Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bebek oto koltuğu araştırması yaptınız mı bu indirimlerden almak istiyorum kullandığınız memnun kaldığınız markalar var mı hangi özelliklerine dikkat etmeliyiz

4.ay itibariyle diş donemine girmis oluyorlar artik beklenen bi durum kolay gecirmelerini istiyorum bu dönemi, benim kv en küçük kizda her dişte hastanelik olurduk ateslenir isali durmazdi diyor boyle olmazlar inşalalh

Sinyalleri veriyorlar artik , bakalim ne zaman gelcek dişler
Ben çok tecrubesizim yani ancak beyaz çıkarsa görürüm patlarsa yani buyumelerini görmek ne güzel bir şeymiş. Elini açıp göğsüme koyuyor çok mutlu oluyorum

Ya benimkide öyle yapıyo el kol battaniye oyuncak hepsini kemirmeye çalışıyo erken mi gelecek diş demek oluyor bide benimki 1 Ay küçük sizinkileden neredeyse. Bilemedimm
Agzi sürekli akiyorsa , herseyi agzina goturyorsa ,emzirirken memeyi sıkıştırıp oyle rahatliyorsa ve hafif isali varsa erken gelebilir canim

Ben oğlumu kırkı çıkınca sünnet yaptırdım bizimkinin de çoğu zaman sünnetli olmasına rağmen pipisi içeride duruyor bence de sorun değil
Bende yenidoğan sünneti yaptıracaktim anne sütü sarılığı oldu kaldı şimdi götürdüm doktor bebeğin kilolu sünnet yaparsam içine kaçar dedi ben olsam şimdi yaptırmazdım dedi büyüdükçe kendiliğinden zayiflayacak 1.5 ile 5 yaş arası da psikolojik etkiliyor o yüzden 6 yasa kadar kalacak bu seferde onun için cok zorlu olacak ama yaptıran arkadaşlar var bazıları devamlı masaj yapmış bazı çocuklarda da yapisikliga sebebiyet veriyormuş o yüzden biraz tedirginim ve kararsız kaldım

Benim bebeğim şuana kadar hiç ağlamaz aşırı sakin, saatinde uyur saatinde kalkar saatinde acikirdi şimdi uyumuyor ki uyansın hep uyanık eliyle ağzıyla kavga halinde ,memeyle düşman zaten her seferinde ısırıyor, homurdaniyor herşeyle kavga halinde

Ablam ve yeğenim 4. Ayda çıkarttı.

Ama ben öyle değilmişim. Vakti var biliyorum ama bazen çok abartıyor kaşıma işini. Meme ısırma olayı beni de korkutuyor.

Benim de lohusalık sonrası ilk adet oldu. Sonra olacak gibi küçük ağrılar var ama daha olmadı. İlk adet sonrası da düzensizlik oluyormuş.

Ama ilk adetimde ağrı normalden azdı. Baş dönmesi demir eksikliğinden olabilir.

Dün 4aylık aşılarını oldu, dün birşeyi yoktu ama bugun bi halsizlik vardı 3 saat uyudu gündüz ilk defa belliydi zaten huzursuzdu calpol verdi uyku aralığında şimdi biraz daha iyi

Kızlar bebek oto koltuğu araştırması yaptınız mı bu indirimlerden almak istiyorum kullandığınız memnun kaldığınız markalar var mı hangi özelliklerine dikkat etmeliyiz
Eger imkan dahilindeyse kesinlikle besafe izi comfort x3
Isofix olmayan modeli adac testinden gecmis.
En guzel yani koltugun yuksek olmasi.etrafi cok rahat gorebildigi icin oglum koltukta hic sorun cikarmiyor.Bizle yolculuk edenler hep sasirir ne kadar akilli duruyor diye.
Kotu yaniysa cabuk kuculmesi. 9-18 kg ye uygun .max 4 yasa kadar kullanilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…