Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
4.ay aşıda benimki 1 kere vıyakladı
Sustu sonra.

Maşallah gayet güzel kilosu bu arada
Sağlıklı olsun da artık çok da takmıyorum .demekki bünyesi böyle. Doktor da olsun anne sütü hep faydalıdır dedi.emzir sen dedi teşvik etti sagolsun .
bizimkine bir de rota virüs yaptılar ondan da huysuzlandi .
Bu arada vajina dudakları yapışmış sen de kız bebekleri olanlar da dikkat etsin .Eliyle açtı. Ben hiç bilmiyorumdum .

Birine mi çekti acaba ?Ailede bencil dayısı falan var mı?

Ben baktim ama yapışıklık göremedim sanki bakınca anlaşılıyor mu ? Çünkü kaka yaptığı zaman orayı da temızlıyorun

Gece çok emzir derken ne demek istedi?
Sonuçta Uyandığında emzırıyorsun degil mi?
Ee aynı kapıya cıkmıyor mu?
Yani mesela 8 de yattı ben 12.30 a kadar kaldırmıyorum kendi kalkıyor bazen .omu da niye kaldırıyorum yatmadan önce çok az emiyor .güzel emse 6 saat ellemem .mesela 11 de kaldır 1 de kaldır 4 te kaldır gibi .

Yani mesela 8 de yattı ben 12.30 a kadar kaldırmıyorum kendi kalkıyor bazen .omu da niye kaldırıyorum yatmadan önce çok az emiyor .güzel emse 6 saat ellemem .mesela 11 de kaldır 1 de kaldır 4 te kaldır gibi .
Sen kaldır diyor sana yani?
Bunlar yenidoğan degilki yahu .

Ne zaman uyanırsa o zaman emerler artık

Sen kaldır diyor sana yani?
Bunlar yenidoğan degilki yahu .

Ne zaman uyanırsa o zaman emerler artık
Öyle valla ellemem zaten benim 3 4 saatte bir kalkıyor daha ne kalksın yeter .Yarın bir gün gece maması yaparım.ona da kalkmaz .yemek her türlü hallolur ama uyku öyle değil. 100 gram fazla alacak diye kaldıramam valla .ilerde ben onu beslerim

Ben baktıgımda delik gözüküyordu aslında. Ama bir daha kontrol edeyim.
Çok çabuk yapışıyormuş.simdi araştırdım da uzun süre geçerse cerrahi müdahale gerekiyormuş. İdrar yolu enfeksiyonuna yol açıyormuş. Çok dikkat edeceğim bundan sonra

Her doktor farkli düşünüyor işte

Ekeblad
Çok dillendirme başına gelir şımarık bebe olayı.

Ben yeğenimden pek bahsetmiyorum burada soyledım. Başıma gelmesin diye kınamak oluyor bunun adı cunku
Başında kinamiyorum Allahim diyorum demin yine apartmani yıktı velet .kızı uyandirdi .neyseki geri uyudu .

Ekeblad
Çok dillendirme başına gelir şımarık bebe olayı.

Ben yeğenimden pek bahsetmiyorum burada soyledım. Başıma gelmesin diye kınamak oluyor bunun adı cunku
Bu arada kıza bir kaç barbie aldım ben .
Morkahve .uçak kocaman bisiklet gibi .üstüne bin götürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…