- 5 Aralık 2017
- 425
- 217
- 103
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.961
Tesekkur ederim cnm beklemedeyim InsallahÇarşamba günü gideceğim atarım canım çekip ama fotoda belli olmaz ton farkı olur herzaman
Ben de alayım yarın. Herkes kullanıyorsa vardır bir hikmetiBen de vermiyorum
Ama d vitamini hemşire kesinlikle ver dedi. Ben de sürüye uyup alayım diye dusunuyroum
Evet bizimki de tek asi olarak yapılacak. 3.ayda önermişti biz 5.ay olsun istedik .benim dediğim bexero ile nimerix in aynı anda yapılması. Aslında ikisinin aynı anda yapılması daha koruyucuymus ama ikisini beraber yapınca ateş yapiyormusBana da bexsero ateş yapıyor, diğer aşılarla aynı zamana denk gelmesin daha kötü olur dedi. O yüzden 4.ayın sonunda değil ayın ortasında bir tek bu aşıyı yaptı. Ay sonu başka aşı olacak.. şuan ateşi 36.7 gibi öğlen 12 de olduk aşıyı. İlk 18 saatte ateşi yükselmezse sonrasında çıkmaz dedi. İnşallah yükselmez. Ben biberon emziğiyle vereceğim calpolu
Umarim kolay atlatirlar bu dönemiBizimki de çıktı çıkacak arada çığlık atarak ağlıyor bu aralar
Allah affetsin bende 2 aydir vermiyorumBen de vermiyorum
Ama d vitamini hemşire kesinlikle ver dedi. Ben de sürüye uyup alayım diye dusunuyroum
Oooo kimleri goruyoruz dogum yapip kayboldun zalımmmmUykular haram olduuuuu
Gençliğim bak talan da olduuuuu
Çok sevdim yalan olduuuu
Zalım gecelerrrrrr
Calpol varsa 1 cay kaşığı ver benceAteşimiz 37.8 oldu soydum ıslak bez uyguladım 37.1 e düşürdük. Kolsuz zıbınla yatırdım. Yine yükselecek gibi. Panikten tansiyonum yükselmiş ensem ağrıyor. Birde bu çocuk önümüzdeki ay sünnet olacak
D vitamini kemiklerin gelişmesi için gerekli. Demir düşük olunca iştah kapalı oluyor huzursuz oluyor çocuklar. Al mutlaka ihmal etmeBen de alayım yarın. Herkes kullanıyorsa vardır bir hikmeti
Bizde geçen gün bexsoro olduk 38.1 e kadar ateşi vardı ilk gece şırınga ile 2.5 ml calpol ver dedi doktorum 2 kere verdim sonrası niraz düştü ilk gece öyle dalgalı geçti ikinci gün hiçbirsey kalmadı korkmayın bebekte enfeksiyon yoksa düşüyor inatcı ateş çıkmıyor ama ağır bicaşıAteşimiz 37.8 oldu soydum ıslak bez uyguladım 37.1 e düşürdük. Kolsuz zıbınla yatırdım. Yine yükselecek gibi. Panikten tansiyonum yükselmiş ensem ağrıyor. Birde bu çocuk önümüzdeki ay sünnet olacak
Allah korusun o virüsü kapmalarindan iyidir .Bana da doktor 1 çay kaşığı ver demistinama 2.5 ml daha çok bence .Bir dahaki sefere öyle yapacağım.Bizde geçen gün bexsoro olduk 38.1 e kadar ateşi vardı ilk gece şırınga ile 2.5 ml calpol ver dedi doktorum 2 kere verdim sonrası niraz düştü ilk gece öyle dalgalı geçti ikinci gün hiçbirsey kalmadı korkmayın bebekte enfeksiyon yoksa düşüyor inatcı ateş çıkmıyor ama ağır bicaşı
D vitamini çok önemli mutlaka ver .doktor hep sorar veriyor musun diye.rasitizm gibi rahatsızlıklara neden olur .Ben kendime bile aldım 1000 liktenBen de alayım yarın. Herkes kullanıyorsa vardır bir hikmeti
Bizimki coppur coppur emiyor. Video bile çektik. Benimki damagiyla göğsümü sıkıştırıyor. Tıpkı dis gibi acıtıyorKizlar benimki 2 gundur eli hep agzinda ve dis kasiyiciyla baya oyalaniyor elimi kemirmek istiyor parmagimi verdim ısırır gibi yapiyor sanirim dişimiz erken gelcekneyseki havalar serin cok etkilenmiycekler
Evet 1 öay kaşığı yaklaşık 1.5 ml e geliyormuş o yeterli olmaz dedi doktorum ölçülü ilaç vermek için şırıngalar varya onlarla ver dedi o daha kolay oluyorAllah korusun o virüsü kapmalarindan iyidir .Bana da doktor 1 çay kaşığı ver demistinama 2.5 ml daha çok bence .Bir dahaki sefere öyle yapacağım.
Kızlar tabiki doğuştan gelen mizaç belli oranda etkili ama 0-6 yaş arasında çocuğun maruz kalacağı yaşantı miktarı çok çok önemli. Bizim görevimizi çocuğa yaşantı sunarken doğru rehber olabilmek. 3. Çocukla birlikte sırf daha çok dışarda vakit geçirsinler diye müstakil eve taşındım doğumdan sonra. Tabiki herkes bu imkanı bulamayabilir. Öncesinde biz de bulamamıştık. Ama ben özellikle tek çocuk varken her türlü gezme fırsatını değerlendirirdim farklı ortamlar görsün diye. Uzmanlar karda kışta bile yarım saat çıkarın diyor. Bi de insan sevgisi de önemli bence. Kendini seven insanları sever zaten. Ha kafasına uymayandan hoşlanmaz o çok ayrı bir şey. Ama toplumsal bir varlık olarak kendisini diğer insanlardan ayıran bir insan yetiştirmek sağlıklı değil.
2.doz rotarix asiyi da uyguladımbu defter de burda kapandı
Tabiki öyle ama onu şimdiden hadi sen insanlardan korkuyorsun bu korkunun üstüne gidelim ve sosyalleselim diyemem. Ya da sen dışarı çıkıp eve gelince çok ağlıyorsun bunun üstüne gidelim hep çıkalım diyemem .bunlar onda ters tepki yapabilir .benimki insan görünce değil dışarı çıkıp eve gelince şaşırıyor. Yoksa insanlara karşı anormal tepkiler vermez .tabiki haftasonu çıkarıyoruz avm ye gidiyoruz ama her seferinde pişman oluyorum.cok fazla etkileniyor .belki de şu anlık istemiyor .zaten yarım saat markete çıkıyor ki ama öyle soğukta gezdirmem.uzmanlar neyi doğru biliyor ki .yıllarca tereyağ yemeyin yumurta yemeyin dediler .şimdi de yiyin diyorlar.
Valla bazen herkesten uzak bir adaya gitmek insanlardan ayriksi olmak istiyorum. Toplumsal bir varlık da olmak istemiyorum. Ne zaman birileriyle bulussam hep hava atmalarına maruz kalıyorum.Gercek dostlar var ama çoğu sahte arkadaşlık. O yüzden bu devirdeki sosyalligin bence hiçbir önemi yok .
Niye erken olsun ki?Niye erken verdinki?
Benimki 3 ayda olmuştu haftaya ikinci dozu olacak daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?