Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Uykudan uyanır gibi olunca emzir benimki 40 lidan beri öyle. 5 dakika emer kimi zaman emmez .öyle cins bir çocuk. Algısı çok açık meme reddi 3.ayda oluyorsa benim 2.ayda oldu
Her gün uykusundan uyanınca veriyorum genelde .eminim erken yürüyecek erken konuşacak ama ben bazen çok yipraniyorum. Sabır sabır bazen çocuğa bağırıyorum. 1 saat dil döküyorum tamam annecim sakın annecim gezdiriyorum. Etini kesmişim gibi agliyor .istiyor ki uykusu gelince hemen uyuyum .10 saniye bekliyor uyuyamiyor agla agla .bak simdi uyudu yarim saat sonra uyanir cunku emmeden uyudu .yani boyle doya doya emziremedim .geceleri de meme manyağı oluyor saldırıyor.

Çok çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin

Ben de korkumdan mama ya da biberonla anne sütü vermeye korkuyorum. Benimki hemen anlar .öyle biliyorlar ki .uyumadan önce emmiyor .gunde bir kaç kere emmiyor .kilo da az aldı.ne yapıyım veremiyorum biliyorum çünkü beni emmez .ac uyusun ne yapıyım.

Allahim inşallah zaman hızlı geçer ve bir an önce 3 4 yaşlarına gelirler

Kızlar 4. aya yaklaşıyoruz.
Şu 4. ay atağını illa yaşamak zorunda mıyız?
Yani her bebek yaşıyor mu?
Tecrübeli bacılar bir toplanın hele
Uykuda yaşıyorsun uykuyu seven bebek olsa bile .uykuyu sevmeyenleri düşünemiyorum bile her bebek yasamiyor galiba .bizde meme reddi olmadı çünkü 2.aydan beri böyle gıcık emiyor. Yani hep böyleydi.uyku sorunu da öyle herkeste olmak zorunda değil. Kimi zaman 12 de kalkması gerekirken 10 da kalkıyor. 4.30 da emiyor .6 da kalkıyor. Eli ayağı durmuyor .şu 1 ayı da atlatırsam biraz ohh derim umarım

Say bakalm. O da iyi benimki eee eee diye bagiriyor uyutmasam cildirir seninki aglamiyor sessizce car3sine bakiyor demekki

Sağlık ocağı veriyormuş ama onu kullanmam sanırım. D vitamini verdiler. Yağ acı bayat gibiydi. Ocran sprey aldım onu kullanıyorum.
Evet 4. Ay da verirlermiş ama ben de kullanmicam onu. D vit de probiyotikliyi kullanmistim o bitti asm nin v3rdiginden takiliyrm ama acikcasi sanrm ben de baska bi d vit vercem. Bu dedigine bakiyim bi

Tüh ya uykuyu seviyor bizim kız ama uykusuz geceler gelecek galiba

Yüzüne değil de karnına bakacakmissin .Sallama oyle bir illet ki çocuktan önce senin vazgeçmen gerekiyor çünkü yatağına yatirinca tepinip duruyorlar
Deneyeceğim gündüz. Biliyorum kardeşim den ayrıca şimdi bile dizim ağrıyor birde kilolu yum daha çok diz kapaklarım ağrıyor. Biri de sakattı zaten hamilelik öncesinden beri. Diizi bırakması bnm için daha büyük nimet...

Say bakalm. O da iyi benimki eee eee diye bagiriyor uyutmasam cildirir seninki aglamiyor sessizce car3sine bakiyor demekki
geçen baktı ben ninni söylemiyorum elini yüzüyle kapatmış eeee eeee diyo uyutmaua çalışıyo kendini bugun fenaydı yaaaaa bugun 11de uyandı
2 de uyudu
5buçuk gibi uyudu
Bide şimdi uyuyooo birazdan uyanır az uyuyo
10 gibi bidaha uyu
12 buçuk 1 gibi gece uykusuma geçiyo
Farkettimde hergğn aynı saattlerde uykusu geliyo

E devlete şahsi odemeler diye girip baktiniz mi?

Iyi bari ayni saatlerdeyse düzeni var benimki de kisa kisa uyuyor canm ona yapcak bisey bulamadm zamanla uzar belki bakalm

Hadi bakalm inş uzar uykusu. Benimkine denedm o dedigi uyandir uyut yöntemi demi cidden 15 dk fazla uyudu. Ama surekli bunu yapmak mümkün olmuyor her zaman. Peki müdahale etmesem uykularini kendi uzatamaz mi ki acaba ?

Evet ben de yavastan birakiyrm destekleri. Sallama isini naptn peki? onu nasil biraktircam bilemiyrm ben

Ben direkt arka kamerayı tutuyorum
Ekrana baktırmıyorum
Çeviremicek gibiysem ekran ışığını komple kısıyorum görünmüyor birsey

Kıyamıyorum zaten dursun nolur nolmaz
Öyle tabi zaten ha deyince de satılmıyor belki alan da olmaz
Valla ekranı tutuyordum biraz hiç tutmam artık

Ben de regl olmadm henüz

Ben hala beyaz gürültüyle uyutuyorum nasıl bırakıcaz ya uyumuyor ki başka türlü de
Pişpişli seslere geç bence canım yavaştan
Bir iki mızmızlanır susar sonra
O sesler çok yorucu gerçekten. Bence bebekler de duymamak adına uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…