- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.741
Foto isterizBu arada kıza bir kaç barbie aldım ben .
@Astirid .uçak kocaman bisiklet gibi .üstüne bin götürsün
Allah Allah bunu hiç duymamıştım.Çok çabuk yapışıyormuş.simdi araştırdım da uzun süre geçerse cerrahi müdahale gerekiyormuş. İdrar yolu enfeksiyonuna yol açıyormuş. Çok dikkat edeceğim bundan sonra
Benim kız bebek, bende aynı sorunu yaşadım bayağı bir zaman.kakanin yoğunluğuna göre değişiyor bizde taşması, az fazla yapsın anında bacaklardan heryere tasiyor.bu ara biraz daha az ama daha sık yapmaya başladı taşma yok.sivi kakayi iyi hapsedemiyir bencede.Merhaba hanımlar ben bizim bebişe doğduğundan beri sleepy kullanıyorum ama son 1 aydır hemen hemen tümları taşıyor. 3 küçük geliyordur belki diye 4 numaraya geçtim biraz büyük gelmesine rağmen yine taşıyor. Bi arkadaş erkek bebeklerde böyle oluyor dedi. Sizler bu sorunu yaşıyor musunuz marka mı değiştirsem bilemedim. Onun haricinde memnundum sleepyden bir sürü de stok yaptım. Ama her bezde böyle olmuyorsa değiştirsem mecbur
Suss kizzzMerve mikan
Görüyorum alttasınız ulen
Aslında kız çocuklarında çok yayginmisAllah Allah bunu hiç duymamıştım.
Foto isteriz
Islak mendil kullanıyorsanız bazen de vajinayı çok temizleyip florası bozulduğu zaman kız bebeklerde vajinal yapışıklıga neden olabiliyor bu da idrar yolu enfeksiyonuna sebebiyet veriyor bazen o kadar çok ilerliyor ki cerrahi işlem gerekebiliyor ergenlik döneminde regli görmesini engelliyor altını her temizlemede su kullanmalısınızSağlıklı olsun da artık çok da takmıyorum .demekki bünyesi böyle. Doktor da olsun anne sütü hep faydalıdır dedi.emzir sen dedi teşvik etti sagolsun .
bizimkine bir de rota virüs yaptılar ondan da huysuzlandi .
Bu arada vajina dudakları yapışmış sen de kız bebekleri olanlar da dikkat etsin .Eliyle açtı. Ben hiç bilmiyorumdum .
Bebekte d vitamine çok dikkat etmek gerekiyor çünkü d vitamini sadece güneşten ve ilaç yoluyla alınabiliyor kemik gelişimi ve bıngıldagin zamanında kapanması için d vitamini sartEvet yok da belki etkiler ne biliyim ay bi d vit zor veriyrm demiri de baslarsak yandim. Kendi vitaminlerim ilaclarm onunkiler falan filan rutine binse de bazen hengamede unutuyrm
Çok güzel. Ne kadara aldın?Uçağı kartondan çıkaramadım zaten çıkınca geri çok zor giriyor .kocaman bir uçak 70 80 cm var
Eki Görüntüle 3153202 Eki Görüntüle 3153203 Eki Görüntüle 3153204 Eki Görüntüle 3153205 Eki Görüntüle 3153206
Nasıl anlayacakmışız ki bahsetti mi? Kafama takıldı bak okuyuncaSağlıklı olsun da artık çok da takmıyorum .demekki bünyesi böyle. Doktor da olsun anne sütü hep faydalıdır dedi.emzir sen dedi teşvik etti sagolsun .
bizimkine bir de rota virüs yaptılar ondan da huysuzlandi .
Bu arada vajina dudakları yapışmış sen de kız bebekleri olanlar da dikkat etsin .Eliyle açtı. Ben hiç bilmiyorumdum .
O küçük dudakları açınca boşluk gözükecek. Yani elinle hafif ayır baktın ayrılıyor sıkıntı yok ama ayrilmiyorsa doktora götürNasıl anlayacakmışız ki bahsetti mi? Kafama takıldı bak okuyunca
Hepsini tek tek alıyorum indirimine göre.Çok güzel. Ne kadara aldın?
%15 varLcw kuponu olan var mi kızlar
Nasıl yapışmış kız sen hiç açmamış mıydın alt değiştirirken filan bakmadın mı hiçEt çünkü ben fark etmemişim. Bayağı böyle açtı yapışmış birbirine .açınca kızardı.
Tamamdır canım teşekkür ederimO küçük dudakları açınca boşluk gözükecek. Yani elinle hafif ayır baktın ayrılıyor sıkıntı yok ama ayrilmiyorsa doktora götür
Yok ben hepsi kötü demedimama bir çocuk gördüm Allahim çok kınıyorum ama olmamış yani olmamış .iade ediliyorsa o edilmeli bak o da erkekti .Zavallı kedi merdivene sıkışmış öyle taş atıyordu hayvana 5 yaşında falandı. Böyle cocuk yetistirilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?