- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #100.001
Sinyalleri veriyorlar artik , bakalim ne zaman gelcek dişlerBizimki coppur coppur emiyor. Video bile çektik. Benimki damagiyla göğsümü sıkıştırıyor. Tıpkı dis gibi acıtıyor
Benim gibi çıksaydı keşke. 9.ayda 4 üstten çıkmış hemen sonra 4 alttan .memeyi isiriyorsa üstten çıkarmış geneldeSinyalleri veriyorlar artik , bakalim ne zaman gelcek dişler
İnşallah sever .sevmezse satarımİyi yapmışsın. Ben kendim yapabileceğime inandığım için götürmedim hic. Geriliyor co uk
Güle güle oynadın hepsiyle
4.ay itibariyle diş donemine girmis oluyorlar artik beklenen bi durum kolay gecirmelerini istiyorum bu dönemi, benim kv en küçük kizda her dişte hastanelik olurduk ateslenir isali durmazdi diyor boyle olmazlar inşalalhBizde de 3 gündür diş mesaisi başladı ama erken değil mi daha
Diş kaşıyıcı aldık, biraz büyük geldi daha tam kavrayamıyor.
Emzikle biraz duruyor, yetmiyor sinirlenmeye başlıyor. Gün içinde belli aralıklarla ciddi kaşınıyor diş etleri garibimin. Dün artık parmağımı yıkayıp soğuk suya tuttum. Soğukken verdim ağzına, damağı etleri rahatlattı sustu biraz.
Ben çok tecrubesizim yani ancak beyaz çıkarsa görürüm patlarsa yaniSinyalleri veriyorlar artik , bakalim ne zaman gelcek dişler
Agzi sürekli akiyorsa , herseyi agzina goturyorsa ,emzirirken memeyi sıkıştırıp oyle rahatliyorsa ve hafif isali varsa erken gelebilir canimYa benimkide öyle yapıyo el kol battaniye oyuncak hepsini kemirmeye çalışıyo erken mi gelecek diş demek oluyor bide benimki 1 Ay küçük sizinkileden neredeyse. Bilemedimm
Bende yenidoğan sünneti yaptıracaktim anne sütü sarılığı oldu kaldı şimdi götürdüm doktor bebeğin kilolu sünnet yaparsam içine kaçar dedi ben olsam şimdi yaptırmazdım dedi büyüdükçe kendiliğinden zayiflayacak 1.5 ile 5 yaş arası da psikolojik etkiliyor o yüzden 6 yasa kadar kalacak bu seferde onun için cok zorlu olacak ama yaptıran arkadaşlar var bazıları devamlı masaj yapmış bazı çocuklarda da yapisikliga sebebiyet veriyormuş o yüzden biraz tedirginim ve kararsız kaldımBen oğlumu kırkı çıkınca sünnet yaptırdım bizimkinin de çoğu zaman sünnetli olmasına rağmen pipisi içeride duruyor bence de sorun değil
Benim bebeğim şuana kadar hiç ağlamaz aşırı sakin, saatinde uyur saatinde kalkar saatinde acikirdi şimdi uyumuyor ki uyansın hep uyanık eliyle ağzıyla kavga halinde ,memeyle düşman zaten her seferinde ısırıyor, homurdaniyor herşeyle kavga halindeUyumuyor
Ablam ve yeğenim 4. Ayda çıkarttı.4. ay İtibari ile damaklar diş çıkarmaya hazırlanıyor.
Salyaları elini ağzına götürmesi veya sürekli memede durmak istemesi hep bundan . Bu aylarda diş çıkması biraz zor zaten nadir görülür.
Beni en çok ürküten mememi ısıracak olması
Benim de lohusalık sonrası ilk adet oldu. Sonra olacak gibi küçük ağrılar var ama daha olmadı. İlk adet sonrası da düzensizlik oluyormuş.Kızlar, ben ya adet ağrısını unutmuşum ya da adetim aşırı sancılı oluyor
Kan gövdeyi götürüyor bir de
Aşırı başım da dönüyor adet olunca. Eskiden böyle değildi.
Sizde durumlar nasıl?
3 ayBu calpolun açıldıkdan sonra kullanım süresi ne kadar bilen varmı
Gittik evet
Eger imkan dahilindeyse kesinlikle besafe izi comfort x3Kızlar bebek oto koltuğu araştırması yaptınız mı bu indirimlerden almak istiyorum kullandığınız memnun kaldığınız markalar var mı hangi özelliklerine dikkat etmeliyiz
Ayy ne biliyim karışıyo okuyamıyorum bazen hele dışarı çıktığımda fln aslaGittik evetdedim ya aşı ishal yapıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?