- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.641
Önceden yabancılamiyirlardi. Artık benimki de yabancilamaya başladı. Geçen annane dedeyi yabanciladi. Allah'tan yavaş yaklasmislardi. Aglamadi ama kaslarını çattı. Suratını burusturdu. Kucaklarına alınca da bana bakti durdu. Allahtan biraz zaman geçince alıştı.Bebem sakindi takiliyordu pusette arkadas aradi kahveye gelcem diye iki arkadas ve kizi geldiler. Anam cocugum bi aglama krizine girdi. Yabancilama başlamiş artk. Halbuki disari da cikip duruyoruz arkadaslara da cok gidip geldim simdiye dek daha kalabalikti hatta bugün beni sasirtti
esergry sen hangi demirdwn kullanıyorsun?
Reflusu var malesef.Kilo alimi da durunca ilaca baslatti doktorumuz.Günde 2 defa 2 tatlı kaşığı ile başlamıştık. 1 hafta kullanıp çok fayda görmeyince 3 defa 2 tatlı kaşığı olarak kullanın dedi doktorumuz . Sonra hemen baya azaldı.
Sizin bebeğin kusma sebebi ne ?
Yarın gidiyoruz
Aynen bizimde reflumuz var devam ediyor aslında ama çoğu şeye dikkat edince azaldı. Beslenmesini özellikle sık sık azar azar yapıyoruz . Besledikten sonra yatirmiyoruz hemen . Süt ürünleri tükettiğimde kusma artıyor onu kesmiştim. .Reflusu var malesef.Kilo alimi da durunca ilaca baslatti doktorumuz.
Cok tesekkurler cevabiniz icin
HaaaaKız yanlış anladın. Regl olmayınca kan eksilmiyor demir de düşmüyor. Regl olmaya başladım ya demirim de düşer diye düşündüm. Ama ifade edememişim
Ben kullanıyorum ama benimki hem babynest gibi hem reflu yatagi .zaten besigin içinde duruyor .gece kayıyor ama en azından dönemiyor. Kendi beşiği de reflu yatagi oluyor ama kullanırım dahaKızlar reflü yatağını kullanmayı bıraktınız mı?
Bizimki en başından öyleydi. Yabancıyı hiç sevmez .geçen gün teyzem aldı kucağına feryat figan ortalığı yıktı ama kız kardeşimi en son 5 6 gunlukken görmüştü onu yabancilamadi .çok sevdi ee kan çekiyor tabiÖnceden yabancılamiyirlardi. Artık benimki de yabancilamaya başladı. Geçen annane dedeyi yabanciladi. Allah'tan yavaş yaklasmislardi. Aglamadi ama kaslarını çattı. Suratını burusturdu. Kucaklarına alınca da bana bakti durdu. Allahtan biraz zaman geçince alıştı.
Kızlar götürmesrk ne olur gecenki kalca ultrasonundan sonra hastalanmıstı hastaneden kaptı muhtemelen.Yarın gidiyoruz
Aslinda bizimkinin yanaginda gecmeyen bi egzema var .doktor sampuandan ya da deterjandan olabilir dedi.ama kullandiklarim temiz icerikli hep.acaba hem refluyu hem kizarikligi sut ve sut urunleri mi tetikliyor diye dusunmuyor degilimAynen bizimde reflumuz var devam ediyor aslında ama çoğu şeye dikkat edince azaldı. Beslenmesini özellikle sık sık azar azar yapıyoruz . Besledikten sonra yatirmiyoruz hemen . Süt ürünleri tükettiğimde kusma artıyor onu kesmiştim. .
Aşı olması gerekiyor ama .Hem ne kadar kacabilirsinKızlar götürmesrk ne olur gecenki kalca ultrasonundan sonra hastalanmıstı hastaneden kaptı muhtemelen.
Ben 1.5 ay dana eti dahil hiç bir sut ürününü tuketmedim, içeriğinde peynir altı suyu olan paketli gıdalar falan da tüketilmemesi gerekiyor . Hem yüzündeki kızarıklıklar ,hem de reflusu azalmıştı. 2.5 aylıkken yoğurt ile açtım diyeti , artık tüketmeye başladım . Ama sütlü tatli ya da direk süt tükettiğimde kusması artıyor halaAslinda bizimkinin yanaginda gecmeyen bi egzema var .doktor sampuandan ya da deterjandan olabilir dedi.ama kullandiklarim temiz icerikli hep.acaba hem refluyu hem kizarikligi sut ve sut urunleri mi tetikliyor diye dusunmuyor degilim
Anne olunca hep bi soru isaretleri
Bakalm bizim dedeler nineler de uzakta telefondan goruntulu konusmakla algilayamaz zaten ki ben pek ekranı gostrmiyorum. Amcamin oglu acayip yabancilardi. Nereye gitse aglardi baya aylarca zorlanmisti yengem. Aklma o geldi sonra aman kotüyü cagirma daha normal dedim. Yavaş yaklasmak önemliymiş ciddenÖnceden yabancılamiyirlardi. Artık benimki de yabancilamaya başladı. Geçen annane dedeyi yabanciladi. Allah'tan yavaş yaklasmislardi. Aglamadi ama kaslarını çattı. Suratını burusturdu. Kucaklarına alınca da bana bakti durdu. Allahtan biraz zaman geçince alıştı.
Sadece sağlık ocağına izlemlere ve aşılara götürenler var. Ama ben uzman doktor takibini aksatmadan gerek diye düşünüyorum en azından 1 yaşa kadarKızlar götürmesrk ne olur gecenki kalca ultrasonundan sonra hastalanmıstı hastaneden kaptı muhtemelen.
Bazen yüksek halılar da falan teker sesi gibi çıkarıyor rahatsızlık veriyor mu sizede acaba arkadaşım da da ben dede aynıBen xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum 1.5 yıl kadar oldu çok memnunum
Vlada gastrotuss baby surubu ne kadar kullaniyosunuz acaba.Biz gaviscon infant kullaniyoduk cok iyi gelmisti.Ne eczanede ne depolarda bulabiliyoruz.Eczaci yerine bunu önermiş beslenme sonrasi bir cay kasigi veriyorum ama fayda etmedi.Bizim doktor telefon numarası vermiyor soramadim o yuzden
Benim bebeğimde de reflü var doktorumuz ilk gastrotus baby başladı fayda görmeyince mulllitium başladı günde 3 kere beslenmeden 15 dakika önce veriyorum kusmayı tamamen kesti diyetide bıraktım ama doktorum ilacı ek gıdaya kadar kesmeyeceğiz diyor size ne söyledi doktorunuz kusması bitmesine rağmen bu ay 450 gram almış ne yapacağımı bilemiyorum artıkReflusu var malesef.Kilo alimi da durunca ilaca baslatti doktorumuz.
Cok tesekkurler cevabiniz icin
Ben normal günde bıraktım, ama ben anne yanı almadım. İki sandalyeyi birleştiriyp üstüne reflüyü koyuyorum oda yanlarında engel var dönüp düşmesin diye, ama 1 aya kalmaz direk yanımda yatırıcam artık. Boydan baya küçük olmaya başladı,Kızlar reflü yatağını kullanmayı bıraktınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?