Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gazlı ve gürültülü mü çıkarıyor sizinki? Bizimki öyle ondan olduğunu düşünüyorım ama daha iyi bir bez daha iyi hapsedilmesini sağlar mı ki. Bi de bekleyince taşmıyor anında taşıyor. Bunu bir bez engeller mi ondan da emin değilim

Evet engeller ben baby turco da aynı sorunu yaşadım sonra goon denedim goonda olmadı bir kere beline kadar taştı onda da baya baya çok yapmıştı

Artk her gun vermeye calisiyrm cok unutmuyorum alıstım sanrm evet cok onemli biliyorum zaten o sebeple daha da bi vicdanim rahatsz oluyor unutursam eger. Demiri de bilmiyrm kullanmam diyrdum ama istah artiriyor sanrm bize yarar o yuzden kullanabilirim.

Nasıl yapışmış kız sen hiç açmamış mıydın alt değiştirirken filan bakmadın mı hiç
Bakmaz olur muyum hep temizliyorum ama böyle ayırıp hiç bakmadım. Doktor bildiğin ayırdı. Ben sadece temizliyordum

Ben kendime de d vitamini ve demir hapı aldım. Hem benden de geçsin demir çocuğa. Doktor bize bu verdiğim kabizlik falan yapmaz dedi

Yok ıslak mendil kullanıyorum ama sıcak suyla sıkıp öyle kullanıyorum. Hiç mendil degdirmedim. Zaten prima nin aqua pure unu kullanıyorum. Kokusuz alkolsüz saf su .o bölgeyi temizlerken de sadece pamuk kullanıyorum. Ne yaparsanız yapın yine de hormonlardan dolayi bile yapışıyormuş .florasi bozulmasın diye çok da ellemiyorum.
Evet aslında ciddi bir şeymiş bu
Çoğu kişi benim gibi bilmiyor.ben cok ellemiyordum .hep instagramda ellemeyin elle açmayın gibi gonderilere denk geldim .dedim doğrusu bu .meğerse bilgi kirliligiymis .açmak gerekirmiş
Temizlemek gerekirmiş

Ben açıyorum temizlerken. Hatta iç dudak kenarlarında krem artığı kalıyor bazen. Onları da her seferinde silip yeniden kremliyorum.

Bizimde isilikle başımız dertte. Salya ve tükürükler artınca yanaklar ve boyun çevresi isilik oldu. Geçer gibi oluyor yine tekrarlıyor.

Tam tamina aynisi gürültülü ve çok fazla bence bu şekilde olunca bez napsin anında taşıyor dediğin gibi.

Bence çoğu bebeğin gazlı ve gürültülüdür.ne biliyim sessiz kaka mi olur
Öyledir muhakkak ben bir tek kendi bebeğimi biliyorum ama tasma durumu gurultuden ziyade miktarla alakalı kesinlikle.az yapdiginda tasmiyor çünkü benimkisi aynı bez sonuçta.

Canım çok Şükür. Türkiyede yim şimdi. 10 günümüz kaldı dönmeye. Elhamdülillah herşey yolunda.. Ama annem yapayalnız.
Yaşlı nasıl olacak bilmiyorum
Tahmin ettim turkiyede olduğunu gelicem diyodun,
Yalnız olmak cidden kötü bide onu bırakıp gitmek daha zorrr keşke burda yaşasaydında yanında olsaydın ,,

herşey yolunda değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…