- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.621
Benim kardeşim ve kısmen ben oyleymisim .zaten emmedigiim için meme yok .sallanan besik de yokmuş normal besik.beyaz gürültü hiç yok .Yani öyle yatağa koyunca uyuyan bebek var.bir tanidik anlatti .bebek buyuk adam gibi uyuyormus .sabaha kadar .Ha sayısı azdır böyle bebeklerin Mesela kuzenlerim de sabaha kadar ağlarmış uyumazmış.Valla benimki memede uyuyor. En zor kaldırılan destekmiş. Ayrıca beyaz gürültü falan da açıyorum tüm destekler var bendeaçıkçası çok kasmak istemiyorum hangimiz yatağa koyunca dümdüz uyumuşuz ki. Ben bebekken çingene salıncağından başka yerde uyumazmışım 1 yaşımı geçince kendi kendime uyumaya başlamışım oyun oynarken falan. Şimdilik bebek salla mak mı istiyo sallayacağım emmek mi istiyo emzireceğim bakalımm
Sadece bebeğe yapan firmalarda var. Ama biz bebek doğmadan 1 ay önce eşim 9glum ben üçümüz 5000 civarına yaptırdık. Sonra 1600 kadar doğunca bebeği eklettik.1 yani ailecek yaptırdık.Sigorta ücretleri değişiyor. Sadece bebeğe yapmıyorlar anne yada baba birininde yapılması lazım. Sigorta firmalarından teklif alın. Fiyatlar aylık değişiyor malumm
Evet bunu yazdiktan beridir benim bebe de gece uykusuna yanimda yatarak geciyor. Ya da memede geciyor. Gunduz hafif salliyorum gozlerini kapatnca hemen birakiyrm. Bakalm ben de stres yapmiycam sanrm. Biraktirmaya calisirken daha cok stres olablrm suan. En iyisi zamanı gelince ve kendimi hazir hissedinceValla benimki memede uyuyor. En zor kaldırılan destekmiş. Ayrıca beyaz gürültü falan da açıyorum tüm destekler var bendeaçıkçası çok kasmak istemiyorum hangimiz yatağa koyunca dümdüz uyumuşuz ki. Ben bebekken çingene salıncağından başka yerde uyumazmışım 1 yaşımı geçince kendi kendime uyumaya başlamışım oyun oynarken falan. Şimdilik bebek salla mak mı istiyo sallayacağım emmek mi istiyo emzireceğim bakalımm
GünaydınnnnGünaydınnnnnnnm
Günaydınnnnnnnm
GünaydınGünaydınnnn
Su anki fiyatlara göre çok çok iyi .Tek araba kaskosu bile 5 6 bin olmuş durumdaSadece bebeğe yapan firmalarda var. Ama biz bebek doğmadan 1 ay önce eşim 9glum ben üçümüz 5000 civarına yaptırdık. Sonra 1600 kadar doğunca bebeği eklettik.1 yani ailecek yaptırdık.
Ben kundaktan çıkarmaya korkuyordumEvet bunu yazdiktan beridir benim bebe de gece uykusuna yanimda yatarak geciyor. Ya da memede geciyor. Gunduz hafif salliyorum gozlerini kapatnca hemen birakiyrm. Bakalm ben de stres yapmiycam sanrm. Biraktirmaya calisirken daha cok stres olablrm suan. En iyisi zamanı gelince ve kendimi hazir hissedince
Aslında 4.ayda rutine alıştırmak da öneriliyor ama katı değil. Yani illa şu saat uyuyacak gibi değil. Mesela yatağında uyusun ,gece gündüzü bilsin.sallaniyorsa biraktirabilirsin .çünkü bu dönem bazı şeyleri biraktirmak için ideal bir donemmis
Öyle valla ama seneye ne olurSu anki fiyatlara göre çok çok iyi .Tek araba kaskosu bile 5 6 bin olmuş durumda
Her bebek türlü türlü işte canım yaBenim kardeşim ve kısmen ben oyleymisim .zaten emmedigiim için meme yok .sallanan besik de yokmuş normal besik.beyaz gürültü hiç yok .Yani öyle yatağa koyunca uyuyan bebek var.bir tanidik anlatti .bebek buyuk adam gibi uyuyormus .sabaha kadar .Ha sayısı azdır böyle bebeklerin Mesela kuzenlerim de sabaha kadar ağlarmış uyumazmış.
Günde 2 defa 2 tatlı kaşığı ile başlamıştık. 1 hafta kullanıp çok fayda görmeyince 3 defa 2 tatlı kaşığı olarak kullanın dedi doktorumuz . Sonra hemen baya azaldı.Vlada gastrotuss baby surubu ne kadar kullaniyosunuz acaba.Biz gaviscon infant kullaniyoduk cok iyi gelmisti.Ne eczanede ne depolarda bulabiliyoruz.Eczaci yerine bunu önermiş beslenme sonrasi bir cay kasigi veriyorum ama fayda etmedi.Bizim doktor telefon numarası vermiyor soramadim o yuzden
3 ayligiz belki pişik kremini 3 kez kullanmıştirim. Her alt açmada altını 15 dk açık bırakıyorum ,eğer evdeysem lavobada yıkamaya çalışıyorum her açmada . Birde bezini kapatırken tamamen kuru olmasına dikkat edin .Kızlar bebişlerinizin pişik olmaması için napıyosunuz? ben kaç farklı krem denedim sonuç hüsran bi türlü engeleyemedim pişik olmasını ne kullansam faydası olur yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben geçen ay genel sigorta fiyatı aldım tanidiktan 32 bin lira çıktı. Ve bunun içinde acıbadem ve ameriksn hastaneleri olmayan paketSu anki fiyatlara göre çok çok iyi .Tek araba kaskosu bile 5 6 bin olmuş durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?