Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar
Benınkı uzatılan şeyi alıyor
Ben onu evcil hayvan mantığıyla yukarıdan uzatıp yapıyorum. Bizim kediler bayılırdı.once yavaşça sarkitiyorum tutuyor sonra bekliyorum hevesini alsin. Sonra çekip çekip bırakıyorum. Her seferinde daha hızlı daha hızlı yapıyorum. Böylelikle refleksleri harika gelişiyor.

Yok ben direkt uzatıyorum önce bakıyor
Sonra ellerini uzatıp alıyor

Aslında ben de öyle dusunuyorum. Ama yoncanın bebeği tezi çürütüyor
Bu da demektir ki her bebek bir degil
Benim kızım uyku tarzı olarak babası, uyuması ben .Ben de uykum gelir gelmez yatmaliyim yoksa uykum kaçar. Uyku tarzı da babası. Besigin yanına çapraz kafayı gömüyor. Eşim de koltukta öyle uyuyor .en güzeli gözlemlemek ne istiyorsa onu yapmak

Aslında ben de öyle dusunuyorum. Ama yoncanın bebeği tezi çürütüyor
Bu da demektir ki her bebek bir degil
Bilmiyorum değişir mi ama bence kesinlikle uyku egitimi verilmeli .Bana çok çektirdi 2 hafta .yeri geldi ağladım sinirimden dişimi sıktım ama biraz da olsa değdi galiba .

Benim de eşim hayatta kolay uyuya dalamaz .

Bilmiyorum değişir mi ama bence kesinlikle uyku egitimi verilmeli .Bana çok çektirdi 2 hafta .yeri geldi ağladım sinirimden dişimi sıktım ama biraz da olsa değdi galiba .
Herkesin tecrübesi kendine. Uyku eğitimi her bebeğe gore olmayabiliyor bence.

Eğer sen de işe yaradıysa sevindim senin adına cunku desteksiz uyutmak şahane bisi

Herkesin tecrübesi kendine. Uyku eğitimi her bebeğe gore olmayabiliyor bence.

Eğer sen de işe yaradıysa sevindim senin adına cunku desteksiz uyutmak şahane bisi
Kesinlikle her bebeğe göre değil. Ben bunu gozlemleyip karar verdim .
Hazır olmasaydı istemeseydi asla ugrasmazdim.bir kaç kere kendi kendine uyudu .sallanmayi sevmedigini fark ettim .sevseydi sallardim cunku daha kolah daliyordu .dedim belki olur .ilerde ne olur bilemem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…