- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.701
Böyle kalır ya da kalmaz bilemem amaHadi yaaaa ben şimdiden sevinmeyeyim diyorum belki büyüdüğünde değişir
Benle eşimde küçükken çok sakinmişiz belkide bize benzedi
Ama yinede bu böyle kalmıcak gibi hissediyorum nedense
Zaten eminim çocuk ilerde benden çekinirBöyle kalır ya da kalmaz bilemem ama
Önemli olan suan rahat olmanileride bi sekilde laf anlatırsın cunku.
Bir de bir şeye hayır diyorsan o hayır olmalı.evet diyorsan evettir.
Çok önemli bu
Benimki de babayı görünce aşırı şımarıyor.Zaten eminim çocuk ilerde benden çekinirben kesin netim , babadan çekinmez
Bencede kesinlikleeee şımarık çocuk sevmemBenimki de babayı görünce aşırı şımarıyor.
Ahenk birinden çekinmeli
Yoksa önü alınmıyor . Söz de dinlemiyor
Tamam amy reis sen ne dersen doğrudurKesinlikle cinsiyet ayrımına katılmıyorum.
Karakter meselesi bunlar.
Erkek kardeşim
Gorumcemin oğlu
Dayımın oğlu
Yanı cevremde gördüğüm bazı erkek çocukları gayet sakindi
Mesela ablamın oğlu
Aman allahım o nasıl bi cocuk
3,5 yaşında olmasına rağmen gece kalkıp ağlar, sürekli çığlık atar.
Gram sözden anlamaz
Bana gore 3,5 yas kesinlikle küçük degil
Laftan anlayan bir yas olduğu için
Ben kesinlikle buna karakter diyorum.
Alt komşumun kızı resmen zorba ve çok fena
Benim kızım uykuda bile rahat durmaz o kadar hareketli bi cocuk . İnsan avlarısın yorulmaz mısın be kızım hic! .
Yanı bu konuda en uzman profosör bile kiz çocukları daha uysaldır "dese hayatta katılmam kendısınecunku cok saçma bi düşünce bence bu .
Aşağı yukarı her cocuk diğer çocukla aynı ortama girdiği zaman ses çıkarır zaten
Tek olan cocuk tek başına cok da bişi yapmadığı için daha uslu gözükebilir
Ona rağmen yürek mi yedin bacım 2.cocuğa cesaret edip yaptınBu arada senin cocugun sakin bi cocuk bence .
Sen benim ilk kızın bebekliğini göreydin
Kacardın
Napalım erkek bebeleri geri mi iade edelimErkek bebeği olan arkadaşlar kızmayın ama alt katimda bir erkek çocuğu var .Düşman başına. Kınamak istemiyorum ama ben böyle cocuk görmedim. 4 5 yaşında gece 3 te kalkıyor anne anne diye ağlıyor. Sabah 6 da kalkıyor anne anne.bazen bizim bebek mi ağlıyor diye bakıyorum. Hep huysuz bir çocuktu kiralık evin tavanini delip salıncak kurmuşlardı.tabi biz ses oluyor diye kaldirttik. Yani huysuz çocuk hep huysuz .Ne 1 yaşı ne 3 yaşı.Annesi bas bas bağırırdı. Hala da bağırıyor. Evet kız çocuklarında da var ama erkeklerin çoğu böyle. Herkesinki oyle olacak diye bir şey yok ama serseri erkek çocuklarını görüyorum çok fazla .oğlum olsa çok korkardım. Ortalık çok kötü. Kızın da kötüsü var ama erkek yetiştirmek daha zor bence .pamuk gibi erkek bebekleri ayrı tutuyorum tabiki
Sleepy erkek bebeklerde taşma yağıyor diye burada okumuştum bende ama benimki kız bilemeyeceğim şimdiMerhaba hanımlar ben bizim bebişe doğduğundan beri sleepy kullanıyorum ama son 1 aydır hemen hemen tümları taşıyor. 3 küçük geliyordur belki diye 4 numaraya geçtim biraz büyük gelmesine rağmen yine taşıyor. Bi arkadaş erkek bebeklerde böyle oluyor dedi. Sizler bu sorunu yaşıyor musunuz marka mı değiştirsem bilemedim. Onun haricinde memnundum sleepyden bir sürü de stok yaptım. Ama her bezde böyle olmuyorsa değiştirsem mecbur
Sleepy erkek bebeklerde taşma yağıyor diye burada okumuştum bende ama benimki kız bilemeyeceğim şimdi
Yok ben hepsi kötü demedimNapalım erkek bebeleri geri mi iade edelim
Prima premium care çok güzel 2 kullanıyordum 3 e geçtim. Tasma falan yapmaz .sıvı kakayi bile hapsediyor .Kasım indirimi başlasın 5 numara stoklayacagimMerhaba hanımlar ben bizim bebişe doğduğundan beri sleepy kullanıyorum ama son 1 aydır hemen hemen tümları taşıyor. 3 küçük geliyordur belki diye 4 numaraya geçtim biraz büyük gelmesine rağmen yine taşıyor. Bi arkadaş erkek bebeklerde böyle oluyor dedi. Sizler bu sorunu yaşıyor musunuz marka mı değiştirsem bilemedim. Onun haricinde memnundum sleepyden bir sürü de stok yaptım. Ama her bezde böyle olmuyorsa değiştirsem mecbur
Bu sefer Kasım'da iyi bir indirim olursa ben de 4 - 5 alacağım.Prima premium care çok güzel 2 kullanıyordum 3 e geçtim. Tasma falan yapmaz .sıvı kakayi bile hapsediyor .Kasım indirimi başlasın 5 numara stoklayacagim
Ben de sevmiyorumBencede kesinlikleeee şımarık çocuk sevmem
4.ay aşıda benimki 1 kere vıyakladıBu ay çıplak 6100 geldik 500 gram almış bizim cimcime.doktor normal dedi ama boyu 3 cm uzamış 61 di 64 olmuş. 26 günde götürdük bu sefer .Bu ay anne sütü azalır ama sonra artar dedi .hareketlerini anlattık erken dedi şaşırdı. Aşı olduk çok ağladı
Mesela iade olacaklar içinde yeğenim olabilir. Anlatılmaz gormenız gerekiyorYok ben hepsi kötü demedimama bir çocuk gördüm Allahim çok kınıyorum ama olmamış yani olmamış .iade ediliyorsa o edilmeli bak o da erkekti .Zavallı kedi merdivene sıkışmış öyle taş atıyordu hayvana 5 yaşında falandı. Böyle cocuk yetistirilmez.
Kızım çok ağladı kardeş istiyorum diyeOna rağmen yürek mi yedin bacım 2.cocuğa cesaret edip yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?