- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.941
Bizimki de çıktı çıkacak arada çığlık atarak ağlıyor bu aralarKizlar benimki 2 gundur eli hep agzinda ve dis kasiyiciyla baya oyalaniyor elimi kemirmek istiyor parmagimi verdim ısırır gibi yapiyor sanirim dişimiz erken gelcekneyseki havalar serin cok etkilenmiycekler
Almayı keşfetti işte lenKız bu önemli miydi. Ben niye kaçırdım benim cadı da alıyor ben çok normalmiş gibi üstünde durmamistim
Bana da bexsero ateş yapıyor, diğer aşılarla aynı zamana denk gelmesin daha kötü olur dedi. O yüzden 4.ayın sonunda değil ayın ortasında bir tek bu aşıyı yaptı. Ay sonu başka aşı olacak.. şuan ateşi 36.7 gibi öğlen 12 de olduk aşıyı. İlk 18 saatte ateşi yükselmezse sonrasında çıkmaz dedi. İnşallah yükselmez. Ben biberon emziğiyle vereceğim calpoluBexsero çok ateş yapmiyormus ama .doktora sordum her 2 aşıyı birden yapıyorlarmış dedim .Ben de onu istiyorum ama ateş yapıyor o yüzden ailelere bırakıyorum dedi .benimkinin rota virusten gece 37 oldu .Zaten yarı uyanikti .Çay kaşığıyla verdim .ogg felan dedi bir kısmını geri çıkardı. Biraz daha verdim .sonra da emzik verip yatırdım. Başka yöntem varsa ben de ogrenirim
Uzun süredir eller ağızda bızımKizlar benimki 2 gundur eli hep agzinda ve dis kasiyiciyla baya oyalaniyor elimi kemirmek istiyor parmagimi verdim ısırır gibi yapiyor sanirim dişimiz erken gelcekneyseki havalar serin cok etkilenmiycekler
Kesinlikle öyle . Pandemi sonrasi resmen her gün 15 -24 ay aralığında bir sürü bebek değerlendirdim . göz kontağı kuramayan , bay bay yapamayan , insan ya da oyuncak görünce aglayan . Tamamen evde televizyona maruz kalmış bebekler .Pandemi bebekleri diye bir kavram var, aynı anlattığın gibi sosyal açıdan gelişmemiş, hep evde yada her aktiviyesi sadece anne baba ile başbaşa olmuş.. Bu sebeple çekingen, nneye babaya yüksek oranda bağımlı, konuşması gecikmiş yada beklenen sınırın altında.. Yani bu senin gözlemin çok doğru bir tespit, baya literatüre de geçmiş.
Kızlar kimdi vajina yapısıklıgını düzelttıren? Vallahi kafama çok kızıyorum gereksiz hicbir şeyi tutmuyor içinde
Biz covit olduğumuzda parol şurubu böyle vermiştim. Tek damlasını bile heba etmediOğluma Bexsero aşısından dolayı ateşi yükselmesin diye gece 12 de Calpol vermem gerekiyor. Uyurken nasıl verebilirim? Biberon memesiyle vermek olur mu acaba? Kaşıkla uyurken zor olacak
Çok merak ettım nasıl bi masajKesinlikle öyle . Pandemi sonrasi resmen her gün 15 -24 ay aralığında bir sürü bebek değerlendirdim . göz kontağı kuramayan , bay bay yapamayan , insan ya da oyuncak görünce aglayan . Tamamen evde televizyona maruz kalmış bebekler .
ssevilll yazmıştı galiba . Bak ben 1 haftadır doktorun gösterdiği gibi yaptım oldu gibi .
Masaj değil de bezini değiştirip altını yikadiktan sonra . Hafif yapışan kısmı baş parmaklarla gerip 3-4 saniye gerip bırakıyorum . Biraz bekleyip tekrar yapıyorum .Çok merak ettım nasıl bi masaj
O bolge kızarıyor mu peki?Masaj değil de bezini değiştirip altını yikadiktan sonra . Hafif yapışan kısmı baş parmaklarla gerip 3-4 saniye gerip bırakıyorum . Biraz bekleyip tekrar yapıyorum .
Evet biraz kızarıyor gibi. Doktor gösterip yap demese yapamazdim ben muhtemelen zarar falan veririm diye.O bolge kızarıyor mu peki?
BunlarFoto atın.
Demiri de
D vitaminini de
Cuma gidicez biz deEvet biraz kızarıyor gibi. Doktor gösterip yap demese yapamazdim ben muhtemelen zarar falan veririm diye.
BebekBunları sen mi kullanıyorsun bebek mi
Bebeğe hiçbir şey vermiyorum ya. Bir ara monovit d vitamini veriyordum ama onu da son bir aydır vermiyorum. Çok gerekli mi acaba? Ben kendim d vit ve Demir kullanıyorum. Süt ile bebeğe geçer diye düşünmüştüm
Amy yazmışBunları sen mi kullanıyorsun bebek mi
Ben de vermiyorumBebeğe hiçbir şey vermiyorum ya. Bir ara monovit d vitamini veriyordum ama onu da son bir aydır vermiyorum. Çok gerekli mi acaba? Ben kendim d vit ve Demir kullanıyorum. Süt ile bebeğe geçer diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?