- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.561
Evt hala hafiften salliyrm da nasil yapsam bilemedm suan o derece sabrim yokSallamayı komple bıraktım ama akıl sağlığım bozulacak böyle gidersebazen sallamamak için zor tutuyorum kendimi. Sallıyordun uyuyordu bunda öyle mi
Denicem bakalım evet bir şeye alıştırmak ilk günler zor olur dediğin gibi yapayımPişpişli seslere geç bence canım yavaştan
Bir iki mızmızlanır susar sonra
O sesler çok yorucu gerçekten. Bence bebekler de duymamak adına uyuyor
Hepsini yapan ben iptalGoogle da böyle yazıyor:
4 ay uyku gerilemesi ne yapmalıyım?
4. aydaki uyku gerilemesi dışında bütün gerileme dönemleri birkaç gün içinde geçer. Sabırlı olmaya çalışın. Geçici çözümler bulmak adına yani bir an önce uyutabilmek için sağlıklı olmayan uyku alışkanlıklarından ve rutinlerden uzak durun (sallamak, memede uyutmak, kucakta uyutmak vb.).
E nasıl uyutcaz
Son cümleye kadar her şey çok güzeldiGoogle da böyle yazıyor:
4. aydaki uyku gerilemesi dışında bütün gerileme dönemleri birkaç gün içinde geçer. Sabırlı olmaya çalışın. Geçici çözümler bulmak adına yani bir an önce uyutabilmek için sağlıklı olmayan uyku alışkanlıklarından ve rutinlerden uzak durun (sallamak, memede uyutmak, kucakta uyutmak vb.).
E nasıl uyutcaz
Aynen bende bu kontrolde doktora sorduğumda 5 ayın dolmasini bekle dedi bakalım neler olacak .Ben bunu doktora sordum, oda rutin oluşturmaya çalış ama bir düzen bekleme şuan çok erken dedi.. 6 ay itibariyle eğer haşa beklediğimiz saatlerde uykular görmezden o zaman Bi planlama yaparız dedi.
Ama ben eğer uyuttum diyelim 10 15 dk sonra uyandıysa geri uyutmayı deniyorum, bazen uyuyor
Vlada bende panjur var, zifiri karanlıkta denedim, hafif aydınlıkta denedim, tamamen gün ışığında da yatırdım çok bir fark gözlemleyemedim ya. Yinede gece gibi yapmıyorum ama hafif loş olacak şekilde indiriyorum. Gece gibi olmasını istemiyorum zaten gündüz uykusu yaptığını bilsin birazda. Ay annelik delilik valla her şeyi ıncık cıncık yapıyoruz
Ya hiç sorma şu zamana kadar güzeldi. Başta gece uykusu memedeydi , sonra gündüzler de başladı . Şimdi dışarda Bebek arabasında uyumak istiyor hatta gözleri gidiyor ama o meme illaki ağzına bi girecek . Tamam emzirmeyi seviyorum güzel ama uykuyla bu kadar eşleşmeseydi iyiydiMemede uyuyan bebişde zor yaaaaa cidden çevremdekileri görüyorum öyle alışında hep meme istiyo emzik yerine memeyi emiyo hep
Yaaaaa kıyamam minnoşlara hiç benArtık alışır tabi.. Mesela şöyle bir öneride de bulundu bana, kendinize bir şarkı belirle dedi, günde belli saatler onunla o şarkıyla dans et, kucağında onu rahatlat, bir süre sonra o şarkıyı duyduğunda bile kendiliğinden rahatladığını farkedeceksin dediya yerim onu ve anı hafızasını
Yatağına koyacan uyuyacakGoogle da böyle yazıyor:
E nasıl uyutcaz
Bu günlerde geçicek beee ek gıdaya başlayalım biiii belki memede uyumayı bırakırYa hiç sorma şu zamana kadar güzeldi. Başta gece uykusu memedeydi , sonra gündüzler de başladı . Şimdi dışarda Bebek arabasında uyumak istiyor hatta gözleri gidiyor ama o meme illaki ağzına bi girecek . Tamam emzirmeyi seviyorum güzel ama uykuyla bu kadar eşleşmeseydi iyiydi
Bizimkini babası geceleri kucağında gezdirerek uyutuyor. O zaman Allah eşime güç kuvvet versinEvet bu dönem bir şeyi düzenli yapmak tehlikeli. 0-3 ayda ki gibi değil alışkanlık haline gelirse bağımlılık gibi oluyor ya. Ben şöyle bir yol buldum, bazen memede emerek uyuyor, bazen hafif sallıyorum kolumda bazen beşiğinide çok hafif sallıyorum.. Hep farklı bir yöntemle uyutuyorum hiç birine tam olarak alışıp sadece onu aramasın diye
Üşütünce soğuk soğuk terliyorlarGünaydin. Sabah uyandik uyanalı 5 6 kere hapşırdık.burnunu temizledim simdi uyuttum. Inş hasta neyim olmamıstır. Dün gece ince giymesine ragmen ensesi terlemisti. 3 gündür boyun ense kulak arkası kafa arkası baya sıcak. Ateşli gibi de degil gibi de. Cözemedim neyi varsa. Üşüttü de terliyor mu ki acep
Var mı kız öyle bir bebe yolla bana.Yatağına koyacan uyuyacak
Vallahi ben de süphe ettim. Terine dikkat ediyim o zaman.Üşütünce soğuk soğuk terliyorlar
Bizimki yatağına koyacan kısmına uyuyor ama aglama kısmına uymuyorVar mı kız öyle bir bebe yolla bana.
Belki de artık ter bezleri daha çok çalışıyor. Bizimki hep hapsurur aslında kötü bir şey değil tozları atıyorGünaydin. Sabah uyandik uyanalı 5 6 kere hapşırdık.burnunu temizledim simdi uyuttum. Inş hasta neyim olmamıstır. Dün gece ince giymesine ragmen ensesi terlemisti. 3 gündür boyun ense kulak arkası kafa arkası baya sıcak. Ateşli gibi de degil gibi de. Cözemedim neyi varsa. Üşüttü de terliyor mu ki acep
Vallahi belki de bilmiyrm birden oldu iki üc gündür böyle sıcaklıyor cocuk kucagimda bile anliyorum sıcak yani. Yatarken de haliyle enseye dogru saclar terlemiş oluyor.Belki de artık ter bezleri daha çok çalışıyor. Bizimki hep hapsurur aslında kötü bir şey değil tozları atıyor
Bizimki de ensesi ve saçı terlemis kalkıyor. Emerken de terliyor ki yazın bile terlemezdi .yatarken ve emerken normal diye biliyorumVallahi belki de bilmiyrm birden oldu iki üc gündür böyle sıcaklıyor cocuk kucagimda bile anliyorum sıcak yani. Yatarken de haliyle enseye dogru saclar terlemiş oluyor.
??Kızlar bebişlerinizin pişik olmaması için napıyosunuz? ben kaç farklı krem denedim sonuç hüsran bi türlü engeleyemedim pişik olmasını ne kullansam faydası olur yardımcı olursanız çok sevinirim
valla bi ara benimde denemediğim şey kalmadı en son buradan tanıştığım biri ve eczacımda bepanthol baby pişik önleyici merhem önerdi de onu kullanarak rahat ediyoruzKızlar bebişlerinizin pişik olmaması için napıyosunuz? ben kaç farklı krem denedim sonuç hüsran bi türlü engeleyemedim pişik olmasını ne kullansam faydası olur yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?