- 24 Ocak 2007
- 407
- 331
- 628
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.581
İçerik olarak iyi mi bebeğime kullandığım şeylerin içeriğine dikkat etmeye çalışıyorumvalla bi ara benimde denemediğim şey kalmadı en son buradan tanıştığım biri ve eczacımda bepanthol baby pişik önleyici merhem önerdi de onu kullanarak rahat ediyoruz
evet zaten güvenmesem bende kesinlikle almazdım içnde paraben parfüm koruyucu vs bu tarz kimyasallar yok içim rahat o yüzdenİçerik olarak iyi mi bebeğime kullandığım şeylerin içeriğine dikkat etmeye çalışıyorum
O zaman deneyebilirim bende.. her gün mü sürmek lazım nasıl kullansam daha etkili olur?evet zaten güvenmesem bende kesinlikle almazdım içnde paraben parfüm koruyucu vs bu tarz kimyasallar yok içim rahat o yüzden
ben her gün hatta her bez değiştirirken kullanıyorum ince tabaka halinde sürüyorum öyle yapmanı öneririm sanadaO zaman deneyebilirim bende.. her gün mü sürmek lazım nasıl kullansam daha etkili olur?
Bezinden kaynaklı olabilir, bezi değiştir istersenKızlar bebişlerinizin pişik olmaması için napıyosunuz? ben kaç farklı krem denedim sonuç hüsran bi türlü engeleyemedim pişik olmasını ne kullansam faydası olur yardımcı olursanız çok sevinirim
Teşekkürlerben her gün hatta her bez değiştirirken kullanıyorum ince tabaka halinde sürüyorum öyle yapmanı öneririm sanada
Bezini sık sık değiştiriyorum aslındaBezinden kaynaklı olabilir, bezi değiştir istersen
Yok bazı bezler pişik yapıyo ne kadar sık değiştirirsen değiştirBezini sık sık değiştiriyorum aslında
Öneriniz olur mu peki şunu kullanın gibisinden belkide ondan kaynaklıYok bazı bezler pişik yapıyo ne kadar sık değiştirirsen değiştir
Benim de 10 gün falan sürdü. Bilmiyorum ki nasıl olur ama tekrar demir hapına başladım. 1 aydır bitince icmemistim. Şimdi evde bir paket buldum. Bu bitsin bir daha alırım. Benim normalde de demirin düşüktür zaten. Hamilelikte nasıl yuksetebildim hayret etmiştim. Çünkü regl olmuyordum yeni dank.etti.Kizlar annenin demiri düşerse bebek daha mı az kilo alır. Adetliyken bu çocuk kilo almıyor. Bu ay adetim yaklaşık 15 gün sürdü. O süre zarfında çok az aldı doktora sormadım bu kadar uzun sürmesi normal mi diye hani düzensizlik olur ya
İşte bizimki de öyle aynından11
Bizimki yatağına koyacan kısmına uyuyor ama aglama kısmına uymuyordün ağla ağla içi gitti .Ben de inat ettim sallamadim
Usuttu mu acaba? Ya da fazla mi geliyor üstündekiler.Vallahi belki de bilmiyrm birden oldu iki üc gündür böyle sıcaklıyor cocuk kucagimda bile anliyorum sıcak yani. Yatarken de haliyle enseye dogru saclar terlemiş oluyor.
Sudocrem çok iyi geldi tavsiye ederim. Ben bunchen almıştım her alt açmada sürmeme rağmen pişik oldu. Fito sürdüm Bepanthol sürdüm. Düzelmedi. Sudocrem hemen geçirdi. Düzenli kullanımda da yapmıyor pisikKızlar bebişlerinizin pişik olmaması için napıyosunuz? ben kaç farklı krem denedim sonuç hüsran bi türlü engeleyemedim pişik olmasını ne kullansam faydası olur yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu seferki aşının etkileri fazlaydı2 gündür uykusuz demin zor daldı. uykusunda ağlıyor 3 kere yanına gittim. Valla nazar mı değdi? uyku gerilemesi mi? güneş tutulması mı? yoksa aşının etkilerimi anlamadım ama gün boyu uyumadım helakım çıktı.
Sağlık ocağının verdiği demir neymiş ki acabaArkadaşım sağlık ocağı verdiğini demir damlasini kullanmış. Hemşire demiş damağa değmesin dış rengi değişir diye. E bebek nasıl anladın damağa değmesin emiyo sonuçta. Çocuğun dişler çürümüş.
Bu seferki aşının etkileri fazlaydıbacaklarına dokununca ağladı benim cadı. Aksma kaka yapınca da banyo yaptırdım mecbur mışıl mışıl uyudu
Google da böyle yazıyor:
4 ay uyku gerilemesi ne yapmalıyım?
4. aydaki uyku gerilemesi dışında bütün gerileme dönemleri birkaç gün içinde geçer. Sabırlı olmaya çalışın. Geçici çözümler bulmak adına yani bir an önce uyutabilmek için sağlıklı olmayan uyku alışkanlıklarından ve rutinlerden uzak durun (sallamak, memede uyutmak, kucakta uyutmak vb.).
E nasıl uyutcaz
Evt hala hafiften salliyrm da nasil yapsam bilemedm suan o derece sabrim yok
Kızlar bebişlerinizin pişik olmaması için napıyosunuz? ben kaç farklı krem denedim sonuç hüsran bi türlü engeleyemedim pişik olmasını ne kullansam faydası olur yardımcı olursanız çok sevinirim
Zeytinyağı sür ocakta Bi dk ısıt soğut kullan ama popişe dikkat et oraya günde bir kereden fazla sürmeKızlar bebişlerinizin pişik olmaması için napıyosunuz? ben kaç farklı krem denedim sonuç hüsran bi türlü engeleyemedim pişik olmasını ne kullansam faydası olur yardımcı olursanız çok sevinirim
Kız regl olmayınca demir düşük mü demekBenim de 10 gün falan sürdü. Bilmiyorum ki nasıl olur ama tekrar demir hapına başladım. 1 aydır bitince icmemistim. Şimdi evde bir paket buldum. Bu bitsin bir daha alırım. Benim normalde de demirin düşüktür zaten. Hamilelikte nasıl yuksetebildim hayret etmiştim. Çünkü regl olmuyordum yeni dank.etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?