- 23 Ekim 2018
- 16.294
- 37.695
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.921
Fazla uyaran bazı bebekleri huzursuz edebilir. Neyse yaza büyürler doya doya çıkarsınız.Tabiki öyle ama onu şimdiden hadi sen insanlardan korkuyorsun bu korkunun üstüne gidelim ve sosyalleselim diyemem. Ya da sen dışarı çıkıp eve gelince çok ağlıyorsun bunun üstüne gidelim hep çıkalım diyemem .bunlar onda ters tepki yapabilir .benimki insan görünce değil dışarı çıkıp eve gelince şaşırıyor. Yoksa insanlara karşı anormal tepkiler vermez .tabiki haftasonu çıkarıyoruz avm ye gidiyoruz ama her seferinde pişman oluyorum.cok fazla etkileniyor .belki de şu anlık istemiyor .zaten yarım saat markete çıkıyor ki ama öyle soğukta gezdirmem.uzmanlar neyi doğru biliyor ki .yıllarca tereyağ yemeyin yumurta yemeyin dediler .şimdi de yiyin diyorlar.
Valla bazen herkesten uzak bir adaya gitmek insanlardan ayriksi olmak istiyorum. Toplumsal bir varlık da olmak istemiyorum. Ne zaman birileriyle bulussam hep hava atmalarına maruz kalıyorum.Gercek dostlar var ama çoğu sahte arkadaşlık. O yüzden bu devirdeki sosyalligin bence hiçbir önemi yok .
Aynen büyüsün parka gotururum.severse bisiklet alırım. Avm yi kalabalığı sevmem ama park çok güzel. Hem kendim de sallanirimFazla uyaran bazı bebekleri huzursuz edebilir. Neyse yaza büyürler doya doya çıkarsınız.
Ama şunu söyliyim çok evcimenimdir ama uzun süre insan görmeyince bunalıma girerim. Bilmiyorum belki ben şanslıyımdır çünkü hep karşıma iyi insanlar çıktı çok şükür
Canim fotografi var mi Rica etsemBabam yeni ev almıştı , evi tüm “Dingin Gri” ye boyattı . Şahane bi renk … Ne koyu , ne açık … Orda olsaydım görsel paylaşırdım .
Meğer 2021 ‘in en çok tercih edileniymiş
Çarşamba günü gideceğim atarım canım çekip ama fotoda belli olmaz ton farkı olur herzamanCanim fotografi var mi Rica etsem
Bugün tam 1,5 ay ara ile oldu 2 . Doz.
Seninki 2 dozluk mu?
Ocean kullanıyorum ben .Kızlar size bir sorum var fikir danışmak isterim .
Demir vitamini için araştırma yapıyorum .
Dr SİDEFER kullanmamı önerdi ama ben OCEAN MİCROFER vitamininde takılı kaldım .
Aralarındaki farkı bulamadım açıkcası .
Dişte leke , kabızlık , tat va hangisi daha uygundur sizce ?
Newit önerdi bize doktor .yorumları fena değil. Tadı kötüymüş ama diğerleri gibi katkı maddesi yokmuş. İçeriği temizmisKızlar size bir sorum var fikir danışmak isterim .
Aile hekimleri içinde katkı maddesi olanı oneriyormus artık hangisiyse .Onu almamak gerekirmisKızlar size bir sorum var fikir danışmak isterim .
Bendeeeee yaaaa hemen uyuyamıyorumBenim de eşim hayatta kolay uyuya dalamaz .
Ocean iyi diyolarKızlar size bir sorum var fikir danışmak isterim .
Valla doktorlar 2 ye ayrılır bılıyoesunBirini hastanede verdik. 2 doz 2. 5. Ayda dedi doktorumuz.
Biz 5 Ekim'de olmuştuk ilk dozu daha yapmiycaz o zamanBugün tam 1,5 ay ara ile oldu 2 . Doz.
Seninki 2 dozluk mu?
Kız bu önemli miydi. Ben niye kaçırdım benim cadı da alıyor ben çok normalmiş gibi üstünde durmamistimKızlar
Benınkı uzatılan şeyi alıyor
Bana iki ayrı doktor microfer önerdi. Bende baktım aralarında fark olarak anlayamadım microfer aldımKızlar size bir sorum var fikir danışmak isterim .
Ben vereceğim zaman hep öyle veriyorumOğluma Bexsero aşısından dolayı ateşi yükselmesin diye gece 12 de Calpol vermem gerekiyor. Uyurken nasıl verebilirim? Biberon memesiyle vermek olur mu acaba? Kaşıkla uyurken zor olacak
Bexsero çok ateş yapmiyormus ama .doktora sordum her 2 aşıyı birden yapıyorlarmış dedim .Ben de onu istiyorum ama ateş yapıyor o yüzden ailelere bırakıyorum dedi .benimkinin rota virusten gece 37 oldu .Zaten yarı uyanikti .Çay kaşığıyla verdim .ogg felan dedi bir kısmını geri çıkardı. Biraz daha verdim .sonra da emzik verip yatırdım. Başka yöntem varsa ben de ogrenirimOğluma Bexsero aşısından dolayı ateşi yükselmesin diye gece 12 de Calpol vermem gerekiyor. Uyurken nasıl verebilirim? Biberon memesiyle vermek olur mu acaba? Kaşıkla uyurken zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?