Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Fazla uyaran bazı bebekleri huzursuz edebilir. Neyse yaza büyürler doya doya çıkarsınız.
Ama şunu söyliyim çok evcimenimdir ama uzun süre insan görmeyince bunalıma girerim. Bilmiyorum belki ben şanslıyımdır çünkü hep karşıma iyi insanlar çıktı çok şükür

Aynen büyüsün parka gotururum.severse bisiklet alırım. Avm yi kalabalığı sevmem ama park çok güzel. Hem kendim de sallanirim

Kızlar size bir sorum var fikir danışmak isterim .
Demir vitamini için araştırma yapıyorum .
Dr SİDEFER kullanmamı önerdi ama ben OCEAN MİCROFER vitamininde takılı kaldım .

Aralarındaki farkı bulamadım açıkcası .
Dişte leke , kabızlık , tat va hangisi daha uygundur sizce ?

Ocean kullanıyorum ben .

Newit önerdi bize doktor .yorumları fena değil. Tadı kötüymüş ama diğerleri gibi katkı maddesi yokmuş. İçeriği temizmis

Aile hekimleri içinde katkı maddesi olanı oneriyormus artık hangisiyse .Onu almamak gerekirmis

Ocean iyi diyolar

Oğluma Bexsero aşısından dolayı ateşi yükselmesin diye gece 12 de Calpol vermem gerekiyor. Uyurken nasıl verebilirim? Biberon memesiyle vermek olur mu acaba? Kaşıkla uyurken zor olacak

Demirle ilgili sidefer i bilmiyorum.ocean iyi.
Kendi deneyimimle kotu olani soyleyeyim Bestiron.temiz icerikliymis ama bebege icirmek o kadar zor ki.tadi cok kotu ve lekesi asiri zor cikiyor

Bana iki ayrı doktor microfer önerdi. Bende baktım aralarında fark olarak anlayamadım microfer aldım

Oğluma Bexsero aşısından dolayı ateşi yükselmesin diye gece 12 de Calpol vermem gerekiyor. Uyurken nasıl verebilirim? Biberon memesiyle vermek olur mu acaba? Kaşıkla uyurken zor olacak
Ben vereceğim zaman hep öyle veriyorum

Bexsero çok ateş yapmiyormus ama .doktora sordum her 2 aşıyı birden yapıyorlarmış dedim .Ben de onu istiyorum ama ateş yapıyor o yüzden ailelere bırakıyorum dedi .benimkinin rota virusten gece 37 oldu .Zaten yarı uyanikti .Çay kaşığıyla verdim .ogg felan dedi bir kısmını geri çıkardı. Biraz daha verdim .sonra da emzik verip yatırdım. Başka yöntem varsa ben de ogrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…