- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.721
Sağlıklı olsun da artık çok da takmıyorum .demekki bünyesi böyle. Doktor da olsun anne sütü hep faydalıdır dedi.emzir sen dedi teşvik etti sagolsun .4.ay aşıda benimki 1 kere vıyakladı
Sustu sonra.
Maşallah gayet güzel kilosu bu arada
Birine mi çekti acaba ?Ailede bencil dayısı falan var mı?Mesela iade olacaklar içinde yeğenim olabilir. Anlatılmaz gormenız gerekiyor
Ben merkezci bir cocuk.
%25 yetiştirme tarzı
%75 cocugun fıtratı der susarım.
Çünkü aynı ailede yetişmiş 2 kardeş fıtrata
En güzel örnektir
Ben baktim ama yapışıklık göremedim sankiSağlıklı olsun da artık çok da takmıyorum .demekki bünyesi böyle. Doktor da olsun anne sütü hep faydalıdır dedi.emzir sen dedi teşvik etti sagolsun .
bizimkine bir de rota virüs yaptılar ondan da huysuzlandi .
Bu arada vajina dudakları yapışmış sen de kız bebekleri olanlar da dikkat etsin .Eliyle açtı. Ben hiç bilmiyorumdum .
Kız sana fıtrat diyorum yaBirine mi çekti acaba ?Ailede bencil dayısı falan var mı?
Ben de temizliyorum ama böyle açtı bak bu delik açılınca gözükecek dedi .Ben baktim ama yapışıklık göremedim sankibakınca anlaşılıyor mu ? Çünkü kaka yaptığı zaman orayı da temızlıyorun
Gece çok emzir derken ne demek istedi?Bir de gece daha çok emzir dedi ama emzirmeyecegim çünkü bence uyku çok önemli. Zaten 1 ay sonra ek gıdaya başlayacağız
Kesin biri gizlice ağzına falan tükürdüKız sana fıtrat diyorum ya
Çevresindeki insanların günahı ne
Altını açtığımda bir daha kontrol edeyim benBen de temizliyorum ama böyle açtı bak bu delik açılınca gözükecek dedi .
Kesin biri gizlice ağzına falan tükürdüNe biliyim anası babası neyse o olur
Yani mesela 8 de yattı ben 12.30 a kadar kaldırmıyorum kendi kalkıyor bazen .omu da niye kaldırıyorum yatmadan önce çok az emiyor .güzel emse 6 saat ellemem .mesela 11 de kaldır 1 de kaldır 4 te kaldır gibi .Gece çok emzir derken ne demek istedi?
Sonuçta Uyandığında emzırıyorsun degil mi?
Ee aynı kapıya cıkmıyor mu?
Et çünkü ben fark etmemişim. Bayağı böyle açtı yapışmış birbirine .açınca kızardı.Altını açtığımda bir daha kontrol edeyim ben
Sen kaldır diyor sana yani?Yani mesela 8 de yattı ben 12.30 a kadar kaldırmıyorum kendi kalkıyor bazen .omu da niye kaldırıyorum yatmadan önce çok az emiyor .güzel emse 6 saat ellemem .mesela 11 de kaldır 1 de kaldır 4 te kaldır gibi .
Ben baktıgımda delik gözüküyordu aslında. Ama bir daha kontrol edeyim.Et çünkü ben fark etmemişim. Bayağı böyle açtı yapışmış birbirine .açınca kızardı.
Öyle valla ellemem zaten benim 3 4 saatte bir kalkıyor daha ne kalksın yeter .Yarın bir gün gece maması yaparım.ona da kalkmaz .yemek her türlü hallolur ama uyku öyle değil. 100 gram fazla alacak diye kaldıramam valla .ilerde ben onu beslerimSen kaldır diyor sana yani?
Bunlar yenidoğan degilki yahu .
Ne zaman uyanırsa o zaman emerler artık
Çok çabuk yapışıyormuş.simdi araştırdım da uzun süre geçerse cerrahi müdahale gerekiyormuş. İdrar yolu enfeksiyonuna yol açıyormuş. Çok dikkat edeceğim bundan sonraBen baktıgımda delik gözüküyordu aslında. Ama bir daha kontrol edeyim.
Her doktor farkli düşünüyor işteÖyle valla ellemem zaten benim 3 4 saatte bir kalkıyor daha ne kalksın yeter .Yarın bir gün gece maması yaparım.ona da kalkmaz .yemek her türlü hallolur ama uyku öyle değil. 100 gram fazla alacak diye kaldıramam valla .ilerde ben onu beslerim
Başında kinamiyorum Allahim diyorumEkeblad
Çok dillendirme başına gelir şımarık bebe olayı.
Ben yeğenimden pek bahsetmiyorum burada soyledım. Başıma gelmesin diyekınamak oluyor bunun adı cunku
Keyfi yerindeyse sıkıntı yok bence .Bir düzenimiz var çok bozmak istemiyorumHer doktor farkli düşünüyor işte
Bu arada kıza bir kaç barbie aldım ben .Ekeblad
Çok dillendirme başına gelir şımarık bebe olayı.
Ben yeğenimden pek bahsetmiyorum burada soyledım. Başıma gelmesin diyekınamak oluyor bunun adı cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?