Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok çabuk yapışıyormuş.simdi araştırdım da uzun süre geçerse cerrahi müdahale gerekiyormuş. İdrar yolu enfeksiyonuna yol açıyormuş. Çok dikkat edeceğim bundan sonra
Allah Allah bunu hiç duymamıştım.

Benim kız bebek, bende aynı sorunu yaşadım bayağı bir zaman.kakanin yoğunluğuna göre değişiyor bizde taşması, az fazla yapsın anında bacaklardan heryere tasiyor.bu ara biraz daha az ama daha sık yapmaya başladı taşma yok.sivi kakayi iyi hapsedemiyir bencede.

Islak mendil kullanıyorsanız bazen de vajinayı çok temizleyip florası bozulduğu zaman kız bebeklerde vajinal yapışıklıga neden olabiliyor bu da idrar yolu enfeksiyonuna sebebiyet veriyor bazen o kadar çok ilerliyor ki cerrahi işlem gerekebiliyor ergenlik döneminde regli görmesini engelliyor altını her temizlemede su kullanmalısınız

Evet yok da belki etkiler ne biliyim ay bi d vit zor veriyrm demiri de baslarsak yandim. Kendi vitaminlerim ilaclarm onunkiler falan filan rutine binse de bazen hengamede unutuyrm
Bebekte d vitamine çok dikkat etmek gerekiyor çünkü d vitamini sadece güneşten ve ilaç yoluyla alınabiliyor kemik gelişimi ve bıngıldagin zamanında kapanması için d vitamini sart diğer vitaminler,demir anne sütüyle ya da mamayla az da olsa alınabiliyor

Nasıl anlayacakmışız ki bahsetti mi? Kafama takıldı bak okuyunca

Çok güzel. Ne kadara aldın?
Hepsini tek tek alıyorum indirimine göre.
Helikopter 200 ,uçak 690,köpek bakıcısı 180,bebek bakicisi 310 lira
Karavan alamayacağım çünkü uçak çok büyük nereye sığacak. Bir de karavan 1500 lira yani o paraya 5 tane oyuncak alırım

Bence bu cinsiyetten ziyade karakter ve yetiştirilme ile alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…