- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.681
Yok yok küçükken belli olur oDaha hepimizinki küçük, bakalım büyüyünce bizi neler bekliyo
Ateş çok çok istisna maşallahmaşallah dedim şimdiden akıllı olacagi belli .bizim grupta ben öyle azman bebek görmedim zaten .Ha diyebilirsiniz benimki uyumuyor o cok normal .size sabaha kadar ağlayan, gece 6 ya annemgilin çarşafta salladığı erkek kuzenimi örnek gösterebilirim.Allahim inşallah kız erkek demeden bizim gruptaki bütün bebekler eşimin arkadaşının çocuğu gibi olur .Akşam 7.30 da yatiyormus kız
Benim plesanta öndeydi fazla tekmesini bile hissetmiyodum az az yanlardanYok yok küçükken belli olur osakin çocuk hep sakin oluyor .hatta anne karninda bile belli oluyor
Hayır girmedi bidahaKızlar yıldızsavaşçısı ile tekrar iletişim kuran oldu mu
Napıyosun canım nasılsınnnnHayır eşimde istemiyor. Neler çekiyoruz neler. Kızım çok kıskanıyor zayıfladı huzursuz oldu
Çok teşekkürler. Ben bugün aradım ama anneyede yapmak gerekirmiş oda pahalı çıkar diyip net fiyat alamadm sadece bebeğe olmuyormus acenta ismi verebilirmsnz direk ora ile görussem çünkü artsa bin TL bile artsa yine fiyat aldıklaemdan ucuz bu sigortaAnkara sigorta ama ben doğar dogma yaptirdim. 1600 civarıydı. Şimdi artmıştir.
Teşekkür ederimAnket - Bebek oto koltuğu arıyorum öneriler
işte efsane bir konu ile bugün burada olacağım : ) şimdilik içeriği boş bırakıyorum, bir dişçi randevum var hemen sonra hangi kriterlere sahip bir bebek oto koltuğu aradığımı paylaşacağım. Siz dilerseniz yorum bırakabilirsiniz... Yaz geliyor bebek oto koltuğu şart. İkinci el bebek oto koltuğu...www.kadinlarkulubu.com
Ben de beşik yatağını eğimli yapıp bırakıcam galiba reflü yatağını bizimki de kayıp duruyor yoruldumBen şişe bittikten sonra yenisini almadım azalma olduğu için. Doktoru da azalma olduysa devam etme demişti . Çünkü o dönem hem nurse harveys şurup hem biogaia hem gastrotus baby . Sürekli ek bir şeyler vermek beni rahatsiz ediyordu zaten
Ben 3 hafta önce bıraktım çocuk rahat etti , sürekli kayıp duruyordu ben de yukarı çekiyordum . Daha rahat uyuyor kesinlikle . Anne yani besiginin bir kısmını eğimli yaptım aynı işi görüyor .
En fazla 120 cc içiyorKızlar bebişlerinize kaç cc mama veriyorsunuz. Ben dogumdan beri anne sütüyle ilerliyordum ama sütüm epey azaldı. Kızım 7kiloyu geçti şu anda,7*150:1050 cc günlük alması gereken miktar , 6 öğün besleniyor.yani ögun başına 1050/6:175 cc alması gerekiyor . O kadar almadığını düşünüyorum. Sağdığımda 120 cc anca çıkıyor. Bir de hangi mamayı tavsiye edersiniz. Hipp aldık direk kustu,ağzına almıyor artık
Tamamlayıcı fiyatları daha düşük oluyor. Genel sigortanın içine özel aşıların vs %80ini karşılıyor o yüzden fiyatları çok yükseliyorBen geçen ay genel sigorta fiyatı aldım tanidiktan 32 bin lira çıktı. Ve bunun içinde acıbadem ve ameriksn hastaneleri olmayan paket. Sigortacı fiyatların gün geçtikçe inanılmaz arttığını söyledi.
Ben vazgeçtim yaptırmadim , zaten doktoru 600 lira ,her ay kontrole gittiğimizde 7.200 yapıyor. Hadi özel aşıları ,ek hastalıklar 32 olmaz diye düşündüm.
Bence seninki atmiyordu.bak şimdi de öyle çok hareketli değilBenim plesanta öndeydi fazla tekmesini bile hissetmiyodum az az yanlardanyaa atmıyodu yada plesantedan anlamıyodum
1 yasa kadar maalesef tehlikeli dönem bitmedi .Yani yatağı bırakabilirsin tabiki ama bebeklerin midesinin kapanması 1 yaşı buluyor .Allah korusun ani bebek ölümleri de 1 yasa kadar oluyorAynen bıraksak nolcak ki tehlikeli dönem bitmedi mi ki
Seninki erkek degil mıydıKızlar bugün öğleden beri disardayim. Toplantıya gittim izinli düğüm haldekızı da götürdüm. Toplantıdan sonra asi için ASM ye gittik. 6220 gibi bir şey çıktı kilosu. Önceki aşılarda çok ağlamıştı. Ufacık bağırıp uyumaya devam etmişti. Bu sefer çığlık çığlığa ağladı. Şimdi emziriyorum biraz rahatlasın diye.
Yere kalın bisi serebilirsin. Ya da 100*100 ölçülerinde sünger alabilirsin:)Hanımlar selam bi sorun olacaktı. Şimdi benim oğlan artık döndü dönecek. Bugüne kadar kanepede minderinde yatırıyordum. Şimdi bu çocuk oturana kadar ben bu çocuğu nerede tutucam gündüzleri? Havalarda soğuyor yere birşey mi sereceğiz? Yatağına götürmek istemiyorum hem orada tek başına kalmasın hem geceyle gündüzü bilsin diye orada sadece geceleri yatıyorum.
Ben de ilk çocuktan kalma oyun alanı varGüzelmis ama pahalli gerçekten.
Yorgan gibi aynı. Onun yerine yere yorgan serip oyuncaklı oyun halısı almak daha mantıklı gibi
Kesinlikle cinsiyet ayrımına katılmıyorum.Erkeklerde daha çok bu oran .benim etrafımdaki hiçbir erkek çocuğu sakın değil. Hepsi azmanin önde gideni .kiz çocukları daha sakin .şimdi kabul etmek gerekir erkek çocuğunun enerjisi daha çok oluyor .kızda da oluyor ama çok nadir çıkar. Benim tanıdığım bütün kiz çocukları sakindi .kuzenlerim hep erkek kiz şeklinde öyleydi. Senin çocuğun öyle olacak benimki sakin olacak diye bir şey yok .Ben genelleme yapıyorum
Bu arada senin cocugun sakin bi cocuk bence .Günaydınnnnnnn
Hadi yaaaa ben şimdiden sevinmeyeyim diyorum belki büyüdüğünde değişirBu arada senin cocugun sakin bi cocuk bence .
Sen benim ilk kızın bebekliğini göreydin
Kacardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?