Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar benim onceki aksam silince lekem geldi ama leke dediğim kırmızı yani kahve falan değildi.dedim adet oluyorum ama devami gelmedi.normalde böyle hiç olmazdı ama doğum falan lohusalık normal mi ki ne diyorsunuz.
İlk gelen öyle gelmişti benim .Bir 4 5 gün sonra da devamı geldi

Önce sen uyumamışım sonra kız madem annem uyumuyor ben de uyumayim demiş çok disarda kalınca öyle yapıyorlar. Günleri günlerini tutmuyor
Nasıl güzel miydi doktor Who
Güzeldi baya ama değdi uykusuzluğa

Bu arada güncelleme: öğlen 13 uykusu için emmeye yattık ve yarimsaat kestiren bebe yanımda uyanık hala

Ahşapsa efil efil eser valla.
Esintinin az geleceği noktaya yatır. Odanın kapısını falan kapat benim gibi

Benim alt kat daire boş. Kışın emeklemeye başlayınca nasıl soğuk almadan koruyacağımı bilmiyorum..

Başlarda bi hafta kadar mama aldı sonra kestim anne sütü alıyor

Günü doğru perşembe günü 4.ayı dolacak haklısınız artık bırakmam lazım yavaş yavaş deneyeceğim Aslında bazen ninniyle yatıyor ama bazen hiç durmuyor anne karnı sesiyle hemen sakinleşiyor alıştı herhalde

Kızlar fazla okuyamiyorum biri beni bilgilendirebilir mi? Menenjit aşısı ne zaman yapılıyor?
Menenjitte farkli turler var.en sık gorulen b grubu icin bexero 3.aydan itibaren yapilmaya baslaniyor.biz basladik ikinci dozla arasinda 2 ay olmasi gerekiyor sonra da 14.ayda ucuncu doz yapilacak bize
Bebegin ayina gore dozlar degisiyor.bu yuzden doktorun planlamasi gerek

Ben şimdi bırakma evresindeyim öyle direniyor ki .1 kere dışarı çıkar sallanmaya alışıyor ya diğer sefer yine yatağında yatmiyor .istiyor ki yine pusette yatıyim .cokk sabır istiyor çok. 1 saat ağladı demin .çünkü öncesinde pusetinde dışarı çıkardım.simdiki çocuklar çok akıllı. Bir kere olanı hatırlıyor anıları canlanıyor

Selam kızlar görüp cevap veren soran merak eden herkese tesekkür ederim girip yazamadım kosusturmacadan .. doktora götürdüm alerji döküntüsü degil dedi iki tüp kan aldılar hicbir problem yokmus tüm degerleri iyi cıktı enfeksıyonel bir durum muhtemelen dedıler antibiyotik krem verdiler iyide geldi baska hicbir yerinde yara yoktu nıye bekledın dıye soranlar icin yara ilktn küçüktü biz fark etmeden biryere sürttü zannetik takip ettigimizde diger elinde cıktıgını buyumeye basladıgını görünce dr goturduk dktorn ilk sordugu seyde okula gıden kardes varmı dedı oglum anaokuluna gidiyor yaralrn ardındanda hastlk geldi zaten oksuruk burun akıntısı oglumda okula gittignden belli hasta iylessin dıye bir hafta okula yollamıyorm iylesiyor gidiyor geliyor yıne hasta hasta hasta cocugunu okula yollayanlr var maalesf hal boylr olunca oglumdan kızıma gecıp duruyor cıldırmak uzerym zaten hic durmuyordu ustune bırde hastalk zilli bebek gbi hc susmuyor zır zır zır aglıyor uyku yok çıldırıciiiim artık dokunmayın bana ben cok fenayam bi bukadar daha yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…