- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.661
Benim bi kız yiğenim var düşman başına bi görsenn anlarsınErkek bebeği olan arkadaşlar kızmayın ama alt katimda bir erkek çocuğu var .Düşman başına. Kınamak istemiyorum ama ben böyle cocuk görmedim. 4 5 yaşında gece 3 te kalkıyor anne anne diye ağlıyor. Sabah 6 da kalkıyor anne anne.bazen bizim bebek mi ağlıyor diye bakıyorum. Hep huysuz bir çocuktu kiralık evin tavanini delip salıncak kurmuşlardı.tabi biz ses oluyor diye kaldirttik. Yani huysuz çocuk hep huysuz .Ne 1 yaşı ne 3 yaşı.Annesi bas bas bağırırdı. Hala da bağırıyor. Evet kız çocuklarında da var ama erkeklerin çoğu böyle. Herkesinki oyle olacak diye bir şey yok ama serseri erkek çocuklarını görüyorum çok fazla .oğlum olsa çok korkardım. Ortalık çok kötü. Kızın da kötüsü var ama erkek yetiştirmek daha zor bence .pamuk gibi erkek bebekleri ayrı tutuyorum tabiki
Bende reflüden muzdaribim gaviscon tozu kullanıyorum ama çok etkili değil .Benim bebeğimde de reflü var doktorumuz ilk gastrotus baby başladı fayda görmeyince mulllitium başladı günde 3 kere beslenmeden 15 dakika önce veriyorum kusmayı tamamen kesti diyetide bıraktım ama doktorum ilacı ek gıdaya kadar kesmeyeceğiz diyor size ne söyledi doktorunuz kusması bitmesine rağmen bu ay 450 gram almış ne yapacağımı bilemiyorum artık
Ateş bu mesajı okuyorErkek bebeği olan arkadaşlar kızmayın ama alt katimda bir erkek çocuğu var .Düşman başına. Kınamak istemiyorum ama ben böyle cocuk görmedim. 4 5 yaşında gece 3 te kalkıyor anne anne diye ağlıyor. Sabah 6 da kalkıyor anne anne.bazen bizim bebek mi ağlıyor diye bakıyorum. Hep huysuz bir çocuktu kiralık evin tavanini delip salıncak kurmuşlardı.tabi biz ses oluyor diye kaldirttik. Yani huysuz çocuk hep huysuz .Ne 1 yaşı ne 3 yaşı.Annesi bas bas bağırırdı. Hala da bağırıyor. Evet kız çocuklarında da var ama erkeklerin çoğu böyle. Herkesinki oyle olacak diye bir şey yok ama serseri erkek çocuklarını görüyorum çok fazla .oğlum olsa çok korkardım. Ortalık çok kötü. Kızın da kötüsü var ama erkek yetiştirmek daha zor bence .pamuk gibi erkek bebekleri ayrı tutuyorum tabiki
Ayyyy gerçekden he
Aynen bıraksak nolcak ki tehlikeli dönem bitmedi mi kiBen normal günde bıraktım, ama ben anne yanı almadım. İki sandalyeyi birleştiriyp üstüne reflüyü koyuyorum oda yanlarında engel var dönüp düşmesin diye, ama 1 aya kalmaz direk yanımda yatırıcam artık. Boydan baya küçük olmaya başladı,
Karakter mizaç ve genetik faktörlerle alakalı.. Kızı erkeği yok bu işin aslında erkeklerin adını çıkarmışlar 9 a inmez 8 eErkek bebeği olan arkadaşlar kızmayın ama alt katimda bir erkek çocuğu var .Düşman başına. Kınamak istemiyorum ama ben böyle cocuk görmedim. 4 5 yaşında gece 3 te kalkıyor anne anne diye ağlıyor. Sabah 6 da kalkıyor anne anne.bazen bizim bebek mi ağlıyor diye bakıyorum. Hep huysuz bir çocuktu kiralık evin tavanini delip salıncak kurmuşlardı.tabi biz ses oluyor diye kaldirttik. Yani huysuz çocuk hep huysuz .Ne 1 yaşı ne 3 yaşı.Annesi bas bas bağırırdı. Hala da bağırıyor. Evet kız çocuklarında da var ama erkeklerin çoğu böyle. Herkesinki oyle olacak diye bir şey yok ama serseri erkek çocuklarını görüyorum çok fazla .oğlum olsa çok korkardım. Ortalık çok kötü. Kızın da kötüsü var ama erkek yetiştirmek daha zor bence .pamuk gibi erkek bebekleri ayrı tutuyorum tabiki
Kazen oto koltuğu araştırması yapmıştınız sayfayı bulamadım rica etsem sayfayı paylaşır mısınız
Ek gidaya kadar devam edecegiz demisti bize de.gaviscon infant bize cok iyi gelmisti ama bulamiyorum hicbir yerdeBenim bebeğimde de reflü var doktorumuz ilk gastrotus baby başladı fayda görmeyince mulllitium başladı günde 3 kere beslenmeden 15 dakika önce veriyorum kusmayı tamamen kesti diyetide bıraktım ama doktorum ilacı ek gıdaya kadar kesmeyeceğiz diyor size ne söyledi doktorunuz kusması bitmesine rağmen bu ay 450 gram almış ne yapacağımı bilemiyorum artık
Ben şişe bittikten sonra yenisini almadım azalma olduğu için. Doktoru da azalma olduysa devam etme demişti . Çünkü o dönem hem nurse harveys şurup hem biogaia hem gastrotus baby . Sürekli ek bir şeyler vermek beni rahatsiz ediyordu zatenBenim bebeğimde de reflü var doktorumuz ilk gastrotus baby başladı fayda görmeyince mulllitium başladı günde 3 kere beslenmeden 15 dakika önce veriyorum kusmayı tamamen kesti diyetide bıraktım ama doktorum ilacı ek gıdaya kadar kesmeyeceğiz diyor size ne söyledi doktorunuz kusması bitmesine rağmen bu ay 450 gram almış ne yapacağımı bilemiyorum artık
Ben 3 hafta önce bıraktım çocuk rahat etti , sürekli kayıp duruyordu ben de yukarı çekiyordum . Daha rahat uyuyor kesinlikle . Anne yani besiginin bir kısmını eğimli yaptım aynı işi görüyor .Aynen bıraksak nolcak ki tehlikeli dönem bitmedi mi ki
Valla bende özele götürüyorum 1ay oldu ilaca başlayalı doktorum ısrarla ek gıdaya kadar bıraktırmak istemiyor me yapacağımı şaşırdımBende reflüden muzdaribim gaviscon tozu kullanıyorum ama çok etkili değil .
Özeldeki dr bana da mulliti. verdi .
Gastroloji doktoru ise bu şurup için kullanımı bebekler için en fazla 1 ay öneriyorum , çok da verilmesinden yana değiliz dedi .
O sebeple ben bıraktım ama çok etkili bi şurup bana kalırsa
Ben geçen ay az kilo almasını kusmasına bağlaıştım ama bu ay anladımki alakası yokbu ay kusma bitti ama daha az almış doktorum mamayada baslatmıyor sütüm olduğu için daha fazla emzir veya sağ ver diyor bebek almak istemiyor bebeğimin uykusu güzel keyfi yerinde hiç açlık belirtisi yok ama kilo almıyorEk gidaya kadar devam edecegiz demisti bize de.gaviscon infant bize cok iyi gelmisti ama bulamiyorum hicbir yerdebize de gunde iki kere mama verin dedi ama her verdigimde max 30 cc icmesine ragmen cok fazla kustu .
Artik kilodan yana umidimi kestim ben ya bu ay da pek almadi gibi
Salon halım kalın ama böyle bi ses duymadım açıkçası aktif kulanmama rağmenBazen yüksek halılar da falan teker sesi gibi çıkarıyor rahatsızlık veriyor mu sizede acaba arkadaşım da da ben dede aynı
İşte 100 kızdan 10 unu öyleyse, 100 erkekten 90 ini böyle. Erkeklerde bu oran daha yüksek. Bir bebeğin ne olduğu doğduğu günde belli oluyor .Bu bebe dogdugunda da böyleydi. Sürekli ağlardı. Tepemizde de koşan kiz çocuğu vardı ama o duruldu ,benim bahsettiğim hareket değil aslında yani koşması etmesi değil .Bir şeyleri yere çarpması gibi anlamsız hareketler.Benim bi kız yiğenim var düşman başına bi görsenn anlarsındüz duvara tırmanıyo, alt katında yaşayan insana sabır diliyorum
Dua et seninkide öyle olmasım, en korktuğum şey mana vermek
Sanki bizim alt kat komsusundan bahsettin. Salıncak kurma ve cinsiyete kadar hepsi aynı sryler. Hatta oğlum olacağını ilk duyduğumda Allah var üzülmüştum. Ama dikkatimi çeken su oldu. Bizim komşu çok gergin, geçimsiz ve dengesiz bı kadın. O yüzden o kadının elinde hangi çocuk olursa olsun bu halde olacakti.Erkek bebeği olan arkadaşlar kızmayın ama alt katimda bir erkek çocuğu var .Düşman başına. Kınamak istemiyorum ama ben böyle cocuk görmedim. 4 5 yaşında gece 3 te kalkıyor anne anne diye ağlıyor. Sabah 6 da kalkıyor anne anne.bazen bizim bebek mi ağlıyor diye bakıyorum. Hep huysuz bir çocuktu kiralık evin tavanini delip salıncak kurmuşlardı.tabi biz ses oluyor diye kaldirttik. Yani huysuz çocuk hep huysuz .Ne 1 yaşı ne 3 yaşı.Annesi bas bas bağırırdı. Hala da bağırıyor. Evet kız çocuklarında da var ama erkeklerin çoğu böyle. Herkesinki oyle olacak diye bir şey yok ama serseri erkek çocuklarını görüyorum çok fazla .oğlum olsa çok korkardım. Ortalık çok kötü. Kızın da kötüsü var ama erkek yetiştirmek daha zor bence .pamuk gibi erkek bebekleri ayrı tutuyorum tabiki
Karakter mizaç ve genetik faktörlerle alakalı.. Kızı erkeği yok bu işin aslında erkeklerin adını çıkarmışlar 9 a inmez 8 e
Kesinlikle buna çok katılıyorum anne baba tutumu çok önemli ama bazı bebekler için evliya olman gerekiyor .Bilmiyorum kadını bu mu çıldırttı yoksa kadın mı bu cocugu çildırttı?1 2 yaşındaydı yine geceleri çığlık kıyamet ağlardı ya düşünsene ohh 1 yaşına geldi diyorsun rahat edeceğim 5 oluyor yok .insanda sabır kalmaz kiSanki bizim alt kat komsusundan bahsettin. Salıncak kurma ve cinsiyete kadar hepsi aynı sryler. Hatta oğlum olacağını ilk duyduğumda Allah var üzülmüştum. Ama dikkatimi çeken su oldu. Bizim komşu çok gergin, geçimsiz ve dengesiz bı kadın. O yüzden o kadının elinde hangi çocuk olursa olsun bu halde olacakti.
Şimdi oğlum var, gerçekten tam bir pamuk. Kızım var o da pamuk. Demem o ki cinsiyet gerçekten belirleyici bir etken değil. Anne baba tutumları ve genetik çok şeyi belirliyor
Aynen bittiiAynen bıraksak nolcak ki tehlikeli dönem bitmedi mi ki
Daha hepimizinki küçük, bakalım büyüyünce bizi neler bekliyoİşte 100 kızdan 10 unu öyleyse, 100 erkekten 90 ini böyle. Erkeklerde bu oran daha yüksek. Bir bebeğin ne olduğu doğduğu günde belli oluyor .Bu bebe dogdugunda da böyleydi. Sürekli ağlardı. Tepemizde de koşan kiz çocuğu vardı ama o duruldu ,benim bahsettiğim hareket değil aslında yani koşması etmesi değil .Bir şeyleri yere çarpması gibi anlamsız hareketler.
Şimdi kabul etmek gerekir istisnalar hariç erkek çocuğunun enerjisi hep daha çok oluyor .instagram da komik şeylerde bile karşımıza çıkıyor. İlk çocuğumdan sonra 5 çocuk yapmak istiyorum, 2.si erkek oluyor .tamam 2 yeterli
1 kiz 1 oğlu olanlar farkı anlıyor. Ben sakin erkek çocuk bir seninkini gördüm valla iş yerinde de ,çevremde de hepsi aşırı azman .valla aşağıdaki erkek çocuğu beni erkek çocuklarından soğuttu. Öyle kiz çocuğu olsa ondan da sogurdum
Ateş çok çok istisna maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?