Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Önceden yabancılamiyirlardi. Artık benimki de yabancilamaya başladı. Geçen annane dedeyi yabanciladi. Allah'tan yavaş yaklasmislardi. Aglamadi ama kaslarını çattı. Suratını burusturdu. Kucaklarına alınca da bana bakti durdu. Allahtan biraz zaman geçince alıştı.

Reflusu var malesef.Kilo alimi da durunca ilaca baslatti doktorumuz.
Cok tesekkurler cevabiniz icin

Aynen bizimde reflumuz var devam ediyor aslında ama çoğu şeye dikkat edince azaldı. Beslenmesini özellikle sık sık azar azar yapıyoruz . Besledikten sonra yatirmiyoruz hemen . Süt ürünleri tükettiğimde kusma artıyor onu kesmiştim. .

Kızlar reflü yatağını kullanmayı bıraktınız mı?
Ben kullanıyorum ama benimki hem babynest gibi hem reflu yatagi .zaten besigin içinde duruyor .gece kayıyor ama en azından dönemiyor. Kendi beşiği de reflu yatagi oluyor ama kullanırım daha

Bizimki en başından öyleydi. Yabancıyı hiç sevmez .geçen gün teyzem aldı kucağına feryat figan ortalığı yıktı ama kız kardeşimi en son 5 6 gunlukken görmüştü onu yabancilamadi .çok sevdi ee kan çekiyor tabi

Aslinda bizimkinin yanaginda gecmeyen bi egzema var .doktor sampuandan ya da deterjandan olabilir dedi.ama kullandiklarim temiz icerikli hep.acaba hem refluyu hem kizarikligi sut ve sut urunleri mi tetikliyor diye dusunmuyor degilim
Anne olunca hep bi soru isaretleri

Ben 1.5 ay dana eti dahil hiç bir sut ürününü tuketmedim, içeriğinde peynir altı suyu olan paketli gıdalar falan da tüketilmemesi gerekiyor . Hem yüzündeki kızarıklıklar ,hem de reflusu azalmıştı. 2.5 aylıkken yoğurt ile açtım diyeti , artık tüketmeye başladım . Ama sütlü tatli ya da direk süt tükettiğimde kusması artıyor hala

Erkek bebeği olan arkadaşlar kızmayın ama alt katimda bir erkek çocuğu var .Düşman başına. Kınamak istemiyorum ama ben böyle cocuk görmedim. 4 5 yaşında gece 3 te kalkıyor anne anne diye ağlıyor. Sabah 6 da kalkıyor anne anne.bazen bizim bebek mi ağlıyor diye bakıyorum. Hep huysuz bir çocuktu kiralık evin tavanini delip salıncak kurmuşlardı.tabi biz ses oluyor diye kaldirttik. Yani huysuz çocuk hep huysuz .Ne 1 yaşı ne 3 yaşı.Annesi bas bas bağırırdı. Hala da bağırıyor. Evet kız çocuklarında da var ama erkeklerin çoğu böyle. Herkesinki oyle olacak diye bir şey yok ama serseri erkek çocuklarını görüyorum çok fazla .oğlum olsa çok korkardım. Ortalık çok kötü. Kızın da kötüsü var ama erkek yetiştirmek daha zor bence .pamuk gibi erkek bebekleri ayrı tutuyorum tabiki

Bakalm bizim dedeler nineler de uzakta telefondan goruntulu konusmakla algilayamaz zaten ki ben pek ekranı gostrmiyorum. Amcamin oglu acayip yabancilardi. Nereye gitse aglardi baya aylarca zorlanmisti yengem. Aklma o geldi sonra aman kotüyü cagirma daha normal dedim. Yavaş yaklasmak önemliymiş cidden

Benim bebeğimde de reflü var doktorumuz ilk gastrotus baby başladı fayda görmeyince mulllitium başladı günde 3 kere beslenmeden 15 dakika önce veriyorum kusmayı tamamen kesti diyetide bıraktım ama doktorum ilacı ek gıdaya kadar kesmeyeceğiz diyor size ne söyledi doktorunuz kusması bitmesine rağmen bu ay 450 gram almış ne yapacağımı bilemiyorum artık

Kızlar reflü yatağını kullanmayı bıraktınız mı?
Ben normal günde bıraktım, ama ben anne yanı almadım. İki sandalyeyi birleştiriyp üstüne reflüyü koyuyorum oda yanlarında engel var dönüp düşmesin diye, ama 1 aya kalmaz direk yanımda yatırıcam artık. Boydan baya küçük olmaya başladı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…