Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet bende kızımda ıslak mendil kullanmayıp suyla pamuklu bezle temizliyordum idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye biraz fazla temizledigim için florasını istem disi bozmusum o yüzden yapışıklık oluşmuştu birçok doktor açmayın kendiliğinden açılır dediği için bende karismadim kontrol esnasında doktorumuz hemen açtı geç kalabilirdin dedi çok üzülmüştüm 10 gün kadar ılık suya oturtmami söyledi ve bir krem kullandım şuan tam hatırlamıyorum ama göz kremiydi galiba sonrasında düzeldi çok şükür

Canım sonuçta bizde insanız unutabiliriz bebeklerini annelerden fazla kimse düşünemez bende unutkanlık aşırı derecede fazla B12 kullanmama rağmen benim kızımda küçük 3 yaşında birde bebek o yüzden herşeyi unutuyorum ama ben önemli şeyleri ve gün içerisinde yapmam gerekenleri mutfakta buzdolabima yapıştırıyorum

Sen silmiyor muydun iç kısmı?

Hadi ya neyse ihtiyaci olan kullansn bari. Bu aralar benim bebede uyku gerilemesi var. Uykuyla basimiz dertte. Sen naptn sallama işini?
0 sallama .gündüzleri zor oluyor dalmasi yarım saati buluyor gece daha kolay oluyor .o gerileme bizde de var .çok uyanmaya başladı ama her 2 3 günde bir oluyor .
Hadi ya neyse ihtiyaci olan kullansn bari. Bu aralar benim bebede uyku gerilemesi var. Uykuyla basimiz dertte. Sen naptn sallama işini?

Gül suyu ile silmeyi denedin mi? Ben pamuğu gül suyu ile ıslatıp sildim geçirdi, bi ara yüzünde egzama gibi bir kızarıklık oluştu ona da iyi geldi birkaç güne geçirdi. Denemediysen tavsiye ederim

Çok büyük ya bir de vidalamislar alttan çıkarırsam geri sokamam. Ben bile ayrıntılı bakamadım
Olsun açma daha açılmıycak. Düzenli tertipli dursun. Bende karavan almak istiyordum. Ama geçen bebek aldığımda annem kızdı. Her şeyi alıp bize alacak bir şey bırakmıyorsun diye. Bu çocuğun hiç mi doğumgünü olmayacak biz hiç mi hediye almiycaz. Zaten yeterince oyuncak var alınacaklari da bırak dedi. Artık almıyorum o yüzden. Bir Barbie bir chelsa da biraktim

Ben sleepy bio natural kullaniyorum. Bizim kız gürültülü ve gazlı yapıyor. Bazen çıkıyor bazen de çıkmıyor. Eğer öncesinde çok çiş yapılmış bezse hemen çıkarıyor. Ama çiş yok yeni bezse çıkmıyor. Mesela sabah uyanınca emer emmez kaka yapıyor o yüzden sabah hemen bezini degistiriyorum. Değiştirmeden emerse kesin dışına çıkıyor. Geçen 2 dk mutfağa girip geldim o arada kaka yapmış demek fark etmemişim. Sonra açınca bir baktım mamayı emmiş kurumuş bir de poposunda bazen gevşek bağlayınca çıkabiliyor. Ama 5 kalanın 1 i dışarı çıkıyordu. O da normal diye bakıyorum. Ben oğlumda Prima premium çare kullanmıştım. O da aynı şekilde bir performans vermişti. Hele 5 numara ses her sabah yatak ıslak uyaniyorduk.

Canım pudra ile kurtulduk isilikten

Canım pudra ile kurtulduk isilikten
İsilik yüz ve boyunda olduğu için kullanmam sanırım. Dağılıyor ya tozu.

Altında yok, birkaç gündür yanaklar ve boyun böyle. Belki başka bir şey de olabilir. Dün çünkü vücudunda birkaç kırmızı alan gördüm. Takip ediyorum bugün, belki döküntü falandır.

Aslında doğum gününde çocuğa milletin hediye alması doğru değilmiş.cunku ihtiyacından fazla oyuncak birikiyormus. Bunun yerine para vermek ve çocuğun biriktirmesini teşvik etmek gerekiyormuş. Böylelikle istediği oyuncağı alacak

Geçen sene 22 ekimde beta hcg yaptirmistim hamile degildim ve olma ihtimalim artik yoktu... 29 Ekimde lekelendim tam regl gunumdu kasiklarimda agri; agri kesici icmek icin uyandim ve ruya gordugumu hatirladim ruyamda bir yakinimiz agri kesici icme hamilesin diyordu ben de kanamamvar ne hamilesi diye soyleniyordum. Hastane yakin diye acile gidip kan verdim hic umudum yok. Bu sefer sonuc e nabiza dusmek bilmedi labaratuvari ariyorum sonuc cikmis telde bilgi veremeyiz diyorlar. Hastanenin labaratuvar sitesini buldum barkodla giris yaptigimda 273 bhcg ile hamile olduğumu öğrendim... Nasıl ağlıyorum seviniyorum...1700leri görene kadar esime bir sey demiyorum.1sene gecmis uzerinden. Rabbim isteyen herkese bu sevinci yasatsın

Silmek değil elinle aralaman gerekiyormuş.

Ben silerken arada bakıyorum vajina kısmına. Zaten krem falan kalıyor bazen.

Bu çok eski bir yöntemdir. Erkek bebeklerin penisine de geriye sıvama yapılır. Oğlum doğunca uyarmışlardı. Ama ben üç aylıkken sünnet ettirdiğim için çok uğraşmama gerek kalmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…