- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.961
sağol canım ilaç hiç bir şey söylemedi, karanfille idare ediyorum şu an sadeceÇok geçmiş olsun. Benimde en korktuğum diş. Hele.bu zamanlar. Doktor full Yunurta süt yoğurt peynir ye dedi. Disetlerin güçlü olsun dedi ağrı çekmemek için. Dişinol diye bi ilaç var onu sordun mu? İzin verir mi? Dişin üzerine 1 damla damlatıyotsun bölge anında uyuşuyor. Ama ne kadar hamilelik için doğru bilmiyorumben dişim ağrıyınca gidip WC de otururdum geçerdi. Artık cakasi suyu kokusundan mı banyo serin ondan mi anlamadım;(
ben 6+5 de duydum canım :)Merhaba bebeğin kalp atışlarını ne zaman duydunuz
6+2 de duydumMerhaba bebeğin kalp atışlarını ne zaman duydunuz
Öyle düşünme herkesin vücudu farklı çalışıyor. Benim de migdem bulaninca yeme isteği geliyor. Bir şey yemeden bulantım geçmiyor.Eşim artık anlam veremiyor evet hamilesin tamam ama yeter diyorben bile kendimden soğudum ya aşırı da kilo aldım. Miden bulanacak yiyemeyeceksin bi süre sonra kilo verirsin dediler benim midemin bulanması iştahımı hiç kesmedi tam tersi yedikçe sanki çöpe gidiyor yediklerim
Kilolu çirkin ve dengesiz bir kadın oluverdim. Halbuki daha bir yıl önce ne kadar güzel alımlı süslü püslüydüm peeh
Benimde öyle arada bi bulantim oluyor yoksa hiç bir belirti yok herkeste aynı olmaz normalMerhaba arkadaşlar. Mide yanmalarım ve arada kasık ağrılarım olmasa hamile olduğum aklıma gelmeyecek normal mi acaba (6+6)
Teşekkür ederimBenimde öyle arada bi bulantim oluyor yoksa hiç bir belirti yok herkeste aynı olmaz normal
O gunlerin tadini cikarmani oneririm 7. Haftada baslayan mide bulantisi tum yasam kalitemi mahvettiMerhaba arkadaşlar. Mide yanmalarım ve arada kasık ağrılarım olmasa hamile olduğum aklıma gelmeyecek normal mi acaba (6+6)
6+3 duymadım ama gördüm, yanıp sönüyordu ekranda. 7+1 di galiba duydum.Merhaba bebeğin kalp atışlarını ne zaman duydunuz
Ama acaba o sıcaklarda da o şişmiş hallerimizle nasıl dayanacağızGünaydın herkese. Ankara o kadar soğuk ki donuyoruzallahtan yaza doğum yapacagiz çok mutluyum
Çok sıcaklar olmaz insaallah geçen sene hava haziran sonuna kadar ılıktı. Yani çok zorlanmayiz biz. Güzel zamanda yapacagiz dogumuAma acaba o sıcaklarda da o şişmiş hallerimizle nasıl dayanacağız
Ah ahhh bir insanın midesi 24 saat bulanirmi hiç keyfim yok.7 haftalık hamileyim çok mide bulantısı ve yanma var bir dakika bile geçmiyor sanki
Bugün sabaha kadar uyumadım dört tane talcit aldım ama hiç fayda etmedi bana önererebileceginiz biseyler var mı
Günaydın. Soğuk zor da sıcak daha zor. Ankara yazın da serindir tabi. Bizim buralar alev AlevGünaydın herkese. Ankara o kadar soğuk ki donuyoruzallahtan yaza doğum yapacagiz çok mutluyum
7 haftalık hamileyim çok mide bulantısı ve yanma var bir dakika bile geçmiyor sanki
Bugün sabaha kadar uyumadım dört tane talcit aldım ama hiç fayda etmedi bana önererebileceginiz biseyler var mı
O gunlerin tadini cikarmani oneririm 7. Haftada baslayan mide bulantisi tum yasam kalitemi mahvetti
Prilam kullanmanıza rağmen mi böyle? Ben ilaç aldığım sürece iyiyimAh ahhh bir insanın midesi 24 saat bulanirmi hiç keyfim yok.
Yazları genelde burada olmuyorum ama bakalım yaz nasıl geçecekGünaydın. Soğuk zor da sıcak daha zor. Ankara yazın da serindir tabi. Bizim buralar alev Alev
Kullanmiyorum benPrilam kullanmanıza rağmen mi böyle? Ben ilaç aldığım sürece iyiyim. Bugün sağlık ocağına gidip 2 kutu yazdırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?