- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.781
Evet bende kızımda ıslak mendil kullanmayıp suyla pamuklu bezle temizliyordum idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye biraz fazla temizledigim için florasını istem disi bozmusum o yüzden yapışıklık oluşmuştu birçok doktor açmayın kendiliğinden açılır dediği için bende karismadim kontrol esnasında doktorumuz hemen açtı geç kalabilirdin dedi çok üzülmüştüm 10 gün kadar ılık suya oturtmami söyledi ve bir krem kullandım şuan tam hatırlamıyorum ama göz kremiydi galiba sonrasında düzeldi çok şükürYok ıslak mendil kullanıyorum ama sıcak suyla sıkıp öyle kullanıyorum. Hiç mendil degdirmedim. Zaten prima nin aqua pure unu kullanıyorum. Kokusuz alkolsüz saf su .o bölgeyi temizlerken de sadece pamuk kullanıyorum. Ne yaparsanız yapın yine de hormonlardan dolayi bile yapışıyormuş .florasi bozulmasın diye çok da ellemiyorum.
Evet aslında ciddi bir şeymiş bu
Çoğu kişi benim gibi bilmiyor.ben cok ellemiyordum .hep instagramda ellemeyin elle açmayın gibi gonderilere denk geldim .dedim doğrusu bu .meğerse bilgi kirliligiymis .açmak gerekirmiş
Temizlemek gerekirmiş
Canım sonuçta bizde insanız unutabiliriz bebeklerini annelerden fazla kimse düşünemez bende unutkanlık aşırı derecede fazla B12 kullanmama rağmen benim kızımda küçük 3 yaşında birde bebek o yüzden herşeyi unutuyorum ama ben önemli şeyleri ve gün içerisinde yapmam gerekenleri mutfakta buzdolabima yapıştırıyorumArtk her gun vermeye calisiyrm cok unutmuyorum alıstım sanrm evet cok onemli biliyorum zaten o sebeple daha da bi vicdanim rahatsz oluyor unutursam eger. Demiri de bilmiyrm kullanmam diyrdum ama istah artiriyor sanrm bize yarar o yuzden kullanabilirim.
Sağlıklı olsun da artık çok da takmıyorum .demekki bünyesi böyle. Doktor da olsun anne sütü hep faydalıdır dedi.emzir sen dedi teşvik etti sagolsun .
bizimkine bir de rota virüs yaptılar ondan da huysuzlandi .
Bu arada vajina dudakları yapışmış sen de kız bebekleri olanlar da dikkat etsin .Eliyle açtı. Ben hiç bilmiyorumdum .
0 sallama .gündüzleri zor oluyor dalmasi yarım saati buluyor gece daha kolay oluyor .o gerileme bizde de var .çok uyanmaya başladı ama her 2 3 günde bir oluyor .Hadi ya neyse ihtiyaci olan kullansn bari. Bu aralar benim bebede uyku gerilemesi var. Uykuyla basimiz dertte. Sen naptn sallama işini?
Hadi ya neyse ihtiyaci olan kullansn bari. Bu aralar benim bebede uyku gerilemesi var. Uykuyla basimiz dertte. Sen naptn sallama işini?
Silmek değil elinle aralaman gerekiyormuş.Sen silmiyor muydun iç kısmı?
Haklısın ama çok takıldım başka bezler deneyeceğim yazarım iyi gelen olursaTam tamina aynisi gürültülü ve çok fazla bence bu şekilde olunca bez napsinanında taşıyor dediğin gibi.
Gül suyu ile silmeyi denedin mi? Ben pamuğu gül suyu ile ıslatıp sildim geçirdi, bi ara yüzünde egzama gibi bir kızarıklık oluştu ona da iyi geldi birkaç güne geçirdi. Denemediysen tavsiye ederimBen açıyorum temizlerken. Hatta iç dudak kenarlarında krem artığı kalıyor bazen. Onları da her seferinde silip yeniden kremliyorum.
Bizimde isilikle başımız dertte. Salya ve tükürükler artınca yanaklar ve boyun çevresi isilik oldu. Geçer gibi oluyor yine tekrarlıyor.
Hani kız resmini at
Bizimkinin yüzünde var deniycem hemenGül suyu ile silmeyi denedin mi? Ben pamuğu gül suyu ile ıslatıp sildim geçirdi, bi ara yüzünde egzama gibi bir kızarıklık oluştu ona da iyi geldi birkaç güne geçirdi. Denemediysen tavsiye ederim
Çok büyük ya bir de vidalamislar alttanHani kız resmini at
Güle güle oynasın minnoş. İnsan sabırsızlanıyor kendi de oynamak içinUçağı kartondan çıkaramadım zaten çıkınca geri çok zor giriyor .kocaman bir uçak 70 80 cm var
Eki Görüntüle 3153202 Eki Görüntüle 3153203 Eki Görüntüle 3153204 Eki Görüntüle 3153205 Eki Görüntüle 3153206
Olsun açma daha açılmıycak. Düzenli tertipli dursun. Bende karavan almak istiyordum. Ama geçen bebek aldığımda annem kızdı.Çok büyük ya bir de vidalamislar alttançıkarırsam geri sokamam. Ben bile ayrıntılı bakamadım
Başka kardeşin yokmuydu onlarda mi yurt disindaCanım çok Şükür. Türkiyede yim şimdi. 10 günümüz kaldı dönmeye. Elhamdülillah herşey yolunda.. Ama annem yapayalnız.
Yaşlı nasıl olacak bilmiyorum
Ben sleepy bio natural kullaniyorum. Bizim kız gürültülü ve gazlı yapıyor. Bazen çıkıyor bazen de çıkmıyor. Eğer öncesinde çok çiş yapılmış bezse hemen çıkarıyor. Ama çiş yok yeni bezse çıkmıyor. Mesela sabah uyanınca emer emmez kaka yapıyor o yüzden sabah hemen bezini degistiriyorum. Değiştirmeden emerse kesin dışına çıkıyor. Geçen 2 dk mutfağa girip geldim o arada kaka yapmış demek fark etmemişim. Sonra açınca bir baktım mamayı emmiş kurumuş bir de poposundaGazlı ve gürültülü mü çıkarıyor sizinki? Bizimki öyle ondan olduğunu düşünüyorım ama daha iyi bir bez daha iyi hapsedilmesini sağlar mı ki. Bi de bekleyince taşmıyor anında taşıyor. Bunu bir bez engeller mi ondan da emin değilim
Canım pudra ile kurtulduk isiliktenBen açıyorum temizlerken. Hatta iç dudak kenarlarında krem artığı kalıyor bazen. Onları da her seferinde silip yeniden kremliyorum.
Bizimde isilikle başımız dertte. Salya ve tükürükler artınca yanaklar ve boyun çevresi isilik oldu. Geçer gibi oluyor yine tekrarlıyor.
Deneyeyim duruma göre. İnternette de karbonatlı su ile silin yazıyordu.Gül suyu ile silmeyi denedin mi? Ben pamuğu gül suyu ile ıslatıp sildim geçirdi, bi ara yüzünde egzama gibi bir kızarıklık oluştu ona da iyi geldi birkaç güne geçirdi. Denemediysen tavsiye ederim
İsilik yüz ve boyunda olduğu için kullanmam sanırım. Dağılıyor ya tozu.Canım pudra ile kurtulduk isilikten
Aslında doğum gününde çocuğa milletin hediye alması doğru değilmiş.cunku ihtiyacından fazla oyuncak birikiyormus. Bunun yerine para vermek ve çocuğun biriktirmesini teşvik etmek gerekiyormuş. Böylelikle istediği oyuncağı alacakOlsun açma daha açılmıycak. Düzenli tertipli dursun. Bende karavan almak istiyordum. Ama geçen bebek aldığımda annem kızdı.Her şeyi alıp bize alacak bir şey bırakmıyorsun diye. Bu çocuğun hiç mi doğumgünü olmayacak biz hiç mi hediye almiycaz. Zaten yeterince oyuncak var alınacaklari da bırak dedi. Artık almıyorum o yüzden. Bir Barbie bir chelsa da biraktim
Olsun açma daha açılmıycak. Düzenli tertipli dursun. Bende karavan almak istiyordum. Ama geçen bebek aldığımda annem kızdı.Her şeyi alıp bize alacak bir şey bırakmıyorsun diye. Bu çocuğun hiç mi doğumgünü olmayacak biz hiç mi hediye almiycaz. Zaten yeterince oyuncak var alınacaklari da bırak dedi. Artık almıyorum o yüzden. Bir Barbie bir chelsa da biraktim
Silmek değil elinle aralaman gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?