Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet ben de yavastan birakiyrm destekleri. Sallama isini naptn peki? onu nasil biraktircam bilemiyrm ben
Sallamayı komple bıraktım ama akıl sağlığım bozulacak böyle giderse bazen sallamamak için zor tutuyorum kendimi. Sallıyordun uyuyordu bunda öyle mi

Kızlar 4. aya yaklaşıyoruz.
Şu 4. ay atağını illa yaşamak zorunda mıyız?
Yani her bebek yaşıyor mu?
Tecrübeli bacılar bir toplanın hele

2 gündür uykusuz demin zor daldı. uykusunda ağlıyor 3 kere yanına gittim. Valla nazar mı değdi? uyku gerilemesi mi? güneş tutulması mı? yoksa aşının etkilerimi anlamadım ama gün boyu uyumadım helakım çıktı.

Çok geçmiş olsun canım. Bir an evvel geçer inşallah.

Google da böyle yazıyor:

4 ay uyku gerilemesi ne yapmalıyım?

4. aydaki uyku gerilemesi dışında bütün gerileme dönemleri birkaç gün içinde geçer. Sabırlı olmaya çalışın. Geçici çözümler bulmak adına yani bir an önce uyutabilmek için sağlıklı olmayan uyku alışkanlıklarından ve rutinlerden uzak durun (sallamak, memede uyutmak, kucakta uyutmak vb.).

E nasıl uyutcaz

Ben bunu doktora sordum, oda rutin oluşturmaya çalış ama bir düzen bekleme şuan çok erken dedi.. 6 ay itibariyle eğer haşa beklediğimiz saatlerde uykular görmezden o zaman Bi planlama yaparız dedi.
Ama ben eğer uyuttum diyelim 10 15 dk sonra uyandıysa geri uyutmayı deniyorum, bazen uyuyor

Vlada bende panjur var, zifiri karanlıkta denedim, hafif aydınlıkta denedim, tamamen gün ışığında da yatırdım çok bir fark gözlemleyemedim ya. Yinede gece gibi yapmıyorum ama hafif loş olacak şekilde indiriyorum. Gece gibi olmasını istemiyorum zaten gündüz uykusu yaptığını bilsin birazda. Ay annelik delilik valla her şeyi ıncık cıncık yapıyoruz

Evet bu dönem bir şeyi düzenli yapmak tehlikeli. 0-3 ayda ki gibi değil alışkanlık haline gelirse bağımlılık gibi oluyor ya. Ben şöyle bir yol buldum, bazen memede emerek uyuyor, bazen hafif sallıyorum kolumda bazen beşiğinide çok hafif sallıyorum.. Hep farklı bir yöntemle uyutuyorum hiç birine tam olarak alışıp sadece onu aramasın diye

Aynen nasıl uyucak bu çocuk

Benim ilk bebem uyuycağı zaman kendi uyurdu. Öbür türlü ne yaparsan yap uyumazdı. Bu bebem emerken uyurdu. 2 gündür emerken uyuyor emmesi bitince kalkıyor.
Memede uyuyan bebişde zor yaaaaa cidden çevremdekileri görüyorum öyle alışında hep meme istiyo emzik yerine memeyi emiyo hep

Düzenli aynısını yapınca alışıyomu bu dönemde

Düzenli aynısını yapınca alışıyomu bu dönemde

Artık alışır tabi.. Mesela şöyle bir öneride de bulundu bana, kendinize bir şarkı belirle dedi, günde belli saatler onunla o şarkıyla dans et, kucağında onu rahatlat, bir süre sonra o şarkıyı duyduğunda bile kendiliğinden rahatladığını farkedeceksin dedi ya yerim onu ve anı hafızasını

Karanlık ilk çocukta yaramamıştı karartma storu var odasında. Asla uyumuyordu.

İyi fikirmiş bende bundan sonra öyle yapacağım

Ssk'da onaylatmaniz gerekli ama sizin yerinize esinizde gidebilir onaylandıktan sonra e devlet üzerinden takip edebilirsiniz

Son düzenleme:
Her zaman bebe uyumaz bu gecede beni uyku tutmuyor hastaydım akşam üstü yarım saat kestirmistim onu komple gece uykusu sandı bünye zaarrr gözlerim kapanıyor ama beynim susmuyor güneş tutulması da geçti gitti bahanemde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…