Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hadi yaaaa ben şimdiden sevinmeyeyim diyorum belki büyüdüğünde değişir
Benle eşimde küçükken çok sakinmişiz belkide bize benzedi
Ama yinede bu böyle kalmıcak gibi hissediyorum nedense
Böyle kalır ya da kalmaz bilemem ama
Önemli olan suan rahat olman ileride bi sekilde laf anlatırsın cunku.

Bir de bir şeye hayır diyorsan o hayır olmalı.evet diyorsan evettir.
Çok önemli bu

Böyle kalır ya da kalmaz bilemem ama
Önemli olan suan rahat olman ileride bi sekilde laf anlatırsın cunku.

Bir de bir şeye hayır diyorsan o hayır olmalı.evet diyorsan evettir.
Çok önemli bu
Zaten eminim çocuk ilerde benden çekinir ben kesin netim , babadan çekinmez

Yeğenim sürekli bize gelmek istiyormus. Hiç sesimi çıkarmadım
Çünkü kızım cocuk ağlamasından ve cıglıgından cok korkuyor. Yeğenim gece uykudan uyanır oturur ağlar, işte ağlamak icin uyanıyor o derece yani.
Ocakta gidicez
O zamana kadar büyür baya zaten.

Evde kızım ağlasa valla odasına gönderiyorum, orda ağla diyorum.

Bu ay çıplak 6100 geldik 500 gram almış bizim cimcime.doktor normal dedi ama boyu 3 cm uzamış 61 di 64 olmuş. 26 günde götürdük bu sefer .Bu ay anne sütü azalır ama sonra artar dedi .hareketlerini anlattık erken dedi şaşırdı. Aşı olduk çok ağladı

Tamam amy reis sen ne dersen doğrudur

Bir de gece daha çok emzir dedi ama emzirmeyecegim çünkü bence uyku çok önemli. Zaten 1 ay sonra ek gıdaya başlayacağız

Napalım erkek bebeleri geri mi iade edelim

Merhaba hanımlar ben bizim bebişe doğduğundan beri sleepy kullanıyorum ama son 1 aydır hemen hemen tüm ları taşıyor. 3 küçük geliyordur belki diye 4 numaraya geçtim biraz büyük gelmesine rağmen yine taşıyor. Bi arkadaş erkek bebeklerde böyle oluyor dedi. Sizler bu sorunu yaşıyor musunuz marka mı değiştirsem bilemedim. Onun haricinde memnundum sleepyden bir sürü de stok yaptım. Ama her bezde böyle olmuyorsa değiştirsem mecbur

Sleepy erkek bebeklerde taşma yağıyor diye burada okumuştum bende ama benimki kız bilemeyeceğim şimdi

Napalım erkek bebeleri geri mi iade edelim
Yok ben hepsi kötü demedim ama bir çocuk gördüm Allahim çok kınıyorum ama olmamış yani olmamış .iade ediliyorsa o edilmeli bak o da erkekti .Zavallı kedi merdivene sıkışmış öyle taş atıyordu hayvana 5 yaşında falandı. Böyle cocuk yetistirilmez.

Prima premium care çok güzel 2 kullanıyordum 3 e geçtim. Tasma falan yapmaz .sıvı kakayi bile hapsediyor .Kasım indirimi başlasın 5 numara stoklayacagim

4.ay aşıda benimki 1 kere vıyakladı
Sustu sonra.

Maşallah gayet güzel kilosu bu arada

Mesela iade olacaklar içinde yeğenim olabilir. Anlatılmaz gormenız gerekiyor

Ben merkezci bir cocuk.
%25 yetiştirme tarzı
%75 cocugun fıtratı der susarım.

Çünkü aynı ailede yetişmiş 2 kardeş fıtrata
En güzel örnektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…