- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #99.981
Daha tam olarak geçmedi. 100 günü devirince hemen hemem başladı.O zaman sorayım: ne kadar zamandır böyle? Geçti mi?
Bizde de 3 gündür diş mesaisi başladı ama erken değil mi dahaKizlar benimki 2 gundur eli hep agzinda ve dis kasiyiciyla baya oyalaniyor elimi kemirmek istiyor parmagimi verdim ısırır gibi yapiyor sanirim dişimiz erken gelcekneyseki havalar serin cok etkilenmiycekler
4. ay İtibari ile damaklar diş çıkarmaya hazırlanıyor.Bizde de 3 gündür diş mesaisi başladı ama erken değil mi daha
Diş kaşıyıcı aldık, biraz büyük geldi daha tam kavrayamıyor.
Emzikle biraz duruyor, yetmiyor sinirlenmeye başlıyor. Gün içinde belli aralıklarla ciddi kaşınıyor diş etleri garibimin. Dün artık parmağımı yıkayıp soğuk suya tuttum. Soğukken verdim ağzına, damağı etleri rahatlattı sustu biraz.
Bunu yazmaya gelmiştim. Aynı anda olmuyor muymuş? Tek bexero olanlar da ateşlenmiş okuduğum kadarıyla.Evet bizimki de tek asi olarak yapılacak. 3.ayda önermişti biz 5.ay olsun istedik .benim dediğim bexero ile nimerix in aynı anda yapılması. Aslında ikisinin aynı anda yapılması daha koruyucuymus ama ikisini beraber yapınca ateş yapiyormus
Evet bexero her halükarda ateş yapıyor biz rota ile birlikte vurulduk ama doktorumuzun dediği bu en ağır aşıymış ama 1 gecede bitti ateş bakalım 5. ayda ne olacakBunu yazmaya gelmiştim. Aynı anda olmuyor muymuş? Tek bexero olanlar da ateşlenmiş okuduğum kadarıyla.
Kız ver tabiiii biz doğduğundan bu yana veriyoruz sonuçta d vitamini önemli şimdi demire başlayacağız hatta başlamış olmam lazımdı ama daha henüz almadımBen de vermiyorum
Ama d vitamini hemşire kesinlikle ver dedi. Ben de sürüye uyup alayım diye dusunuyroum
Ben oğlumu kırkı çıkınca sünnet yaptırdım bizimkinin de çoğu zaman sünnetli olmasına rağmen pipisi içeride duruyor bence de sorun değilKizlar erkek annelerine bir sorum olacak bebeği kilolu olduğu için pipinin içine gömülme olasılığı olup sünnet yaptıran oldu mu ( bu arada bu bir problem değilmiş zamanla düzelir mis)
D vitamini degil canim demir :)Kız ver tabiiii biz doğduğundan bu yana veriyoruz sonuçta d vitamini önemli şimdi demire başlayacağız hatta başlamış olmam lazımdı ama daha henüz almadım
Ya benimkide öyle yapıyo el kol battaniye oyuncak hepsini kemirmeye çalışıyo erken mi gelecek diş demek oluyor bide benimki 1 Ay küçük sizinkileden neredeyse. BilemedimmKizlar benimki 2 gundur eli hep agzinda ve dis kasiyiciyla baya oyalaniyor elimi kemirmek istiyor parmagimi verdim ısırır gibi yapiyor sanirim dişimiz erken gelcekneyseki havalar serin cok etkilenmiycekler
Niye erken olsun ki?
Bilgilendirme broşürüne göre hareket ettım . Ve doktorda yapabilirsin dedi
Hatta şöyle atayım ben : p
Tez canlıyım ok deBilmem hani normalde 2 ayda bir ya zamanı
Benimki kronolojik olarak önde olduğu halde haftaya alacak ikinci dozu
Tezcanlısın kabul et amy
Oluyormus ama ateş yapıyormuş belki daha çok ateş yapıyorBunu yazmaya gelmiştim. Aynı anda olmuyor muymuş? Tek bexero olanlar da ateşlenmiş okuduğum kadarıyla.
Tez canlıyım ok de
En az 1 ay arası olması diyor yahuişte bizimde 1 ay 10 gün geçmiş işte.
Yanı 1 ay ile 2 ay arası işte ortada yaptığım yanlış yok yani
Hic ağrım olmadı 3 kere oldum bu zamana kadar. Ben hep dogum kontrol hapı kullanıyordum o galiba ağrılarımı bitirdiKızlar, ben ya adet ağrısını unutmuşum ya da adetim aşırı sancılı oluyor
Kan gövdeyi götürüyor bir de
Aşırı başım da dönüyor adet olunca. Eskiden böyle değildi.
Sizde durumlar nasıl?
Bizimkinin üst köpek disi yeri kızarmış. Erken değil çünkü ortalama 2 ay sürüyormuş ağrısını belki daha uzun .Bizde de 3 gündür diş mesaisi başladı ama erken değil mi daha
Diş kaşıyıcı aldık, biraz büyük geldi daha tam kavrayamıyor.
Emzikle biraz duruyor, yetmiyor sinirlenmeye başlıyor. Gün içinde belli aralıklarla ciddi kaşınıyor diş etleri garibimin. Dün artık parmağımı yıkayıp soğuk suya tuttum. Soğukken verdim ağzına, damağı etleri rahatlattı sustu biraz.
Bende ağrı olmadı normalde ilk gün baya ağrım olurdu ama çok fazla gelmeye başladı, ilk günü normalde lekelenme gibi olurdu şimdi birden geliyor kıyafetime geçiyorKızlar, ben ya adet ağrısını unutmuşum ya da adetim aşırı sancılı oluyor
Kan gövdeyi götürüyor bir de
Aşırı başım da dönüyor adet olunca. Eskiden böyle değildi.
Sizde durumlar nasıl?
İyi yapmışsın. Ben kendim yapabileceğime inandığım için götürmedim hic. Geriliyor co ukDoğrudur. Ben talimatlara bakmadım kendim içirmediğim için.
Ebe verdi geçenkini. Bu sefer de götürürüm..
Güle güle oynadın hepsiyleMorkahve istediğim bütün oyuncaklari aldım. Amazonda barbie ve lego da indirim vardı. Karavani da aldım 1250 liraya düşmüştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?