Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim kardeşim ve kısmen ben oyleymisim .zaten emmedigiim için meme yok .sallanan besik de yokmuş normal besik.beyaz gürültü hiç yok .Yani öyle yatağa koyunca uyuyan bebek var.bir tanidik anlatti .bebek buyuk adam gibi uyuyormus .sabaha kadar .Ha sayısı azdır böyle bebeklerin Mesela kuzenlerim de sabaha kadar ağlarmış uyumazmış.

Sigorta ücretleri değişiyor. Sadece bebeğe yapmıyorlar anne yada baba birininde yapılması lazım. Sigorta firmalarından teklif alın. Fiyatlar aylık değişiyor malumm
Sadece bebeğe yapan firmalarda var. Ama biz bebek doğmadan 1 ay önce eşim 9glum ben üçümüz 5000 civarına yaptırdık. Sonra 1600 kadar doğunca bebeği eklettik.1 yani ailecek yaptırdık.

Evet bunu yazdiktan beridir benim bebe de gece uykusuna yanimda yatarak geciyor. Ya da memede geciyor. Gunduz hafif salliyorum gozlerini kapatnca hemen birakiyrm. Bakalm ben de stres yapmiycam sanrm. Biraktirmaya calisirken daha cok stres olablrm suan. En iyisi zamanı gelince ve kendimi hazir hissedince

Sadece bebeğe yapan firmalarda var. Ama biz bebek doğmadan 1 ay önce eşim 9glum ben üçümüz 5000 civarına yaptırdık. Sonra 1600 kadar doğunca bebeği eklettik.1 yani ailecek yaptırdık.
Su anki fiyatlara göre çok çok iyi .Tek araba kaskosu bile 5 6 bin olmuş durumda

Ben kundaktan çıkarmaya korkuyordum
Allahim kesin geceleri saatte bir kalkacak ,elini kolunu oynatıp uyandıracak kendini diyordum .4 5 gün önce akşam uykusuna yatirirken durmadi hep bir elini disari cikardi.ben de pes ettim tamam dedim yat bakalim .asla cesaret edemiyordum .acaba 6 ayda mi biraksam kis geldi birakmasam mi diyordum .Bir sey bahane oldu artik tek el kundakta yatiyor.

Ne şekilde uyuttuğuma ben takılmıyorum. Sallıyorum ve şu an bıraktırmayı düşünmüyorum. Çünkü şu an böyle rahatım. Ben onu alıştırırım bir şekilde

Bana göre çok abartılıyor. Dediğim gibi daha önce bir çocuk büyüttüm. Şimdi 6 yaşında odasında uyuyor. Gece uyanıp korkarsa yanıma gelir geri göndermem.
Oğluma uyguladığım tek rutinim akşam yatma saatinde pijama giydirmekti. Banyo falan olmazdı.

Şekli neyse de asıl dikkat edilmesi gereken bebeğin nerede uyutulduğu. Çünkü uyanınca bebekler yer ve mekan farklı olunca paniğe benzer tepki verirlermiş. Uyuyup uyandığı yer hep aynı olmalı. Bununla ilgili bir video izlemiştim..

Bizde gece uykusunda yatağıma yatırıyorum kısa süre. Emzik emerken bana dönüyor başını,kokumla uyuyor muhtemelen. Zaten uykusu gelmediyse ısrar etmiyorum artık,sadece yorulduğumla kalıyorum çünkü. Tabi gece uykusu bizde 23-24 gibi başlıyor.

İlk aylarda uyumadığı halde yatağına koyar beklerdim. Şimdi deneme yapsam mı? Bu şekilde sanırım daha yumuşak uyku eğitimleri de.

Vlada gastrotuss baby surubu ne kadar kullaniyosunuz acaba.Biz gaviscon infant kullaniyoduk cok iyi gelmisti.Ne eczanede ne depolarda bulabiliyoruz.Eczaci yerine bunu önermiş beslenme sonrasi bir cay kasigi veriyorum ama fayda etmedi.Bizim doktor telefon numarası vermiyor soramadim o yuzden

Her bebek türlü türlü işte canım ya

Günde 2 defa 2 tatlı kaşığı ile başlamıştık. 1 hafta kullanıp çok fayda görmeyince 3 defa 2 tatlı kaşığı olarak kullanın dedi doktorumuz . Sonra hemen baya azaldı.
Sizin bebeğin kusma sebebi ne ?

3 ayligiz belki pişik kremini 3 kez kullanmıştirim. Her alt açmada altını 15 dk açık bırakıyorum ,eğer evdeysem lavobada yıkamaya çalışıyorum her açmada . Birde bezini kapatırken tamamen kuru olmasına dikkat edin .

Su anki fiyatlara göre çok çok iyi .Tek araba kaskosu bile 5 6 bin olmuş durumda
Ben geçen ay genel sigorta fiyatı aldım tanidiktan 32 bin lira çıktı. Ve bunun içinde acıbadem ve ameriksn hastaneleri olmayan paket . Sigortacı fiyatların gün geçtikçe inanılmaz arttığını söyledi.
Ben vazgeçtim yaptırmadim , zaten doktoru 600 lira ,her ay kontrole gittiğimizde 7.200 yapıyor. Hadi özel aşıları ,ek hastalıklar 32 olmaz diye düşündüm.

Bebem sakindi takiliyordu pusette arkadas aradi kahveye gelcem diye iki arkadas ve kizi geldiler. Anam cocugum bi aglama krizine girdi. Yabancilama başlamiş artk. Halbuki disari da cikip duruyoruz arkadaslara da cok gidip geldim simdiye dek daha kalabalikti hatta bugün beni sasirtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…