- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.981
Donma ne kelime soba soba diye yalvariyorum resmen bi soba olaydi boylemi olurduGünaydın herkese. Ankara o kadar soğuk ki donuyoruzallahtan yaza doğum yapacagiz çok mutluyum
Ben ilaç kullanmıyorum.dayanmaya çalışıyorum.yarin doktor kontrolüm var yazdıracam elimin altında olsun.Prilam kullanmanıza rağmen mi böyle? Ben ilaç aldığım sürece iyiyim. Bugün sağlık ocağına gidip 2 kutu yazdırdım
Tatilde dogurmaktan korkyorum gidemicez bu seneHaziran gibi tatile gitmeyi düşünen var mı bebek dogunca gidemeyiz diye düşünüyorum
Hamilelıkte sakatat yenmesı yasak dıye bılıyorum benTüketilmez mi hemde çok çok faydalı.
Doktorum bana zeki bir çocuğun olsun istiyorsan haftada 2 kırmızı et 2 balık tüketmelisin ve etlerin biri mümkünse ciğer böbrek dalak dan biri olsun dedi. Elbette zor ben uyamadım ama ciğer çok yedim ve cidden kan değerlerini hiç bir ilaç düzeltmezken o hemen toparladı. Muhakkak yemeye çalışın kızlar alışmaya yemesi zor besinler ama çok çok faydalı emin olun
Maşşallah sağlıcakla alın kucağınıza inş. Bi önceki kontrolde haftası kaç çıkmıştı acabaKızlar cinsiyet tahmini var mı9+2 olması gerekirken 10+0 cikti. 30mm olmuş. Şekerim sürekli düşük oysa neden öne geçti anlamadım.
Benim de ilk kızım mayısta doğmuştu. İsilik olmuştu yavrum sıcaktanYazları genelde burada olmuyorum ama bakalım yaz nasıl geçecekilk oğlum mayısta doğmuştu cok rahat etmiştim bakarken.
Ben de kullanmak istememiştim ama büyük rahatlıkmış.Ben ilaç kullanmıyorum.dayanmaya çalışıyorum.yarin doktor kontrolüm var yazdıracam elimin altında olsun.
Çok biliyorlar, sanki keyfimizden yapıyoruzEşim artık anlam veremiyor evet hamilesin tamam ama yeter diyorben bile kendimden soğudum ya aşırı da kilo aldım. Miden bulanacak yiyemeyeceksin bi süre sonra kilo verirsin dediler benim midemin bulanması iştahımı hiç kesmedi tam tersi yedikçe sanki çöpe gidiyor yediklerim
Kilolu çirkin ve dengesiz bir kadın oluverdim. Halbuki daha bir yıl önce ne kadar güzel alımlı süslü püslüydüm peeh
İnsallah dogurmam temmuz sonu gösteriyor 32 haftalık falan olurum birsey olmaz insallahTatilde dogurmaktan korkyorum gidemicez bu sene
2 kutu yazıyorlar mi?Prilam kullanmanıza rağmen mi böyle? Ben ilaç aldığım sürece iyiyim. Bugün sağlık ocağına gidip 2 kutu yazdırdım
Çok geçmiş olsun canim diş cok zorMerhaba arkadaşlar, yine bu saatte diş ağrısıyla uyandımne bitmez çilem varmış.. hem bulantı hem diş iltihabı cuma günü kontrolüm var inşallah doktor dişçiye gitmeme izin verirde kurtulurum bu beladan... dua edin sizde kızlar bana
Ben korkarım gidemem:)Haziran gibi tatile gitmeyi düşünen var mı bebek dogunca gidemeyiz diye düşünüyorum
Merhaba artıslarınız 2 katı. Mıydı beta? Kax haftalıkken gördünüz keseyiGeçen hafta kese minicikti zaten zor gorduk keseyi haftaya gel buyudugunu görürüz ondan sonraki haftada bebeği görürüz dedi işte bugün gittim çok az büyümüş dedi kalp atışını flaan duyduk
İçim rahat etmezse başka doktora giderim artık dediğin gibi canım hayırlısı olsun siz dua edin inşallah :) ismim Melike
Ara tatilde gitmek istiyorum ben ama bakalımHaziran gibi tatile gitmeyi düşünen var mı bebek dogunca gidemeyiz diye düşünüyorum
Temmuz basi haziran sonu gozukuyor benimde hayirlisi olsun insallahİnsallah dogurmam temmuz sonu gösteriyor 32 haftalık falan olurum birsey olmaz insallah
Yazdırdım daha almadım ama. Cuma günü önceki kutunun süresi doluyormuş, cuma günü alacm.2 kutu yazıyorlar mi?
Ben haziranda cesaret edemem de, 40ı çıktıktan sonra belki.Haziran gibi tatile gitmeyi düşünen var mı bebek dogunca gidemeyiz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?