- 26 Eylül 2018
- 620
- 1.881
- 113
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.761
Teşekkürler ben de deneyeceğimPrima premium care çok güzel 2 kullanıyordum 3 e geçtim. Tasma falan yapmaz .sıvı kakayi bile hapsediyor .Kasım indirimi başlasın 5 numara stoklayacagim
Gazlı ve gürültülü mü çıkarıyor sizinki? Bizimki öyle ondan olduğunu düşünüyorım ama daha iyi bir bez daha iyi hapsedilmesini sağlar mı ki. Bi de bekleyince taşmıyor anında taşıyor. Bunu bir bez engeller mi ondan da emin değilimBenim kız bebek, bende aynı sorunu yaşadım bayağı bir zaman.kakanin yoğunluğuna göre değişiyor bizde taşması, az fazla yapsın anında bacaklardan heryere tasiyor.bu ara biraz daha az ama daha sık yapmaya başladı taşma yok.sivi kakayi iyi hapsedemiyir bencede.
Evet engeller ben baby turco da aynı sorunu yaşadım sonra goon denedim goonda olmadı bir kere beline kadar taştı onda da baya baya çok yapmıştıGazlı ve gürültülü mü çıkarıyor sizinki? Bizimki öyle ondan olduğunu düşünüyorım ama daha iyi bir bez daha iyi hapsedilmesini sağlar mı ki. Bi de bekleyince taşmıyor anında taşıyor. Bunu bir bez engeller mi ondan da emin değilim
Canım çok Şükür. Türkiyede yim şimdi. 10 günümüz kaldı dönmeye. Elhamdülillah herşey yolunda.. Ama annem yapayalnız.Napıyosun canım nasılsınnnn
Artk her gun vermeye calisiyrm cok unutmuyorum alıstım sanrm evet cok onemli biliyorum zaten o sebeple daha da bi vicdanim rahatsz oluyor unutursam eger. Demiri de bilmiyrm kullanmam diyrdum ama istah artiriyor sanrm bize yarar o yuzden kullanabilirim.Bebekte d vitamine çok dikkat etmek gerekiyor çünkü d vitamini sadece güneşten ve ilaç yoluyla alınabiliyor kemik gelişimi ve bıngıldagin zamanında kapanması için d vitamini sartdiğer vitaminler,demir anne sütüyle ya da mamayla az da olsa alınabiliyor
Bizimki 6100 3 kullanıyorum. Daha da kullanırımTeşekkürler ben de deneyeceğimbebiş 6500 gram civarındadır 3 no mu alsam ben de
Bakmaz olur muyum hep temizliyorum ama böyle ayırıp hiç bakmadım. Doktor bildiğin ayırdı. Ben sadece temizliyordumNasıl yapışmış kız sen hiç açmamış mıydın alt değiştirirken filan bakmadın mı hiç
Ben kendime de d vitamini ve demir hapı aldım. Hem benden de geçsin demir çocuğa. Doktor bize bu verdiğim kabizlik falan yapmaz dediArtk her gun vermeye calisiyrm cok unutmuyorum alıstım sanrm evet cok onemli biliyorum zaten o sebeple daha da bi vicdanim rahatsz oluyor unutursam eger. Demiri de bilmiyrm kullanmam diyrdum ama istah artiriyor sanrm bize yarar o yuzden kullanabilirim.
Yok ıslak mendil kullanıyorum ama sıcak suyla sıkıp öyle kullanıyorum. Hiç mendil degdirmedim. Zaten prima nin aqua pure unu kullanıyorum. Kokusuz alkolsüz saf su .o bölgeyi temizlerken de sadece pamuk kullanıyorum. Ne yaparsanız yapın yine de hormonlardan dolayi bile yapışıyormuş .florasi bozulmasın diye çok da ellemiyorum.Islak mendil kullanıyorsanız bazen de vajinayı çok temizleyip florası bozulduğu zaman kız bebeklerde vajinal yapışıklıga neden olabiliyor bu da idrar yolu enfeksiyonuna sebebiyet veriyor bazen o kadar çok ilerliyor ki cerrahi işlem gerekebiliyor ergenlik döneminde regli görmesini engelliyor altını her temizlemede su kullanmalısınız
Ben açıyorum temizlerken. Hatta iç dudak kenarlarında krem artığı kalıyor bazen. Onları da her seferinde silip yeniden kremliyorum.Yok ıslak mendil kullanıyorum ama sıcak suyla sıkıp öyle kullanıyorum. Hiç mendil degdirmedim. Zaten prima nin aqua pure unu kullanıyorum. Kokusuz alkolsüz saf su .o bölgeyi temizlerken de sadece pamuk kullanıyorum. Ne yaparsanız yapın yine de hormonlardan dolayi bile yapışıyormuş .florasi bozulmasın diye çok da ellemiyorum.
Evet aslında ciddi bir şeymiş bu
Çoğu kişi benim gibi bilmiyor.ben cok ellemiyordum .hep instagramda ellemeyin elle açmayın gibi gonderilere denk geldim .dedim doğrusu bu .meğerse bilgi kirliligiymis .açmak gerekirmiş
Temizlemek gerekirmiş
Bizim de 6 kilo tam. Rahat oluyor ama şu üst bacakları bazen sıkıyor. 4 alsam mı dedim ama bir posta daha 3 alıp kullanırım sanırım.Bizimki 6100 3 kullanıyorum. Daha da kullanırım
Ne verdi peki kabizlik onemliBen kendime de d vitamini ve demir hapı aldım. Hem benden de geçsin demir çocuğa. Doktor bize bu verdiğim kabizlik falan yapmaz dedi
Tam tamina aynisi gürültülü ve çok fazla bence bu şekilde olunca bez napsinGazlı ve gürültülü mü çıkarıyor sizinki? Bizimki öyle ondan olduğunu düşünüyorım ama daha iyi bir bez daha iyi hapsedilmesini sağlar mı ki. Bi de bekleyince taşmıyor anında taşıyor. Bunu bir bez engeller mi ondan da emin değilim
Sabah bakiyim yazarımNe verdi peki kabizlik onemli
Bence çoğu bebeğin gazlı ve gürültülüdür.ne biliyim sessiz kaka mi olurTam tamina aynisi gürültülü ve çok fazla bence bu şekilde olunca bez napsinanında taşıyor dediğin gibi.
Hadi ya neyse ihtiyaci olan kullansn bari. Bu aralar benim bebede uyku gerilemesi var. Uykuyla basimiz dertte. Sen naptn sallama işini?Teşekkür ederim alacağımı aldım ben
Öyledir muhakkak ben bir tek kendi bebeğimi biliyorumBence çoğu bebeğin gazlı ve gürültülüdür.ne biliyim sessiz kaka mi olur
Tahmin ettim turkiyede olduğunu gelicem diyodun,Canım çok Şükür. Türkiyede yim şimdi. 10 günümüz kaldı dönmeye. Elhamdülillah herşey yolunda.. Ama annem yapayalnız.
Yaşlı nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?