Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bana da bexsero ateş yapıyor, diğer aşılarla aynı zamana denk gelmesin daha kötü olur dedi. O yüzden 4.ayın sonunda değil ayın ortasında bir tek bu aşıyı yaptı. Ay sonu başka aşı olacak.. şuan ateşi 36.7 gibi öğlen 12 de olduk aşıyı. İlk 18 saatte ateşi yükselmezse sonrasında çıkmaz dedi. İnşallah yükselmez. Ben biberon emziğiyle vereceğim calpolu

Kesinlikle öyle . Pandemi sonrasi resmen her gün 15 -24 ay aralığında bir sürü bebek değerlendirdim . göz kontağı kuramayan , bay bay yapamayan , insan ya da oyuncak görünce aglayan . Tamamen evde televizyona maruz kalmış bebekler .
Kızlar kimdi vajina yapısıklıgını düzelttıren? Vallahi kafama çok kızıyorum gereksiz hicbir şeyi tutmuyor içinde
ssevilll yazmıştı galiba . Bak ben 1 haftadır doktorun gösterdiği gibi yaptım oldu gibi .

Oğluma Bexsero aşısından dolayı ateşi yükselmesin diye gece 12 de Calpol vermem gerekiyor. Uyurken nasıl verebilirim? Biberon memesiyle vermek olur mu acaba? Kaşıkla uyurken zor olacak
Biz covit olduğumuzda parol şurubu böyle vermiştim. Tek damlasını bile heba etmedi

Eklentiler

• 0CCCDD35-6042-4F89-92B2-0261D96DC1EE.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 66
Çok merak ettım nasıl bi masaj

Bebeğe hiçbir şey vermiyorum ya. Bir ara monovit d vitamini veriyordum ama onu da son bir aydır vermiyorum. Çok gerekli mi acaba? Ben kendim d vit ve Demir kullanıyorum. Süt ile bebeğe geçer diye düşünmüştüm

Ben de vermiyorum
Ama d vitamini hemşire kesinlikle ver dedi. Ben de sürüye uyup alayım diye dusunuyroum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…