar görünce birde yüzüme bakar gülmezçsin mi bnde başlarım kahkaha ya tutamıyorum kendimi. Derken en son dizde devam ediyoruz ama sonra beşiğine koyunca uyumaya devam ediyor iş ilk uyumads.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?