Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Seninki yine iyiymiş bana doktor dedi hamile değilsin olsa gözükürdu diye

Herkes kafasına göre alırsa dediğin doğru. Ama mesela oğlumda annane ve babannesi ne alalım siz söyleyin alalım dediler hep. Biz almak istediğimiz oyuncağı söyledik aldılar. Böylece dedigin gibi olmadı.

Son düzenleme:
Doğum yapalı 4 ay oldu kızlar ilk 2 ay sonra adet mi oldum noldu bilmiyorum şimdide kahve bir leke geldi gerisi yok internette emzirme kaynaklı olabilir diyor ama bilmiyorum

22 ekimde doktor bana da yok demisti demekki gec döllenme olabilir. Hani iliskiden 10 gun sonra filan kanda cikar diyorlar ya yalan :)
Hayır benimkine alttan bakıp keseyi göremedi. Dedim ki geçen hafta 50 ydi .tamam dedi olsa gozukurdu dedi .eşim sordu hiç mi olasılık yok dedi. Yok dedi kadın. Yani sanki kimyasal gebelik gibi dedi .meğerse değer çok yukselmeden gozukmezmis. Geçen gün gördüm hastanede diyecektim bak yok dediğin bebege

Yaa E biz de öyle şimdi yapışıklık olduğunu nasıl anlıcaz ki ben ara ara temizlerken bakıyorum normal gibi geliyor bana
Yapisikta kapalı oluyor işte. Seninki normaldir .Aslında 6.aydan sonra çok olurmuş. Büyük ihtimalle ben hiç açmadım diye oldu.yani haftada bir baksam olmazdi

Herkes kafasına göre alırsa dediğin doğru. Ama mesela oğlumda annane ve babannesi ne alalım siz söyleyin alalım dediler hep. Biz almak istediğimiz oyuncağı söyledik aldılar. Böylece dedigin gibi olmadı.
O zamana kadar ne oyuncaklar çıkar oyuncak biter mi .Yeterki almak istesinler ben onlara bulurum

Ne biliyim anneme sormuştum ben sizi temizlerdim dedi .kv ye sordum yok elleme dedi .demekki annemi dinlemeliymisim.aslinda suç bende arastiracaktim

Doğum yapalı 4 ay oldu kızlar ilk 2 ay sonra adet mi oldum noldu bilmiyorum şimdide kahve bir leke geldi gerisi yok internette emzirme kaynaklı olabilir diyor ama bilmiyorum
Benim de 3 hafta sürdü doktor çok yoğun değilse sıkıntı değil emzirmeden kaynaklı olur dedi
Zaten emzirince rahim kasiliyor ya ondan da oluyor .belki bir önceki adetten kalanlar geliyor

Benim buralara uğrama vaktim gelmiş galiba
Normalde Çok sakin olan bebeğim bugün sabahtan beri aşırı huysuz. Emmek istemiyor, uyumak ve yatay durmak istemiyor. Sürekli ağlama modunda. Sürekli kucakta gezdiriyoruz sabahtan beri ama sakın tutmak çok zor. Nedir bu böyle yahu. Acısı mi var huyu mu değişti
Bir de korkulu bir şekilde uyanıp uzun süre ağlıyor, tam uyanamiyor.
Bir kaç gündür disaridaydik, acısını çıkarıyor resmen.

Sanki bnm bebişi anlatıyor gibisin..

Bunları hiç dışarı çıkarmayacaksın.her bebege gelmiyor dışarı çıkarma .Ben de ne zaman dışarı çıkarsam üstünden 3 saat de geçse emmez .uyurken aşırı ağlar.
Ben de çok çıkarmıyorum .huyu değişiyor çünkü. Zaten kış geliyor .insanları görünce sosyal olacağına da inanmıyorum.Bir çocuğu çok kişi büyütmeyecek .yok nenesine götürüyüm yok dayısına götüreyim demeyeceksin acısını sen çekiyorsun. Evde büyüsün ne olacak zaten hayatı evde geçecek.
Çok kişiyle büyüyen çocuk arsız oluyor çünkü herkesten bir taviz koparıyor.

Öyle uyanınca ben sakinleştirmek için elini tutuyorum .burdayım gitmedim hep yanındayım yanında olacağım gibi şeyler söylüyorum. İnan anliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…