- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.901
Hayır 2 doz . Rotarix4 doz değil mi ?
Ben onu evcil hayvan mantığıyla yukarıdan uzatıp yapıyorum. Bizim kediler bayılırdı.once yavaşça sarkitiyorum tutuyor sonra bekliyorum hevesini alsin. Sonra çekip çekip bırakıyorum. Her seferinde daha hızlı daha hızlı yapıyorum. Böylelikle refleksleri harika gelişiyor.Kızlar
Benınkı uzatılan şeyi alıyor
Hatırlatma dozu mu ne var 1 yaşından sonraHayır 2 doz . Rotarix
Rotateq var mesela o da 3 doz.
4 dozlugu senden duydum valla
Yok ben direkt uzatıyorum önce bakıyorBen onu evcil hayvan mantığıyla yukarıdan uzatıp yapıyorum. Bizim kediler bayılırdı.once yavaşça sarkitiyorum tutuyor sonra bekliyorum hevesini alsin. Sonra çekip çekip bırakıyorum. Her seferinde daha hızlı daha hızlı yapıyorum. Böylelikle refleksleri harika gelişiyor.
Hayır yok. Menenjit olmasın o ?Hatırlatma dozu mu ne var 1 yaşından sonra
Hayır yok. Menenjit olmasın o ?
Bizimki rotatekmis aynen 3 doz yazıyorHayır 2 doz . Rotarix
Rotateq var mesela o da 3 doz.
4 dozlugu senden duydum valla
Bu performansını ek gidada bekliyor anneciginYok ben direkt uzatıyorum önce bakıyor
Sonra ellerini uzatıp alıyor
Asil bebek yorulunca uyumuyor en azından bizimki öyle. Esnedi koydun koydun koymadın ağlar.Sen var ya
Bebek yorulduktan sonra yatırıyorsun ondan dolayı bayılıyor cocuk
İshal yaptı bizde ilkinde yapmamıştı .Allahtan 1 gün sürdü ishaliAyy bizim öbür ayaaa yaptırıcazgözün aydın
İnşaşlah böyle devam eder, çocuklarım bi günü diğer gününe uymuyo huy değiştirir diye korkuyorumBen de başını oksuyorum ya da alnını uyuyor .uyku egitimi ogrenilebilen bir şeymiş gerçekten. Sinirliyken koluna piş piş yapıyorum.
Ayyy iyi bari fazla uzun sürmemişİshal yaptı bizde ilkinde yapmamıştı .Allahtan 1 gün sürdü ishali
Sen kararlı olursan değiştirmez bence .Tabi yine de belli olmaz bunların ne yapacağıİnşaşlah böyle devam eder, çocuklarım bi günü diğer gününe uymuyo huy değiştirir diye korkuyorum
Aynen bakalım nasıl geçicekSen kararlı olursan değiştirmez bence .Tabi yine de belli olmaz bunların ne yapacağı
Aslında ben de öyle dusunuyorum. Ama yoncanın bebeği tezi çürütüyorAsil bebek yorulunca uyumuyor en azından bizimki öyle. Esnedi koydun koydun koymadın ağlar.
İnşallahBu performansını ek gidada bekliyor annecigin
Benim kızım uyku tarzı olarak babası, uyuması ben .Ben de uykum gelir gelmez yatmaliyim yoksa uykum kaçar. Uyku tarzı da babası. Besigin yanına çapraz kafayı gömüyor. Eşim de koltukta öyle uyuyor .en güzeli gözlemlemek ne istiyorsa onu yapmakAslında ben de öyle dusunuyorum. Ama yoncanın bebeği tezi çürütüyor
Bu da demektir ki her bebek bir degil
Bilmiyorum değişir mi ama bence kesinlikle uyku egitimi verilmeli .Bana çok çektirdi 2 hafta .yeri geldi ağladım sinirimden dişimi sıktım ama biraz da olsa değdi galiba .Aslında ben de öyle dusunuyorum. Ama yoncanın bebeği tezi çürütüyor
Bu da demektir ki her bebek bir degil
Benim de eşim hayatta kolay uyuya dalamaz .Benim kızım uyku tarzı olarak babası, uyuması ben .Ben de uykum gelir gelmez yatmaliyim yoksa uykum kaçar. Uyku tarzı da babası. Besigin yanına çapraz kafayı gömüyor. Eşim de koltukta öyle uyuyor .en güzeli gözlemlemek ne istiyorsa onu yapmak
Herkesin tecrübesi kendine. Uyku eğitimi her bebeğe gore olmayabiliyor bence.Bilmiyorum değişir mi ama bence kesinlikle uyku egitimi verilmeli .Bana çok çektirdi 2 hafta .yeri geldi ağladım sinirimden dişimi sıktım ama biraz da olsa değdi galiba .
Kesinlikle her bebeğe göre değil. Ben bunu gozlemleyip karar verdim .Herkesin tecrübesi kendine. Uyku eğitimi her bebeğe gore olmayabiliyor bence.
Eğer sen de işe yaradıysa sevindim senin adına cunku desteksiz uyutmak şahane bisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?