- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.601
Bilmiyorum canım evde duruyo. D vitamini de Demir de Ocean aldımSağlık ocağının verdiği demir neymiş ki acaba
Ben sürüyorum hergun. Yani her temizlediğinde. Soğuk sıkım sipariş verdim 5lt kızın poposu için.Zeytinyağı sür ocakta Bi dk ısıt soğut kullan ama popişe dikkat et oraya günde bir kereden fazla sürme
Yok bu yöntemler ise yarıyor ama cok sıkı sinir istiyor .cokk sabır istiyor .uzun süre istiyor .Bir de bebek hazır olacak.emin ol hazır bebeklerde ise yarar ama kucağı seven ağlayan bebekte ise yaramaz .onlar için zaman gerekiyor .büyüyecek de kendi uyuyacak .Ya sinir oluyorum şu yöntemleri yazanlara. Komik geliyor. İçimden dışımdan küfrediyorum
Benim yerime gecenin köründe ayakta gezdirip, kafası düşene kadar bebe bas bas bağırırken yanında otursunlar sıkıysa
Bende öyle aldım da asm ne veriyor merak ettimBilmiyorum canım evde duruyo. D vitamini de Demir de Ocean aldım
Kız yanlış anladın. Regl olmayınca kan eksilmiyor demir de düşmüyor. Regl olmaya başladım ya demirim de düşer diye düşündüm. Ama ifade edememişimKız regl olmayınca demir düşük mü demekben olmadım henüz
Oksizinc kullanıyorum. Onu kullanmadan önce pişik olmuştu ilk sürmemde bile kızarıklığı hemen aldıKızlar bebişlerinizin pişik olmaması için napıyosunuz? ben kaç farklı krem denedim sonuç hüsran bi türlü engeleyemedim pişik olmasını ne kullansam faydası olur yardımcı olursanız çok sevinirim
Bugun gunduz terlemedi bakalm aksam yine bakcam anlayamadim ki kalinda degildi kisakollu badi üstüne kuruvaze uzun kollu giydirdim. Zaten üstünü de tam ortmüyor illa aciyor ama yine de ensesi terlemisti. Bu gece yine bakcam bakalm. Bazen fazla sicak gibi geliyor vucuduUsuttu mu acaba? Ya da fazla mi geliyor üstündekiler.
Aslında her bebeğe göre farklılık göstere biliyl ben sleppy kullanıyorum sorun olmuyo sudocrem kullanıyorumÖneriniz olur mu peki şunu kullanın gibisinden belkide ondan kaynaklı
Canim pisik kremi ne kullaniyorsum ben hametan sürüp uzrrinde bebe pudrası döküyorum , ertesi gün sönmüş oluyor pudra iuilesmeyi hizlandiriyor yoksa gecmiyorKızlar bebişlerinizin pişik olmaması için napıyosunuz? ben kaç farklı krem denedim sonuç hüsran bi türlü engeleyemedim pişik olmasını ne kullansam faydası olur yardımcı olursanız çok sevinirim
Kilosu kadar damla kullaniyorsunuz mesela 6.5 kg ise 6 damla veriyorsunuz kusurati tamamlayinca artiriyorsunuz eğer kabız olursa 3 damla 3 damla güne boluyorsunuzKızlar bu demir damlası ne kadar veriliyor ben bir damla verdim. Ama üstünde 1ml yazıyor tabi bu 4-10 yaş aralığı için. Doktor bunu kullanın dedi ama ne kadar dedi hatırlamıyorum
ASM d vitamini olarak monovit veriyor içerisinde paraben mevcuttur demir olarak bilmiyorumBende öyle aldım da asm ne veriyor merak ettim
Yok bu yöntemler ise yarıyor ama cok sıkı sinir istiyor .cokk sabır istiyor .uzun süre istiyor .Bir de bebek hazır olacak.emin ol hazır bebeklerde ise yarar ama kucağı seven ağlayan bebekte ise yaramaz .onlar için zaman gerekiyor .büyüyecek de kendi uyuyacak .
Mrn hangi sigorta acaba ücreti neydi bende yaptırmak istiyorum kızımaBen bebeğe sigorta yaptırmıştım özelde çektirdim para vermedim.
Sigorta ücretleri değişiyor. Sadece bebeğe yapmıyorlar anne yada baba birininde yapılması lazım. Sigorta firmalarından teklif alın. Fiyatlar aylık değişiyor malummMrn hangi sigorta acaba ücreti neydi bende yaptırmak istiyorum kızıma
Aslında 4.ayda rutine alıştırmak da öneriliyor ama katı değil. Yani illa şu saat uyuyacak gibi değil. Mesela yatağında uyusun ,gece gündüzü bilsin.sallaniyorsa biraktirabilirsin .çünkü bu dönem bazı şeyleri biraktirmak için ideal bir donemmisBiliyorum. İlk çocukta denedim onayladım
Oğlum yanında oturup bekleyerek uyutmaya müsaitmiş. Kendini telef edecek kadar ağlamadı. Ama ikinci ne tepki verir bilmiyorum.
Her yöntem her bebeğe işlemiyor. Nitekim anne de hazır ve sakin olmalı.
Benim anlatmak istediğim 4 aylık oldu hemen rutine alıştırmalıyım hemen lafları. Bu tecrübesiz anneye panik ve gereksiz sorumluluk yüklüyor..
7 aya kadar ayağımda salladım, 7 aydan sonra beşiğinin yanında oturarak uyuttum, hasta oldu diş çıkardı çabuk uyusun dinlensin diye arada bir yine salladım, 1 yaşında yanıma yatırıp emzirerek kafasını okşayarak uykuya dalmasından hoşlandım. Ve bu baya süre böyle devam etti. Hiç de beni ekstra yormadı
Bebekler ne verirsek ona çabuk alışıyorlar. Bir yöntemde çok da inat etmemek lazım..
Valla benimki memede uyuyor. En zor kaldırılan destekmiş. Ayrıca beyaz gürültü falan da açıyorum tüm destekler var bendeEvt hala hafiften salliyrm da nasil yapsam bilemedm suan o derece sabrim yok
Sağol canım 6 damla vericem demek kiKilosu kadar damla kullaniyorsunuz mesela 6.5 kg ise 6 damla veriyorsunuz kusurati tamamlayinca artiriyorsunuz eğer kabız olursa 3 damla 3 damla güne boluyorsunuz
Ankara sigorta ama ben doğar dogma yaptirdim. 1600 civarıydı. Şimdi artmıştir.Mrn hangi sigorta acaba ücreti neydi bende yaptırmak istiyorum kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?