Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar benimki 2 gundur eli hep agzinda ve dis kasiyiciyla baya oyalaniyor elimi kemirmek istiyor parmagimi verdim ısırır gibi yapiyor sanirim dişimiz erken gelcek neyseki havalar serin cok etkilenmiycekler
Bizde de 3 gündür diş mesaisi başladı ama erken değil mi daha

Diş kaşıyıcı aldık, biraz büyük geldi daha tam kavrayamıyor.

Emzikle biraz duruyor, yetmiyor sinirlenmeye başlıyor. Gün içinde belli aralıklarla ciddi kaşınıyor diş etleri garibimin. Dün artık parmağımı yıkayıp soğuk suya tuttum. Soğukken verdim ağzına, damağı etleri rahatlattı sustu biraz.

Kızlar, ben ya adet ağrısını unutmuşum ya da adetim aşırı sancılı oluyor
Kan gövdeyi götürüyor bir de
Aşırı başım da dönüyor adet olunca. Eskiden böyle değildi.
Sizde durumlar nasıl?

4. ay İtibari ile damaklar diş çıkarmaya hazırlanıyor.
Salyaları elini ağzına götürmesi veya sürekli memede durmak istemesi hep bundan . Bu aylarda diş çıkması biraz zor zaten nadir görülür.
Beni en çok ürküten mememi ısıracak olması

Bunu yazmaya gelmiştim. Aynı anda olmuyor muymuş? Tek bexero olanlar da ateşlenmiş okuduğum kadarıyla.

Kizlar erkek annelerine bir sorum olacak bebeği kilolu olduğu için pipinin içine gömülme olasılığı olup sünnet yaptıran oldu mu ( bu arada bu bir problem değilmiş zamanla düzelir mis)
Ben oğlumu kırkı çıkınca sünnet yaptırdım bizimkinin de çoğu zaman sünnetli olmasına rağmen pipisi içeride duruyor bence de sorun değil

Kizlar benimki 2 gundur eli hep agzinda ve dis kasiyiciyla baya oyalaniyor elimi kemirmek istiyor parmagimi verdim ısırır gibi yapiyor sanirim dişimiz erken gelcek neyseki havalar serin cok etkilenmiycekler
Ya benimkide öyle yapıyo el kol battaniye oyuncak hepsini kemirmeye çalışıyo erken mi gelecek diş demek oluyor bide benimki 1 Ay küçük sizinkileden neredeyse. Bilemedimm

Bilmem hani normalde 2 ayda bir ya zamanı
Benimki kronolojik olarak önde olduğu halde haftaya alacak ikinci dozu

Tezcanlısın kabul et amy
Tez canlıyım ok de
En az 1 ay arası olması diyor yahuişte bizimde 1 ay 10 gün geçmiş işte.
Yanı 1 ay ile 2 ay arası işte ortada yaptığım yanlış yok yani

Tez canlıyım ok de
En az 1 ay arası olması diyor yahuişte bizimde 1 ay 10 gün geçmiş işte.
Yanı 1 ay ile 2 ay arası işte ortada yaptığım yanlış yok yani

Doğrudur. Ben talimatlara bakmadım kendim içirmediğim için.
Ebe verdi geçenkini. Bu sefer de götürürüm..

Hic ağrım olmadı 3 kere oldum bu zamana kadar. Ben hep dogum kontrol hapı kullanıyordum o galiba ağrılarımı bitirdi

Bizimkinin üst köpek disi yeri kızarmış. Erken değil çünkü ortalama 2 ay sürüyormuş ağrısını belki daha uzun .

Bende ağrı olmadı normalde ilk gün baya ağrım olurdu ama çok fazla gelmeye başladı, ilk günü normalde lekelenme gibi olurdu şimdi birden geliyor kıyafetime geçiyor 2seferdir böyle adet kanamalarının tarzı değişti galiba doğumdan sonra

Doğrudur. Ben talimatlara bakmadım kendim içirmediğim için.
Ebe verdi geçenkini. Bu sefer de götürürüm..
İyi yapmışsın. Ben kendim yapabileceğime inandığım için götürmedim hic. Geriliyor co uk
Morkahve istediğim bütün oyuncaklari aldım. Amazonda barbie ve lego da indirim vardı. Karavani da aldım 1250 liraya düşmüştü.
Güle güle oynadın hepsiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…