Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
sağol canım ilaç hiç bir şey söylemedi, karanfille idare ediyorum şu an sadece 8. Haftaya kadar bekleyim ondan sonra bakalım dedi. Cuma günü kontrolüm var, inşallah git dişçiye hallettir der. Tek temennim o şu anda. Allah kimseye vermesin gerçekten çoook dikkat edin dişlerinize

Merhaba bebeğin kalp atışlarını ne zaman duydunuz

Öyle düşünme herkesin vücudu farklı çalışıyor. Benim de migdem bulaninca yeme isteği geliyor. Bir şey yemeden bulantım geçmiyor. Ya da sürekli şekerim düşüyor bende yemek zorunda kalıyorum. Bende kilo aldım 3 kg oldu. Hiç beklemiyordum. İlk 3 ay veririm bile diye düşünüyordum. Ama bu sefer böyle oldu. Boşver üzme kendini. Düşünüyorum çocuğuma bir şey olsa daha çok üzülürüm. Boşver en gelen kilo olsun diyorum. Ama süs pusten de kilo aldım diye vazgececek değilim. Kilo almak kendini kötü hissettirmesin. Kilo ile de gayet alımlı olabilirsin. Belki biraz kıyafetlerini güncelleyebilirsin. Kendini bırakıp iyice bunalıma sokma. Kalk süsünü pusunu yap. Bırakma kendini toparlan. İnsan kendini bırakarak bu hale getiriyor.

Merhaba arkadaşlar. Mide yanmalarım ve arada kasık ağrılarım olmasa hamile olduğum aklıma gelmeyecek normal mi acaba (6+6)

Merhaba arkadaşlar. Mide yanmalarım ve arada kasık ağrılarım olmasa hamile olduğum aklıma gelmeyecek normal mi acaba (6+6)
Benimde öyle arada bi bulantim oluyor yoksa hiç bir belirti yok herkeste aynı olmaz normal

7 haftalık hamileyim çok mide bulantısı ve yanma var bir dakika bile geçmiyor sanki
Bugün sabaha kadar uyumadım dört tane talcit aldım ama hiç fayda etmedi bana önererebileceginiz biseyler var mı

O gunlerin tadini cikarmani oneririm 7. Haftada baslayan mide bulantisi tum yasam kalitemi mahvetti

7 haftalık hamileyim çok mide bulantısı ve yanma var bir dakika bile geçmiyor sanki
Bugün sabaha kadar uyumadım dört tane talcit aldım ama hiç fayda etmedi bana önererebileceginiz biseyler var mı
Ah ahhh bir insanın midesi 24 saat bulanirmi hiç keyfim yok.

O gunlerin tadini cikarmani oneririm 7. Haftada baslayan mide bulantisi tum yasam kalitemi mahvetti

Ah ahhh bir insanın midesi 24 saat bulanirmi hiç keyfim yok.
Prilam kullanmanıza rağmen mi böyle? Ben ilaç aldığım sürece iyiyim. Bugün sağlık ocağına gidip 2 kutu yazdırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…