Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet bizimki de tek asi olarak yapılacak. 3.ayda önermişti biz 5.ay olsun istedik .benim dediğim bexero ile nimerix in aynı anda yapılması. Aslında ikisinin aynı anda yapılması daha koruyucuymus ama ikisini beraber yapınca ateş yapiyormus

Ateşimiz 37.8 oldu soydum ıslak bez uyguladım 37.1 e düşürdük. Kolsuz zıbınla yatırdım. Yine yükselecek gibi. Panikten tansiyonum yükselmiş ensem ağrıyor. Birde bu çocuk önümüzdeki ay sünnet olacak

Calpol varsa 1 cay kaşığı ver bence

Bizde geçen gün bexsoro olduk 38.1 e kadar ateşi vardı ilk gece şırınga ile 2.5 ml calpol ver dedi doktorum 2 kere verdim sonrası niraz düştü ilk gece öyle dalgalı geçti ikinci gün hiçbirsey kalmadı korkmayın bebekte enfeksiyon yoksa düşüyor inatcı ateş çıkmıyor ama ağır bicaşı

Allah korusun o virüsü kapmalarindan iyidir .Bana da doktor 1 çay kaşığı ver demistinama 2.5 ml daha çok bence .Bir dahaki sefere öyle yapacağım.

Kizlar benimki 2 gundur eli hep agzinda ve dis kasiyiciyla baya oyalaniyor elimi kemirmek istiyor parmagimi verdim ısırır gibi yapiyor sanirim dişimiz erken gelcek neyseki havalar serin cok etkilenmiycekler
Bizimki coppur coppur emiyor. Video bile çektik. Benimki damagiyla göğsümü sıkıştırıyor. Tıpkı dis gibi acıtıyor

Allah korusun o virüsü kapmalarindan iyidir .Bana da doktor 1 çay kaşığı ver demistinama 2.5 ml daha çok bence .Bir dahaki sefere öyle yapacağım.
Evet 1 öay kaşığı yaklaşık 1.5 ml e geliyormuş o yeterli olmaz dedi doktorum ölçülü ilaç vermek için şırıngalar varya onlarla ver dedi o daha kolay oluyor

Zaten insan sosyal bir canlıdır. Kim ne derse desin çocuk kendini tamamlayabilmek geliştirebilmek için çocuk ister karşısında..
Bir annenin en istemeyeceği şey akranları yanında pasif kalacak bir çocuktur bence.

İlk çocuğumda çalışan bir anneydim. 5 aylık hamileyken işi bıraktım zaten.
Oğluma kv bakardı kışın çok dışarı çıkaramazdı ama haftada bir iki birilerine oturmaya giderdi çünkü o da insandı
Hava ısınınca geç karardığı için işten gelince oğlumu ben alıp çıkardım parka falan. Bu da hem çocuğa hem bana iyi geliyordu.

Kızım da şu an abiyi okula getirip götürmek için hergün bizimle dışarı çıkıyor. Bebek arabasına ve kanguruya alışması benim için iyi bir şey
İlk 6-7 yıl sosyal ve bireysel açıdan çok önemli dediğin gibi..

İyi de avm kocaman insanı bile rahatsız ediyor. Buna göre değerlendirme.
Avm gibi kapalı ve kalabalık alanlarda aşırı enerji birikiminden dolayı bir yetişkin bile olumsuz etkileniyor..

Niye erken verdinki?
Benimki 3 ayda olmuştu haftaya ikinci dozu olacak daha
Niye erken olsun ki?
Bilgilendirme broşürüne göre hareket ettım . Ve doktorda yapabilirsin dedi

Hatta şöyle atayım ben : p

Eklentiler

• Screenshot_20221101-094055_Chrome.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…