- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.501
Seninki seviyor yatmayıYok bizimki popişi kaldıramıyo valla dönmek için bi çaba sarfettiğini görmedim. Ama ayaklarını oynatıyo. Genelde onu oynatıp ben yoruyorum
İlk gelen öyle gelmişti benim .Bir 4 5 gün sonra da devamı geldiKızlar benim onceki aksam silince lekem geldi ama leke dediğim kırmızı yani kahve falan değildi.dedim adet oluyorum ama devami gelmedi.normalde böyle hiç olmazdı ama doğum falan lohusalık normal mi ki ne diyorsunuz.
Güzeldi bayaÖnce sen uyumamışım sonra kız madem annem uyumuyor ben de uyumayim demişçok disarda kalınca öyle yapıyorlar. Günleri günlerini tutmuyor
Nasıl güzel miydi doktor Who
Bugün bi şey var uyumuyorlarGüzeldi bayaama değdi uykusuzluğa
Bu arada güncelleme: öğlen 13 uykusu için emmeye yattık ve yarimsaat kestiren bebe yanımda uyanık hala
Bende tam tamına sizin gibi yapıyorum. Evet yerden soğuk geçmesindrn ziyade esinti korkutuyor. Çünkü fizik kuralı ısınan hava yükseldiği için soğuk esinti alttan oluyor. Benim evimin camları ahşap, havayı geçiriyor, bende o sebeple çarpmasına korkuyotm9
Hiç sormaaa yaaaSeninki seviyor yatmayıbir de maşallah o popisi kaldırmak da zor
Benimki şimdi yine denemeye yattım bugün 2 kere yarım saat kestirdi.Ay bugün benim bebe de uyumadı bi değişik hallerde yaa
Başlarda bi hafta kadar mama aldı sonra kestim anne sütü alıyorKilo oldukça kendilerini çekmesi de zor oluyor .popoyu kaldiramiyorlar. Biraz senin teşvik etmen gerekiyor . Senin ağırlık calismana ne gerek var ki yarın bir gün emekler zaten .
Sadece Anne sütüyle mi bu kiloya ulaştı acaba
Günü doğru perşembe günü 4.ayı dolacak haklısınız artık bırakmam lazım yavaş yavaş deneyeceğimEğer günü doğruysa yani 120 gün artık yavaştan sallanmayi biraktirmaniz gerekiyor .tabi bırakmayan bırakmıyor ahh ne zorBu aylardan sonra alışkanlık yaparmış. Bir de aklınızda olsun tabi cocugun huyuna göre değişir de artık anne karnı değil doğa sesleri dinletmeniz daha İÜ olurmuş. Çünkü artık anne karnı dönemi bitti
Aynen benimkide anca yarım saattir. Bende deneyeceğim şimdi bakalımBenimki şimdi yine denemeye yattım bugün 2 kere yarım saat kestirdi.
Menenjitte farkli turler var.en sık gorulen b grubu icin bexero 3.aydan itibaren yapilmaya baslaniyor.biz basladik ikinci dozla arasinda 2 ay olmasi gerekiyor sonra da 14.ayda ucuncu doz yapilacak bizeKızlar fazla okuyamiyorum biri beni bilgilendirebilir mi? Menenjit aşısı ne zaman yapılıyor?
Ben şimdi bırakma evresindeyim öyle direniyor ki .1 kere dışarı çıkar sallanmaya alışıyor ya diğer sefer yine yatağında yatmiyor .istiyor ki yine pusette yatıyim .cokk sabır istiyor çok. 1 saat ağladı demin .çünkü öncesinde pusetinde dışarı çıkardım.simdiki çocuklar çok akıllı. Bir kere olanı hatırlıyor anıları canlanıyorGünü doğru perşembe günü 4.ayı dolacak haklısınız artık bırakmam lazım yavaş yavaş deneyeceğimAslında bazen ninniyle yatıyor ama bazen hiç durmuyor anne karnı sesiyle hemen sakinleşiyor alıştı herhalde
Bunlara Alman disiplini gerekiyor .1 kere dışarı çıkardın ya hep dışarı istiyor .hep ayni yerde aynı zamanda uyuacaklar .Benimki şimdi yine denemeye yattım bugün 2 kere yarım saat kestirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?