Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hepsini yapan ben iptal

Son cümleye kadar her şey çok güzeldi

Aynen bende bu kontrolde doktora sorduğumda 5 ayın dolmasini bekle dedi bakalım neler olacak .
Karartma perde alırsam bende zifiri karanlık değil de en azından uyuduğu zaman loş olsun. Gözünü açtığı an etrafa bakıp uykusunu kaçıriyor çünkü
Memede uyuyan bebişde zor yaaaaa cidden çevremdekileri görüyorum öyle alışında hep meme istiyo emzik yerine memeyi emiyo hep
Ya hiç sorma şu zamana kadar güzeldi. Başta gece uykusu memedeydi , sonra gündüzler de başladı . Şimdi dışarda Bebek arabasında uyumak istiyor hatta gözleri gidiyor ama o meme illaki ağzına bi girecek . Tamam emzirmeyi seviyorum güzel ama uykuyla bu kadar eşleşmeseydi iyiydi

Yaaaaa kıyamam minnoşlara hiç ben

Yatağına koyacan uyuyacak

Bu günlerde geçicek beee ek gıdaya başlayalım biiii belki memede uyumayı bırakır
Umut fakirin ekmeği

Günaydin. Sabah uyandik uyanalı 5 6 kere hapşırdık. burnunu temizledim simdi uyuttum. Inş hasta neyim olmamıstır. Dün gece ince giymesine ragmen ensesi terlemisti. 3 gündür boyun ense kulak arkası kafa arkası baya sıcak. Ateşli gibi de degil gibi de. Cözemedim neyi varsa. Üşüttü de terliyor mu ki acep

Bizimkini babası geceleri kucağında gezdirerek uyutuyor. O zaman Allah eşime güç kuvvet versin

Üşütünce soğuk soğuk terliyorlar

Belki de artık ter bezleri daha çok çalışıyor. Bizimki hep hapsurur aslında kötü bir şey değil tozları atıyor

Kizlar annenin demiri düşerse bebek daha mı az kilo alır. Adetliyken bu çocuk kilo almıyor. Bu ay adetim yaklaşık 15 gün sürdü. O süre zarfında çok az aldı doktora sormadım bu kadar uzun sürmesi normal mi diye hani düzensizlik olur ya

Belki de artık ter bezleri daha çok çalışıyor. Bizimki hep hapsurur aslında kötü bir şey değil tozları atıyor
Vallahi belki de bilmiyrm birden oldu iki üc gündür böyle sıcaklıyor cocuk kucagimda bile anliyorum sıcak yani. Yatarken de haliyle enseye dogru saclar terlemiş oluyor.

Vallahi belki de bilmiyrm birden oldu iki üc gündür böyle sıcaklıyor cocuk kucagimda bile anliyorum sıcak yani. Yatarken de haliyle enseye dogru saclar terlemiş oluyor.
Bizimki de ensesi ve saçı terlemis kalkıyor. Emerken de terliyor ki yazın bile terlemezdi .yatarken ve emerken normal diye biliyorum

Kızlar bebişlerinizin pişik olmaması için napıyosunuz? ben kaç farklı krem denedim sonuç hüsran bi türlü engeleyemedim pişik olmasını ne kullansam faydası olur yardımcı olursanız çok sevinirim

valla bi ara benimde denemediğim şey kalmadı en son buradan tanıştığım biri ve eczacımda bepanthol baby pişik önleyici merhem önerdi de onu kullanarak rahat ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…