Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
valla bi ara benimde denemediğim şey kalmadı en son buradan tanıştığım biri ve eczacımda bepanthol baby pişik önleyici merhem önerdi de onu kullanarak rahat ediyoruz
İçerik olarak iyi mi bebeğime kullandığım şeylerin içeriğine dikkat etmeye çalışıyorum

Bezinden kaynaklı olabilir, bezi değiştir istersen

Benim de 10 gün falan sürdü. Bilmiyorum ki nasıl olur ama tekrar demir hapına başladım. 1 aydır bitince icmemistim. Şimdi evde bir paket buldum. Bu bitsin bir daha alırım. Benim normalde de demirin düşüktür zaten. Hamilelikte nasıl yuksetebildim hayret etmiştim. Çünkü regl olmuyordum yeni dank.etti.

Sudocrem çok iyi geldi tavsiye ederim. Ben bunchen almıştım her alt açmada sürmeme rağmen pişik oldu. Fito sürdüm Bepanthol sürdüm. Düzelmedi. Sudocrem hemen geçirdi. Düzenli kullanımda da yapmıyor pisik

Arkadaşım sağlık ocağı verdiğini demir damlasini kullanmış. Hemşire demiş damağa değmesin dış rengi değişir diye. E bebek nasıl anladın damağa değmesin emiyo sonuçta. Çocuğun dişler çürümüş. Bu seferki aşının etkileri fazlaydı bacaklarına dokununca ağladı benim cadı. Aksma kaka yapınca da banyo yaptırdım mecbur mışıl mışıl uyudu

Sağlık ocağının verdiği demir neymiş ki acaba

Ya sinir oluyorum şu yöntemleri yazanlara. Komik geliyor. İçimden dışımdan küfrediyorum
Benim yerime gecenin köründe ayakta gezdirip, kafası düşene kadar bebe bas bas bağırırken yanında otursunlar sıkıysa

Ben sadece sudocrem kullanıyorum.
İlk çocukta da kullandım memnundum.

Zeytinyağı sür ocakta Bi dk ısıt soğut kullan ama popişe dikkat et oraya günde bir kereden fazla sürme

Kız regl olmayınca demir düşük mü demek ben olmadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…